Stinger VIP

Home » Personalisering » Lasershields » Stinger » Stinger VIP

Stinger VIP

De VIP is ontworpen zodat hij langere waarschuwingsafstanden op moderne snelheidsradars kan geven*, omdat dat is waar het telt. Niet om de afstanden op normale radars te vergroten, want die afstanden zijn al meer dan genoeg.

Moderne radars zijn er met verschillende polarisaties. Simpel gezegd is de polarisatie de oriëntatie waarmee een radargolf zich voortbeweegt. Stinger’s ‘patch technology’ heeft ons in staat gesteld om de VIP van een unieke high defenition antenne die geoptimaliseerd is om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen.

Bovendien zijn moderne radars vaak zogenoemde ‘low power radars’ waardoor ze nog moeilijker op comfortabele afstand te ontdekken zijn. Goed dus dat de VIP’s nieuwe generatie patch antenne in staat is om zelfs de zwakste signalen al te herkennen en om waarschuwingsafstanden zelfs tegen de meest verraderlijke opponenten te maximaliseren.

Gebruikersgemak

De alarmering van de VIP is revolutionair in zijn eenvoud. Rustig, maar luid en duidelijk als het moet, zodat u zich volledig op het rijden kan concentreren.

Heldere kleurcodering zorgt ervoor dat een minimale blik op uw Stinger display voldoet. Groen betekent te allen tijde ‘relax’, oranje ‘onderdrukt alarm’ en rood ‘maximale attentie’. Duidelijke pictogrammen maken het beeld compleet.

Extreme nauwkeurigheid

De introductie van de VIP laat u tevens kennis maken met Stinger’s nieuwe generatie ‘patch technologie’. De nieuwe Multi Polarity HD antenne voorziet de VIP van de veruit de hoogste accuratesse die ooit beschikbaar is geweest voor flitsbescherming. Stinger’s ‘standaard’ SA antenne blinkt natuurlijk al uit in precisie, maar met een accuratesse van 0.0001 GHz brengt de volledig nieuw ontwikkelde Multi Polarity HD antenne de meetnauwkeurigheid naar het extreme. En niet voor niets, want meer accuratesse betekent minder vals alarm.

Al met al een betere rijervaring en besparing op onnodige kosten met de Stinger VIP<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een stinger systeem te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu