= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Motormanagement

Motormanagement

Als er een elektronische geregelde inspuiting en ontsteking ontstaat, ook wel motormanagement genoemd, is chiptuning bij Chiptuning Experience mogelijk.

Het managementsysteem is de plaats waar alle informatie van de motor binnenkomt. De prestaties van een motor worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals onder andere de omgevingstemperatuur, de luchtdichtheid, koelvloeistof en de temperatuur van de olie. Al deze factoren worden via voelers of sensoren aan het motorstuurapparaat gezonden. Het motorstuurapparaat regelt alle belangrijke functies van de motor via deze voelers en sensoren die de druk, temperatuur, toerentallen, snelheden en luchtmassa met grote precisie aangeven. Het motorstuurapparaat gebruikt de in een speciale chip/processor opgeslagen software met de voor die auto benodigde kenvelden inspuiting, ontsteking, turbodruk en Lambda-waarde.

Chiptuning optimalisatie

Op deze manier wordt afhankelijk van de belasting en de omgevings parameters het optimale ontstekingsmoment, de benodigde brandstofhoeveelheid in combinatie met het juiste inspuitmoment en de benodigde turbodruk berekend. Deze gegevens worden bij Chiptuning Experience door middel van chiptuning geoptimaliseerd. Dit betekent dat alle parameters worden gemeten, vergeleken en zodanig aangepast, dat de maximale belasting en het maximale koppel met inachtneming van de levensduur van de motor en aandrijflijn naast een minimaal brandstofverbruik zich optimaal tot elkaar verhouden.

Dit wilt u toch ook?

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)