Pipercross

Home » Personalisering » Luchtfilters » Pipercross

Pipercross

Pipercross sportluchtfilters worden in het Engels Northampton gefabriceerd. Pipercross maakt gebruik van verschillende soorten foam met een speciale honingraat celstructuur. Er word via deze manier een maximale luchtdoorvoer bereikt terwijl wel alle onzuiverheden uit de lucht gefilterd worden. Pipercross biedt verschillende onderdelen aan om zo de beste prestaties uit de automotor te halen.

Prestaties

De luchtfilter is een van de belangrijkste onderdelen om uw voertuig optimaal te laten presteren. Het prestatievermogen in zowel vermogen, toerenbereik en het koppel zullen aanzienlijk verbeterd worden.

Hoogwaardige kwaliteit

De luchtfilter is opgebouwd uit hoogwaardige, vakkundig geweven koolstofvezel voor een extreme sterkte en niet te vergeten lichtgewicht. De koolstofvezel biedt een indrukwekkende weerstand tegen schade als gevolg van extreme temperaturen.

Al met al meer vermogen, betere prestaties en een hoogwaardige kwaliteit met een Pipercross luchtfilter! <
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Pipercross luchtfilter te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu