Stinger

Home » Personalisering » Lasershields » Stinger

Chiptuning Experience levert verschillende soorten Stinger apparaten. Elke vorm van Stinger systemen heeft een andere functie. Heeft u vragen over Stinger producten, Stinger Radars, Stinger detectors of andere inbouw apparatuur? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Kijk op de onderstaande Stinger varianten en neem contact met ons op bij vragen of voor het inbouwen van een Stinger systeem.

Stinger systemen

Stinger VIP

De VIP is ontworpen zodat hij langere waarschuwingsafstanden op moderne snelheidsradars kan geven*, omdat dat is waar het telt. Niet om de afstanden op normale radars te vergroten, want die afstanden zijn al meer dan genoeg.

Moderne radars zijn er met verschillende polarisaties. Simpel gezegd is de polarisatie de oriëntatie waarmee een radargolf zich voortbeweegt. Stinger’s ‘patch technology’ heeft ons in staat gesteld om de VIP van een unieke high defenition antenne die geoptimaliseerd is om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen.

Bovendien zijn moderne radars vaak zogenoemde ‘low power radars’ waardoor ze nog moeilijker op comfortabele afstand te ontdekken zijn. Goed dus dat de VIP’s nieuwe generatie patch antenne in staat is om zelfs de zwakste signalen al te herkennen en om waarschuwingsafstanden zelfs tegen de meest verraderlijke opponenten te maximaliseren.

Stinger card

Voor wie de gedetailleerde informatie en de RitRegistratie functie van Stinger’s top-of-the-line DSI Computer niet nodig heeft, biedt Chiptuning Experience nu een aantrekkelijk en geprijsd alternatief: De Card.

Stinger Laser

Chiptuning Experience levert professionele laser-bescherming: De Stinger Laser Analyzer®. De Laser Analyzer vormt een uitbreiding op de Stinger DSI en Stinger Card en biedt Safety Signals, flexibel toepasbare Laser Alarmering en het flexibel toepasbare LaserShield® – voor daar waar toegestaan. De Laser Analyzer kan waarschuwen voor gevaarlijke verkeerssituaties, analyseert het laserspectrum, decodeert laserstralen en kan zelfs het type lasergun herkennen en benoemen.

Menu