Stinger Laser

Home » Personalisering » Lasershields » Stinger » Stinger Laser

Stinger Laser

Chiptuning Experience levert professionele laser-bescherming: De Stinger Laser Analyzer®. De Laser Analyzer vormt een uitbreiding op de Stinger DSI en Stinger Card en biedt Safety Signals, flexibel toepasbare Laser Alarmering en het flexibel toepasbare LaserShield® – voor daar waar toegestaan. De Laser Analyzer kan waarschuwen voor gevaarlijke verkeerssituaties, analyseert het laserspectrum, decodeert laserstralen en kan zelfs het type lasergun herkennen en benoemen.

 

Stinger Laser werkt uitsluitend in samenwerking met de Stinger DSI Computer en Stinger Card, waardoor een naadloze integratie ontstaat. De Stinger DSI en Card bieden u daarom niet alleen laser-bescherming maar ook vermaarde functionaliteiten zoals flexibel toepasbare Radar Alarmering, SpotList Alarmering, TrajectControle Alarmering, RitRegistratie (alleen in de DSI) en PoliceCheck.

De Stinger DSI, Stinger Card en Stinger Laser zijn ook legaal in Nederland.

De Stinger Laser Analyzer

Professionele Laser voor de Stinger DSI en Stinger Card gebruiker. Stinger Laser bestaat uit een Laser Analyzer Box – het genie achter uw laser-bescherming – en één of meerdere ongekend kleine en daarom volledig discreet in te bouwen Lasers (maximaal vier Lasers per Laser Analyzer Box) die zorgdragen voor het zenden en ontvangen van laser-informatie in de Groot-Meestersklasse.

Laser analyzer box

Het brein van de Stinger Laser Analyzer. De verwerking van alle laser-spectrum signalen vindt plaats in de Laser Analyzer Box: Het decoderen van ‘car-to-car’ veiligheidssignalen, herkennen van en alarmeren voor laserguns, aansturen van de Lasers, alsmede het perfect laten samenwerken van alle Laser activiteiten met de DSI en Card. Eén Laser Analyzer Box kan maximaal vier Lasers aansturen. 

Afmetingen: 110 x 82 x 27 mm

Lasers

De Stinger Lasers zijn uiterst accurate ontvangst- en zendeenheden die verantwoordelijk zijn voor zowel het bijzonder vroegtijdig opsporen van laser (Safety Signals, Laser Alarmering) – en het doorgeven van de waargenomen informatie aan de Laser Analyzer Box – als ook het verzenden van laser-informatie (Safety Signals, LaserShield®). Afhankelijk van uw smaak en (de vorm van uw) auto kunt u kiezen voor de ‘Laser Round’
dan wel de ‘Laser Square’ of een combinatie van beide.

Laser Round

De Laser Round is optisch niet te onderscheiden van een parkeersensor en kan daarom volledig discreet in bijvoorbeeld de bumper van uw auto ingebouwd worden.

Afmetingen: Lengte: 58mm, hulsdiameter 21mm

Vraag een offerte aan

    Menu