Volkswagen Racing

Home » Personalisering » Luchtfilters » Volkswagen Racing

Volkswagen Racing

Volkswagen Racing heeft meer dan een decennium aan autosport ervaring met Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Door jaren onderzoek en  ontwikkelingen in de motorsportomgeving, weet Volkswagen Racing als geen ander hoe zijn een assortiment op de markt moeten brengen dat zowel op straat als op het circuit voldoet aan alle wensen.

Verbetering van prestaties

Volkswagen Racing is uitgebreid getest om er voor te zorgen dat elk product in het gehele assortiment voldoet aan alle technische eisen. Het assortiment is zeker een aanwinst op uw auto, en biedt zeker meer rijplezier. Verbetering van prestaties en een sportieve uitstraling van het voertuig zijn twee van de vele voordelen van het gebruik van Volkswagen Racing.

Hogere doorstroming

De luchtfilters bieden een veel betere hogere doorstroming en zijn herbruikbaar. Bij normaal gebruik moet de filter om de 30.000 km schoongemaakt worden. Maar hoeft nooit vervangen te worden. Ze zijn een van de meest kosteneffectieve verbetering die u kunt toepassen aan uw auto. Doordat de doorstroming verbeterd kan de motor efficiënter draaien. De luchtstroom van de motor en de brandstof zullen er positief op vooruit gaan. Op een standaard motor zal de koppel toenemen met 15NM.

Al met al meer koppel, betere prestatie en een hogere doorstroming met een Volkswagen Racing luchtfilter! <
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Volkswagen Racing luchtfilter te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu