Armytrix

Armytrix uitlaat systemen

Armytix is een specialist in het bouwen van klep gestuurde uitlaatsystemen. De Armytrix uitlaatsystemen zijn van hoge kwaliteit, hebben een indrukwekkend geluid en zorgen voor meer vermogen. Armytrix streeft naar innovatie, zij zijn continue bezig met het vernieuwen en verbeteren van de producten en systemen.

Door de kennis en inzichten van de verschillende ingenieurs te combineren, zijn zij specialist geworden in het uitbrengen van een uniek design en prachtige materialen. De uitlaatsystemen van Armytrix worden gebouwd en ontworpen om net dat extra beetje te geven om verder te gaan dan het ondenkbare.

Het geluid

Een simpele sleutelhanger, maar met een druk op de knop beslis jij wanneer en op welke manier je gehoord moet worden. De speciaal ontwikkelde app zorgt ervoor dat u de prestaties van het voertuig op het exacte moment kunt meten.

De Armytrix ODB dongle verwijdert het motorlampje gerateerd aan de o2 sensor. Deze is ontworpen om foutmeldingen van de katalysator te detecteren en te verwijderen. Zo zorgt hij er voor dat de prestaties niet onderbroken worden. Je wilt niet gestopt worden door een gecompliceerde installatie. De dongel is stijlvol en past in ieder interieur. Daarom biedt Armytrix deze plug and play setup aan, deze zorgt voor nog meer rijplezier.

Bij de titanium uitlaat worden unieke geluiden geproduceerd. Bij lage toeren een mooi helder geluid, bij gemiddelde toeren blijft het geluid erg helder, maar is wel iets versterkt. Bij hoge toeren is het geluid erg krachtig en verbazingwekkend luid. Titanium is sterk, licht en duurzaam. Ook in het bestand tegen hitte, roest, scheurtjes en verkleuring.

Geavanceerde uitlaat en uitlaatsysteem technieken

Optioneel bij deze downpipes en sportkatalysators is een ceramische coating. De functie van een ceramische coating is om de omliggende onderdelen te beschermen tegen extreme hitte. Ook zorgt dit voor een lagere temperatuur in de motorruimte met als resultaat meer koele lucht voor de luchtinlaat. Dit zorgt voor nog betere prestaties.

Ook optioneel bij de Armytrix uitlaatsystemen is roestvrijstaal. Het verkleurt niet, roest niet en heeft weinig onderhoud nodig. Ook bespaart roestvrij staal heel erg veel gewicht ten opzichte van de zwaardere fabrieksuitlaat.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en een unieke SOUND met een Armytrix uitlaat!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Akrapovic uitlaat te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu