Quicksilver Exhaust Systems

Home » Personalisering » Uitlaatsystemen » Quicksilver Exhaust Systems

Quicksilver Uitlaat Systemen Nederland

Quicksliver produceert uitlaten voor de meest exclusieve auto’s. De uitlaten zorgen voor het verbeteren van prestaties, een sportievere look, een prachtig geluid en vermindering van het gewicht.

3 categorieën

Quicksilver Exhaust verdeeld de uitlaatsystemen in 3 categorieën. Sport exhaust systems, Heritage Collection en Titan Collection. De uitlaten worden gemaakt van roestvrij staal, titanium en inconel. Quicksilver is vanbuiten met het oog niet te onderscheiden van een origineel uitlaatsysteem. Daardoor zal het geluid u nog meer verbaasd doen staan.

Sport exhaust collection

De Sport exhaust collection zorgen ervoor dat de auto sportiever klinkt en betere prestaties levert. De Heritage collection bestaat uit meer dan 3000 verschillende RVS uitlaat systemen die overenkomen met het origineel. De Titan collection zijn op maat gemaakte titanium uitlaat waarbij gestreven wordt naar ‘het’ ultieme uitlaatsysteem. Deze collectie biedt niet alleen heel veel voordelen qua geluid, maar verminderen ook nog eens het gewicht door het gebruik van alternatieve materialen.

Al met al voor betere performance en een mooier geluid <
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Quicksilver uitlaatsysteem te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu