Over ons

Home » Over ons

Jos van der Graaf is met meer dan 10 jaar ervaring een bekende in de aftermarket op het gebied van tuning. Door zijn ruime kennis en ervaring wordt hij dan ook regelmatig gevraagd voor TV programma’s om zijn expertise van autotuning te delen.

Autotuning in Nederland is niet vergelijkbaar met die in Duitsland en de USA. Autotuning in Nederland focust zich meer op software en het verbeteren van de prestatie van de auto welke af fabriek niet aan uw wensen voldoet. Het verbeteren van de software, chiptuning, resulteert in meer koppel en vermogen en brandstofbesparing.

Naast chiptunen van uw auto behoort het aanpassen van de remmen en het onderstel bij Chiptuning Experience ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor exclusieve velgen, uitlaatsystemen, radardetectoren, het laten tinten van uw ramen, carwrapping en nog veel meer. Kortom bij Chiptuning Experience bent u ook aan het adres wanneer u opzoek bent naar exclusief design voor uw auto.

Alle producten en diensten van Chiptuning Experience zijn van het hoogste niveau. Alle software wordt uitvoerig door ons getest om u de allerbeste prestatie te kunnen garanderen. Al onze producten voldoen aan onze eisen zodat wij u altijd de kwaliteit en service kunnen bieden die u van ons verwacht.

Heeft u speciale wensen voor uw auto? Geen enkel probleem, wij passen ons graag daarop aan zodat wij u alle mogelijke oplossingen kunnen aanbieden. Niets is onmogelijk, Jos van der Graaf helpt u graag om uw wens te vertalen in een prachtig eindresultaat.

Neem contact op met Chiptuning Experience

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via het contactformulier, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.

Menu