Luchtfilters

Home » Personalisering » Luchtfilters

Chiptune Explerience heeft veel ervaring met monteren van luchtfilters. Een performance luchtfilter verbetert de prestaties en geeft betere luchtstroom naar de motor en een sportiever geluid. Los van of u uw auto tunet met een van onze andere producten, is het een geweldige toevoeging om de prestaties van uw auto te verbeteren.

Onze Merken Luchtfilters

BMC

BMC is de meest gebruikte luchtfilters in de motor- en auto-industrie. Begonnen in Italië is BMC nu een internationale onderneming gevestigd in de landen Duitsland, China en India met meer dan 94 distributeurs over de hele wereld. De luchtfilter van BMC heeft een betere luchtdoorstroming dan een standaardfilter. Hij heeft dezelfde pasvorm maar genereert een nog betere luchtdoorstroming zonder het filtervermogen te verliezen.

Eventuri

Eventuri is opgericht door een team van ingenieurs en liefhebbers met een affiniteit in de luchtvaart en tuning. Na verschillende jaren teleurgesteld worden door verschillende merken, besloten zij het in eigen handen te nemen en een product te ontwerpen geheel naar wens. De systemen zijn uitgebreid ontwikkeld en getest. Gericht op prestaties ondergaat elk model een CFD analyse. Daarnaast zijn de luchtstroom, inname van de temperatuur en uitgebreide rollenbank testen van hoog belang.

Pipercross

Pipercross sportluchtfilters worden in het Engels Northampton gefabriceerd. Pipercross maakt gebruik van verschillende soorten foam met een speciale honingraat celstructuur. Er word via deze manier een maximale luchtdoorvoer bereikt terwijl wel alle onzuiverheden uit de lucht gefilterd worden. Pipercross biedt verschillende onderdelen aan om zo de beste prestaties uit de automotor te halen.

Volkswagen Racing

Volkswagen Racing heeft meer dan een decennium aan autosport ervaring met Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Door jaren onderzoek en  ontwikkelingen in de motorsportomgeving, weet Volkswagen Racing als geen ander hoe zijn een assortiment op de markt moeten brengen dat zowel op straat als op het circuit voldoet aan alle wensen.

Menu