Remklauwen coaten/spuiten

Home » Personalisering » Remklauwen coaten/spuiten

Remklauwen coaten/spuiten

Wilt u ook een opvallende kleur remklauwen onder uw auto? Er zijn vele mogelijkheden in kleur en logo’s.  De techniek die gebruikt wordt is zeer sterk en erg duurzaam. Meerder dunne lagen poedercoating zorgt voor de beste dekking, de beste resultaten en bestendigheid tegen extreme weersinvloeden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als de remklauwen worden gespoten, worden deze eerst zorgvuldig verwijderd. Na het grondig reinigen van de klauwen dekt de coating vele malen beter. De remklauwen worden voor het spuiten ook nog geschuurd en ontvet. Door meerdere dunne lagen aan te brengen biedt dit langdurige bescherming tegen corrosie. Door het zorgvuldig demonteren van de remklauwen, blijven de andere onderdelen geheel intact.

Logo aanbrengen

Nadat de remklauwen zijn gecoat is het mogelijk een logo naar wens te plaatsen. Hierna worden de remklauwen blank afgelakt. Na het uitharden van de coating en de blanke lak worden alle onderdelen netjes terug gemonteerd. Chiptuning Experience maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit materialen.

Al met al  voor betere looks en betere bestendigheid tegen extreme weersinvloeden<

Voor meer informatie en mogelijkheden om uw remklauwen te laten coaten/spuiten, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu