Lasershields

Home » Personalisering » Lasershields

Nadat uw auto voorzien is van extra vermogen bij Chiptuning Experience springt u wellicht iets te enthousiast om met uw gaspedaal. Ook daar heeft Chiptuning Experience de ideale oplossing voor Veilig, Betrouwbaar en kostenbesparend. Chiptuning Experience heeft veel ervaring met het installeren van Lasershield systemen.

Onze Lasershield systemen

Laser Track

De lasertrack voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen op het gebeid van veilige en betrouwbare automotive accessoires en is wettelijk toegestaan. U kunt het systeem dan ook overal gebruiken en onnodige kosten sparen.

Al Priority

AL priority is voorzien van een Europees E-keurmerk (2004/104/EC, 2005/49/EC, 2005/83/EC) voor parkeersensoren en is daarmee toegestaan voor het gebruik als parkeersensor. En is dus 100% legaal.

Target Blu Eye

Blu Eye is een uniek verkeersveiligheidssysteem wat uw waarschuwt voor naderen hulpdiensten. Blu Eye waarschuwt voor zowel hulpdiensten met en hulpdiensten zonder zwaailicht en sirene.

Blu Eye waarschuwt door middel van een akoestisch signaal met een signaalsterktemeter met leds op het display. U bent er van verzekerd dat u vroegtijdig wordt gewaarschuwd.

Menu