Milltek sport

Home » Personalisering » Uitlaatsystemen » Milltek sport

Milltek sport exhaust

Milltek sport maakt hoogwaardige uitlaatsystemen voor verschillende auto’s. Een Milltek Sport uitlaat geeft een vermogenswinst, een mooi donker uitlaatgeluid en heeft een agressief maar apart uiterlijk, verbeterd de prestatie en rijeigenschappen, geeft een scherpere reactie op het gaspedaal, is een nauwkeurig gecontroleerd product, vervaardigd uit de hoogste kwaliteit vliegtuig RVS, bevat een laag druksysteem voor een maximale prestatie en is verantwoordelijk ontwikkeld en geconstrueerd.

Milltek Sport Eaxhaust

Kenmerken van de verschillende Milltek sport uitlaatsystemen

  • Gemaakt van hoge kwaliteit (type 304 luchtvaartkwaliteit) roestvrij staal. Dit materiaal verkleurt bijna niet en is niet-magnetisch. Alle delen van de uitlaat zijn van deze staalsoort gemaakt
  • Grotere diameter en zogenaamde ‘Mandrel’ bochten (constant oppervlak) voor betere doorstroming en minder tegendruk
  • Meer vermogen en betere respons op het gaspedaal
  • Sportiever geluid, niet meer geluid

Kwaliteit

Niet alleen leveren Milltek-uitlaatsystemen meer vermogen, ze kunnen ook meer vermogen aan dan andere systemen. De systemen zijn bedoeld om te kunnen worden gebruikt op auto’s met meer dan 400pk en dat betekent dat de uitlaatsystemen niet snel kapot gaan.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en een unieke SOUND met Akrapovic uitlaat!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Akrapovic uitlaat te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu