Xpel Beschermfolie

Home » Personalisering » Xpel Beschermfolie

Xpel Beschermfolie

Xpel beschermfolie is een onzichtbare urethaan folie die de lak van uw auto beschermt. Door gebruik te maken van de folie is uw auto beschermt tegen krassen en beschadigingen. Dit in tegenstelling tot lagere kwaliteit  lakbeschermingsfolies. Zo blijft het uiterlijk van uw auto stralen en wordt de verkoopwaarde van uw auto aanzienlijk verhoogd.

Optimale bescherming

De Xpel beschermfolie beschermt uw auto tegen veel zaken waar uw auto mee te maken krijgt. Iedereen heeft ze wel eens gehad op zijn of haar auto: de krasjes van steentjes op de weg of de zout aanslag door zoutstrooiers. Dit zijn zaken die voorkomen kunnen worden door de beschermfolie. Xpel beschermt onder andere tegen: steentjes, insect zuren, zout, olie, grind, boomsappen, vogelpoep en magnesiumchloride.

De Xpel beschermfolie beschermt onder andere tegen:

  • Steentjes
  • Insect zuren
  • Zout
  • Olie
  • Grind
  • Boomsappen
  • Vogelpoep
  • Magnesiumchloride

Xpel beschermfolie beste in zijn klasse

De kristalheldere, energie-absorberende folie word geprint en gesneden vanuit een database. De delen die voorzien worden van Xpel, worden vooraf passend geprint en gesneden. Bij Chiptuning Experience wordt de Xpel aangebracht door gekwalificeerde (vakmensen/deskundigen), opgeleid speciaal voor het aanbrengen van Xpel beschermfolie.

De Xpel beschermfolie is de meest transparante lakbeschermingsfolie op de markt. Dit komt door de sinaasappelstructuur van de folie waardoor deze folie vrijwel onzichtbaar is en blijft. De beschermingsfolie zal dan ook niet verkleuren door aanslag of luchtvervuilingen. Ook is de folie door de speciale samenstelling zelf herstellend. De folie hersteld zichzelf als hij verhit wordt door bijvoorbeeld de zon, of warm water.

Daarnaast hoeft de folie niet speciaal onderhouden te worden en kunt u de auto gewoon blijven wassen en waxen zoals u gewend was. De folie is door de gepatenteerde gel laag gemakkelijk te verwijderen zonder hier lak beschadiging aan over te houden. Zo heeft u jarenlang plezier van de lak van uw auto!

Wilt u de gehele auto voorzien van Xpel? Of liever alleen Front Protection? Neem dan contact met ons op!

Vraag een offerte aan

    Menu