Laser Track

Home » Personalisering » Lasershields » Laser Track

Laser Track

Nadat uw auto voorzien is van extra vermogen bij Chiptuning Experience springt u wellicht iets te enthousiast om met uw gaspedaal. Ook daar heeft Chiptuning Experience de ideale oplossing voor Veilig, Betrouwbaar en kostenbesparend.

Lasertrack systeem

  • Signaleert – 100% legaal – tijdig politie laserguns
  • Zorgt voor veilig en kostbesparend rijden
  • Gemakkelijke en snelle inbouw door onze specialisten

U weet meteen wanneer u indien nodig uw snelheid moet aanpassen!

Chiptuning Experience werkt met ’s werelds meest geavanceerde klasse 1 lasersysteem en is 100% legaal. De producten zijn uitvoerig getest op betrouwbaarheid.

Hoe werkt het?

Bijna alle lasersystemen die gebruikmaken van infrarood licht, zenden hun informatie uit op 904 Nanometer, de wereldwijde standaardfrequentie. Ook de politie maakt gebruik voor snelheidsmetingen gebruik van deze golflengte. Het lasersysteem is uitgerust met superintelligente elektronica die signalen herkent van laserguns en andere lasersystemen die gebruikmaken van dezelfde golflengte. Na herkenning van een ‘niet eigen’ infrarood systeem signaal schakelt de lasertrack zich binnen circa 6 seconden automatisch tijdelijk uit om storingen te voorkomen en bijvoorbeeld een laser-snelheidsmeting mogelijk te maken. U wordt hierover geïnformeerd via een licht- en geluidssignaal.

Om gebruik te kunnen maken van bescherming tegen laser controles, is het voorkomen van error (jam) codes niet langer voldoende. De laserguns laten bij aanwezigheid van de laserbescherming op de auto’s namelijk een afwijkend geluid horen. Dit is voor de controlerende ambtenaren een directe aanleiding om de auto verder te onderzoeken. Daardoor zien veel potentiele klanten af van de aanschaf lasertracks. Dit is vanaf nu niet meer nodig dankzij Lasertrack Flare. Lasertrack Flare is namelijk onzichtbaar voor alle laserguns dankzij APR.

APR maakt het signaal volledig onzichtbaar voor alle laserguns. Snelheidsmetingen kunnen op hetzelfde moment tijdelijk niet worden gemeten. Daarnaast is Lastertrack Flare onzichtbaar voor het blote oog. Dit komt door de montage van de lasertransponders in de onderbalk van de kentekenplaathouder.

Op ieder gewenst moment kan de software van de laserbescherming gewist worden. Vanaf dat moment is LaserTrack Flare wettelijk gezien een multifunctionele afstandsbediening voor bijvoorbeeld het elektrische poort of garagedeur. Het gebruik hiervan is  volledig legaal in heel Europa.

De lasertrack voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen op het gebeid van veilige en betrouwbare automotive accessoires en is wettelijk toegestaan. U kunt het systeem dan ook overal gebruiken en onnodige kosten sparen.

Al met al een systeem om onnodige kosten te besparen <
Voor meer informatie en mogelijkheden om een lasershield systeem te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu