Supersprint

Home » Personalisering » Uitlaatsystemen » Supersprint

Supersprint

Chiptuning Experience levert en monteert complete RVS(sport) uitlaatsystemen van Supersprint . Een kwaliteitsproduct uit Italië dat als een van de besten uit de testen komt. In het bijzonder op het gebied van pasvorm en vermogenswinst. Alle Supersprint sportuitlaten zijn specifiek voor een bepaald autotype geproduceerd, en garanderen een ideale mix van vermogensstijging, reductie in tegendruk (levert meer koppel en vermogen op), sportief geluid en een lange levensduur. Supersprint garandeert dat alle sportuitlaten uit premium kwaliteit roestvaststaal vervaardigd worden, daarbij een perfecte pasvorm hebben, en een sportief, maar niet te hard, geluid geven. De Duitse TUV keuring, waaraan alle straat legale sportuitlaten voldoen, geven u de zekerheid dat u een goed product gekocht heeft.

supersprint_logo

High performance

Supersprint bestaat sinds 1955, sindsdien ontwikkelen zij de beste “high performance” sportuitlaten. Ook testen zij elk onderdeel van de uitlaten individueel, dit zorgt voor een perfecte passing en optimaal functioneren. Vaak zijn zij een van de eerst fabrikanten die de uitlaten produceert voor de nieuwste automodellen. Ook hebben zij met 100 verschillende eindstyling details het meest uitgebreide assortiment. Supersprint ontwerpt een uitlaatsysteem van af nul. Zij ontwikkelen en produceren geheel zelf van begin tot eind. De uitlaatsystemen worden getest op een eigen vermogenstestbank. Vervolgens wordt het voertuig getest voor geluidsniveaus, zowel binnen als buiten de auto. Deze test word meer dan 1500 keer per jaar uitgevoerd.

Geavanceerde uitlaat en uitlaatsysteem technieken

Ook ontwikkelt en produceert Supersprint een “free flow” uitlaatdemper. Er word zorgvuldig bepaald welke diameter van zowel de uitlaatpijp als de demperkern het beste voldoet. Supersprint vouwt hun dempers niet, deze worden gelast. Zelfs de allerkleinste details, zoals bijvoorbeeld de hardware en de kwaliteit van het lassen zijn zorgvuldig berekend en uitgevoerd.
Supersprint is volledig ontworpen en uitgevoerd in eigen huis, dit met 304 roestvrij staal, 310S roestvrijstaal of Inconel. Alle onderdelen voldoen aan de strenge eisen van de Europese TUV.
Met uitlaatsystemen voor elk voertuig biedt Supersprint de perfecte balans tussen prestaties en klasse, bij elk voertuig voorzien van een Supersprint uitlaatsysteem.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en een unieke SOUND met Supersprint uitlaat!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Supersprint uitlaat te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu