Multimedia

Home » Personalisering » Multimedia

Multimedia

Chiptuning Experience levert nagenoeg alle merken multimedia en navigatiesystemen en de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Onderweg genieten van TV, DVD en MP3?

U kunt televisie kijken, spelletjes doen, een DVD kijken en een MP3 of CD-Rom beluisteren. De TFT schermen zijn er in allerlei maten en merken en alles is, in de auto, perfect te integreren. Of het nu gaat om een beeldscherm in het dashboard, in de hoofdsteunen of tegen de dakhemel, alles wordt op een professionele manier gemonteerd.

Bovendien is aan de multimedia en de schermen op een perfecte manier een navigatiesysteem te koppelen.

Navigatiesysteem

Navigatie systeem gezocht? Chiptuning Experience biedt een groot assortiment navigatie systemen om u een zo’n comfortabel mogelijke reis te bieden. Het is mogelijk om origineelsystemen te laten inbouwen of gaat u liever voor een mooi systeem van Kenwood of Alpine. Kom langs bij ons en bespreek samen met onze medewerker de mogelijkheden en uw wensen.

Daarnaast hebben we allerlei handige producten om het parkeren en achteruitrijden te vergemakkelijken. Parkeersensoren en achteruitrijcamera bieden van we de verschillende merken. Deze werken we voor het oog onzichtbaar weg.

TV Vrijschakeling

Dvd of tv kijken onder het rijden is in de meeste gevallen niet mogelijk bij uw auto omdat er een blokkering op uw auto vanaf fabriek is gebouwd. Wij kunnen voor bijna alle auto’s deze blokkering verwijderen door een dit vrij te schakelen via OBD of het plaatsen van een speciale module dit komt vooral voor bij auto’s vanaf 2009-.

Al met al voor een hoger rijcomfort door onze betaalbare multimedia systemen<

Voor meer informatie en mogelijkheden om een multimedia systeem te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu