Car detailing

Home » Car detailing

Car Detailing

Met name wasstraatkrassen, algemene weersinvloeden, zand en pekel, insecten en vogelpoep zijn funest voor uw lak. Om uw auto weer in showroomstaat terug te krijgen kan import expert U van dienst zijn. Wij hebben een samenwerkingsverband met een gerenommeerd auto detailing bedrijf. Wat is detailing? Dat is de verzamelnaam voor het uitgebreid wassen, kleien, polijsten, poetsen en waxen van uw kostbare auto. Bijna alle onderdelen van de auto (interieur en exterieur) worden
gereinigd en daarna zorgvuldig behandeld.

Behandelingen

Kleien
Na het wassen wordt uw auto gekleid. Kleien zorgt ervoor dat het  ingevreten teer, hars, en andere stoffen loslaten en blijven kleven aan de klei. Aan de klei word een speciale vloeistof toegevoegd. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het vuil los laat en het vuil makkelijk hecht aan de klei. Hierna is de auto volledig vuilvrij.

Polijsten
Polijsten is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Polijsten zorgt ervoor dat de lak zijn glans weer terug krijgt. Tijdens het polijsten worden kleine krasjes in de lak verwijderd. Na het polijsten worden de resten hiervan met zachte microvezel doeken.

Waxen
Nadat wassen, kleien en polijsten gezorgd hebben voor een prachtige glans op de auto. Is het de bedoeling dat deze zolang mogelijk behouden blijft. Door middel van een harde wax laag blijft deze glans langer in tact en geeft dit een nog mooier resultaat.

Velgen
Over het algemeen hebben velgen van een auto erg veel te verduren. Remstof, teer en ander vuil hechten zich vast op uw velgen, meestal is het na een tijdje moeilijk om dit te verwijderen. Indien gewenst kan er een speciale coating worden aangebracht. Door de special coating hecht het vuil zich moeilijker vast aan de velgen. Zo is het in het vervolg makkelijker om uw velgen te reinigen.

Behandelingen

Uitlaat
Een uitlaat wordt door gebruik snel zwart. Door de warmte hecht het vuil zich erg makkelijk vast aan de uitlaat. De uitlaat wordt grondig behandeld en indien gewenst voorzien van een speciale coating. Door de special coating kan het vuil zich moeilijker vast hechten, waardoor het in het gevolg
makkelijker is om de uitlaat te reinigen.

Kunststof
Alle kunststof en rubberen delen van de auto worden veel blootgesteld aan Uv-Stralen, zout, etc. Dit zorgt er voor dat deze delen snel uitdrogen en verkleuren. Deze delen worden behandeld met een gel die er voor zorgt dat de originele kleur weer terugkomt. Deze gel biedt daarna meer bescherming aan het kunststof en rubberen delen van de auto.

Stoomreiniging
Stoomreiniging is mogelijk bij interieur en exterieur. Bij moeilijk bereikbare plekken, vloerdelen en stoelen word de stoomreiniger gebruikt. Bij het reinigen word er gebruikt gemaakt van een veilige vloeistof, hierdoor kan vuil, vette vlekken en ander vuil makkelijk verwijderd worden. Door de hitte
die vrij komt bij het reinigen worden de bacteriën gedood en verwijderd dit de onaangename luchtjes.

Al met al geweldige behandelingen om jouw auto weer te laten shinen <
Voor meer informatie en mogelijkheden van alle behandelingen, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu