Ramen tinten

Home » Personalisering » Ramen tinten

Ramen tinten

Bij Chiptuning Experience kun je ramen tinten voor de styling van uw auto of functioneel.

Voordelen

Klimaat
Geen last meer van de branderige zon of het verkleuren van uw interieur. Onze raamfolie reduceert de warmte door de zon tot maar liefst 65%. De branderige UV zonnestralen worden door deze films volledig teruggedrongen. Ook de laaghangende zon is niet hinderlijk meer. Uw conditie tijdens het autorijden zal beter blijven. Ook kinderen/huisdieren achterin zijn beschermd.

Gezondheid
Het is bekend dat blootstelling aan UV-straling van de zon schadelijk kan zijn voor uw ogen en huid. Raamfolie zorgt voor een effectief “zonnescherm” tegen deze schadelijke invloeden. Voorportieren en de voorruit tinten wij ook. Een uitkomst voor mensen met zonneallergie, overgevoelige ogen of huidziekte. 99% UV-werend!

Privacy en veiligheid
Minder inbraakgevoelig. Inbrekers kunnen niet zien wat er in de auto ligt. tevens als men het autoraam wil inslaan houdt de glasfolie de scherven tegen. Bij een ongeluk houdt de folie het glas bij elkaar en voorkomt dit letsel. Een inbreker heeft niet veel tijd voor hetgeen wat hij wil uitvoeren. Hij moet snel en goed in de auto kunnen kijken om te zien of er iets te halen valt. Door de folie is dit erg moeilijk en vertraagd dit de inbraak.

Tegenliggers

In het donker komt er een tegenligger aan met groot licht. Zeer vervelend, ze verschijnen meestal uit het niets. Het zorgt voor veel ongemak en zorgt af en toe zelfs voor ongelukken. Geblindeerde autoruiten zorgen ervoor dat het felle licht erg verminderd, en u er bijna tot geen last meer van heeft.

Brandstofbesparing
Door de klimaatvermindering blijft het koeler in de auto en is het gebruik van uw airco minder nodig, dus minder brandstofverbruik.

Uitstraling van uw wagen
Met getinte ruiten veranderd de uitstraling van de auto direct. Uw auto ziet er stijlvol en sportiever uit met getinte ruiten.

Professionele technieken

Autoruiten tinten of blinderen vraagt om vakkennis en deskundigheid. De folie wordt door ons professioneel zonder luchtbellen of vouwtjes aan de binnenzijde van uw ruiten gemonteerd, zodat deze van buitenaf niet onnodig beschadigd kan worden.

Al met al voor betere looks of functionele toepassing<
Voor meer informatie en mogelijkheden om uw autoruiten te laten tinten, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu