Brembo remsystemen

Home » Personalisering » Brembo remsystemen

Brembo

Een primaire functie van het remsysteem is het afvoeren van de hitte die ontstaat, hiervoor worden grotere, geavanceerde remschijven gebruikt zodat de ‘fading resistance’ verhoogt kan worden. Deze remschijven zijn directioneel geventileerd voor een betere koeling en tevens geboord of gegroefd voor een betere consistentie, continue reiniging en verversing van het remblok oppervlak.

Specificaties

Kit inhoud (per as) Remklauwen, remschijven, remleidingen, bevestigingsbeugels en remblokken
Remklauw constructie/materiaal Gegoten aluminium legering, monoblok of 2-delig
Aantal pistons 2, 4, 6, 8
Piston ontwerp/materiaal Stofhoes en interne druk afdichting
Remklauw kleur Rood, zwart, zilver, geel
Remschijf ontwerp 1 of 2-delig
Remschijf type Gegroefd of geboord
Remschijf afwerking Zink

Brembo gran turismo line

De Gran Turismo lijn bestaat uit een volledige kit voor het upgraden van het complete remsysteem (per as). In de basis bevat de kit de volgende onderdelen: twee remschijven van een grotere diameter dan origineel, twee aluminium 4-, 6- of 8-pistons remklauwen met eventueel adapters en uiteraard al het nodige bevestigingsmateriaal, High Performance remblokken en een set staal omvlochten remslangen. Afhankelijk van de applicatie kan de remschijf uitgevoerd zijn als eendelig of tweedelig. Hierin is ook weer de keus te maken in een geboord of gegroefd patroon.

HET BREMBO GRAN TURISMO HIGH PERFORMANCE REM SYSTEEM BIEDT BELANGRIJKE VOORDELEN TEN OPZICHTE VAN OEM SYSTEMEN. VOORDELEN DIE VEEL VERDER GAAN DAN BIJ “GEWONE” BIG BRAKE SYSTEMEN.

Al met al meer remvermogen met een remsysteem van Brembo!<
Voor meer informatie en mogelijkheden om een Brembo remsysteem te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu