Uitlaatsystemen

Home » Personalisering » Uitlaatsystemen

Chiptuning Experience heeft veel ervaring met monteren van uitlaatsystemen. Uitlaatsystemen lijken op het eerste gezicht simpel, maar na bestudering onthullen zich tal van belangrijke details. Zonder deze details zou het onmogelijk zijn om het prestatieniveau te halen van onze uitlaatsystemen. De ontwerpen verzekeren een maximale toename van kracht en torsie, met de beproefde waarden voor geluid en uitlaatgassen.
Hoofddoel is om een gehomologeerd uitlaatsysteem te bieden die voldoen aan de strikte geluids- en uitlaatgassen normen voor alle motoren.

Onze Merken Uitlaatsystemen

akrapovic-logo

Akrapovic

Geavanceerde uitlaat en uitlaatsysteem technieken van Akrapovic. Het titanium, dat exclusief wordt gebruikt in de uitlaatsystemen en alle eindringen van de dempers, worden vervaardigd in overeenstemming met Japanse leveranciers als Kobe Steel. Dit titanium is sterker en meer hittebestendig dan het titanium dat beschikbaar is op de vrije markt. En het is 40% lichter dan gewoon staal.

Milltek logo

Milltek sport

Milltek sport maakt hoogwaardige uitlaatsystemen voor verschillende auto’s. Een Milltek Sport uitlaat geeft een vermogenswinst, een mooi donker uitlaatgeluid en heeft een agressief maar apart uiterlijk, verbeterd de prestatie en rijeigenschappen, geeft een scherpere reactie op het gaspedaal, is een nauwkeurig gecontroleerd product, vervaardigd uit de hoogste kwaliteit vliegtuig RVS, bevat een laag druksysteem voor een maximale prestatie en is verantwoordelijk ontwikkeld en geconstrueerd.

supersprint_logo

Supersprint

Chiptuning Experience levert en monteert complete RVS(sport) uitlaatsystemen van Supersprint . Een kwaliteitsproduct uit Italië dat als een van de besten uit de testen komt. In het bijzonder op het gebied van pasvorm en vermogenswinst. Alle Supersprint sportuitlaten zijn specifiek voor een bepaald autotype geproduceerd, en garanderen een ideale mix van vermogensstijging, reductie in tegendruk (levert meer koppel en vermogen op), sportief geluid en een lange levensduur.

Armytrix

Armytix is een specialist in het bouwen van klep gestuurde uitlaatsystemen. De Armytrix uitlaatsystemen zijn van hoge kwaliteit, hebben een indrukwekkend geluid en zorgen voor meer vermogen. Armytrix streeft naar innovatie, zij zijn continue bezig met het vernieuwen en verbeteren van de producten en systemen.

Quicksilver

Quicksilver Exhaust verdeeld de uitlaatsystemen in 3 categorieën. Sport exhaust systems, Heritage Collection en Titan Collection. De uitlaten worden gemaakt van roestvrij staal, titanium en inconel. Quicksilver is vanbuiten met het oog niet te onderscheiden van een origineel uitlaatsysteem. Daardoor zal het geluid u nog meer verbaasd doen staan.

Scorpion

Scorpion maakt uitlaatsystemen voor scooters, motoren en auto’s. Gedreven voor de zogenaamde ‘Red Power’ zie je in de styling een brute tint terugkomen. Scorpion leveren al 20 jaar handgemaakte uitlaten. Scorpion levert uitlaten van hoge kwaliteit.

novitec

NOVITEC is al vele jaren de internationaal meest geprezen verfijningsspecialist voor ‘s werelds meest exclusieve auto’s. Daarom biedt de tuningspecialist een breed scala aan producten voor Ferrari, Lamborghini, MCLaren, Maserati, Rolls-Royce en Tesla.