Eventuri

Home » Personalisering » Luchtfilters » Eventuri

Eventuri

Eventuri is opgericht door een team van ingenieurs en liefhebbers met een affiniteit in de luchtvaart en tuning. Na verschillende jaren teleurgesteld worden door verschillende merken, besloten zij het in eigen handen te nemen en een product te ontwerpen geheel naar wens. De systemen zijn uitgebreid ontwikkeld en getest. Gericht op prestaties ondergaat elk model een CFD analyse. Daarnaast zijn de luchtstroom, inname van de temperatuur en uitgebreide rollenbank testen van hoog belang.

Voordelen van een Eventuri luchtfilter

Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt voor de onderdelen. Van kwalitatieve bevestigingsmiddelen tot de bevestigingen zijn uiterst geselecteerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het eindproduct perfect is.

De filter is opgebouwd uit een niet-geweven dubbel gaas en is ISO 5011 getest aan de norm zoals OEM filters dezelfde filtratie voldoet. De filter zorgt voor een scherpere gasrespons en verbetering van het vermogen en de koppel.

Waar bestaat een Eventuri luchtfilter uit

Het filterhuis is op het eerste gezicht heel anders dan veel andere merken luchtfilters. In tegenstelling tot de meerderheid, gebruik ze dezelfde kegel filter/buis/hitteschild configuratie, het ontwerp van de Eventuri is verschillend en is authentiek. Van de scoops naar de buizen naar de inlaatbuizen ontwikkelt Eventuri een “nieuwe oplossing” om een ​​gladde inlaatbaan te verzekeren met koude lucht. Het uitlaatsysteem is dus ontworpen met een uitstekend stromingspad.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en geen extra lawaai met een Eventuri luchtfilter!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Eventuri te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu