Akraprovic

Home » Personalisering » Uitlaatsystemen » Akraprovic

Akrapovic Uitlaat Systemen Nederland

Met een sport uitlaatsysteem van Akrapovic is er nog meer vermogen te winnen. Het resultaat: een indrukwekkend vermogen, nog meer koppel met een schitterend en sportief geluid van Akrapovic uitlaat.

akrapovic-logo

Aandacht voor detail

Uitlaatsystemen lijken op het eerste gezicht simpel, maar na bestudering onthullen zich tal van belangrijke details. Zonder deze details zou het onmogelijk zijn om het prestatieniveau te halen van onze uitlaatsystemen. De ontwerpen verzekeren een maximale toename van kracht en torsie, met de beproefde waarden voor geluid en uitlaatgassen.

Hoofddoel is om een gehomologeerd uitlaatsysteem te bieden die voldoen aan de strikte geluids- en uitlaatgassen normen voor alle motoren.

Geavanceerde uitlaat en uitlaatsysteem technieken

Het titanium, dat exclusief wordt gebruikt in de uitlaatsystemen en alle eindringen van de dempers, worden vervaardigd in overeenstemming met Japanse leveranciers als Kobe Steel. Dit titanium is sterker en meer hittebestendig dan het titanium dat beschikbaar is op de vrije markt. En het is 40% lichter dan gewoon staal.

We gebruiken hoogwaardig roestvrij staal voor onze meer betaalbare systemen. Carbon Fiber is een ander belangrijk onderdeel voor veel van onze uitlaatsystemen. Wanneer de ontwikkelaars van de afdeling Research & Development een optimaal design hebben bepaald, maakt Akrapovic in eigen beheer een exacte kopie van de buizen, waarbij het hoogst mogelijke prestatie niveau wordt gehaald.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en een unieke SOUND met Akrapovic uitlaat!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Akrapovic uitlaat te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu