Luchtfilters

BMC is de meest gebruikte luchtfilters in de motor- en auto-industrie. Begonnen in Italië is BMC nu een internationale onderneming gevestigd in de landen Duitsland, China en India met meer dan 94 distributeurs over de hele wereld. De luchtfilter van BMC heeft een betere luchtdoorstroming dan een standaardfilter. Hij heeft dezelfde pasvorm maar genereert een nog betere luchtdoorstroming zonder het filtervermogen te verliezen.

Voordelen van een BMC luchtfilter

BMC hen visie is het overbrengen van kennis en passie uit de race in een dagelijks voertuig. Maximale luchtdoorlaatbaarheid en een hogere  luchtstroom, filtert te allerkleinste onzuiverheden. Hoe meer lucht hoe beter de motor functioneert. Biedt nog meer performance en worden nog steeds doorontwikkeld. BMC word gekozen door meerdere grote namen als bijvoorbeeld Formule 1, Moto GP en World Superbike. BMC maakt gebruik van de beste materialen momenteel op de markt. De filters hebben een frame van rubber, dit voorkomt lekkages. Het filterelement wordt gemaakt van een speciaal soort katoenvezel, deze katoenvezel bestaat uit 4 lagen. Het filterweefsel is behandeld met epoxy hars om het element te beschermen tegen uitlaatgassen en corrosie. Het katoen is duurzaam, het is wasbaar en kan zo opnieuw gebruikt worden. U hoeft de filter nooit meer te vervangen zoals wel moet meteen originele fabrieksfilter. De filter hoeft alleen even uitgeklopt te worden en schoongemaakt en kan daarna weer worden teruggeplaatst. Dit kan uiteraard bij de dealer gebeuren maar ook in de werkplaats van Chiptuning Experience.

Waar bestaat een BMC luchtfilter uit

Uiteraard is er ook meer vermogen in de auto, ongeveer 9 tot 11 pk. Dit komt doordat er meer lucht doorgelaten word in het luchtfilterhuis ten opzichte van de originele filter. Maakt deze BMC luchtfilter meer lawaai? Daar kunnen we kort op antwoorden: Nee. Omdat het in de originele behuizing geplaatst word, maakt deze niet meer lawaai. Het is dus puur bedoeld om het voordeel op het vermogen en onderhoud te pakken.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en geen extra lawaai met een BMC luchtfilter!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een BMC luchtfilter te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu