Scorpion Exhaust Systems

Home » Personalisering » Uitlaatsystemen » Scorpion Exhaust Systems

Scorpion uitlaat systemen

Scorpion maakt uitlaatsystemen voor scooters, motoren en auto’s. Gedreven voor de zogenaamde ‘Red Power’ zie je in de styling een brute tint terugkomen. Scorpion leveren al 20 jaar handgemaakte uitlaten. Scorpion levert uitlaten van hoge kwaliteit.

Aandacht voor detail

De beleving van het geluid, de performance en de kwaliteit zal u doen verbazen. Het brede assortiment met verschillende gevormde dempers worden aangeboden in titanium, rvs of carbon. Daarnaast zijn de uitlaten gewicht besparend en hebben een diepe volle sound. Ook bied Scorpion de mogelijkheid om de kleppen van de uitlaat zelf te bedienen! Naast de beleving van het geluid en de performance, zal het vermogen toenemen met 15pk.

High-flow uitlaatsystemen

Het titanium, dat exclusief wordt gebruikt in de uitlaatsystemen en alle eindringen van de dempers, worden vervaardigd in overeenstemming met Japanse leveranciers als Kobe Steel. Dit titanium is sterker en meer hittebestendig dan het titanium dat beschikbaar is op de vrije markt. En het is 40% lichter dan gewoon staal.

Scorpion heeft deelgenomen aan verschillende race-kampioenschappen over de hele wereld. Met deze ervaring en kennis hebben zij een nieuw aanbod aan high-flow uitlaatsystemen op de markt gebracht.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en een unieke SOUND met Akrapovic uitlaat!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Scorpion uitlaatsysteem te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu