Chevrolet

Home » Chevrolet

Chevrolet tunen bij Chiptuning Experience

Bent u de trotse eigenaar van een Chevrolet en wilt u deze laten chiptunen door professionals? Bij Chiptuning Experience kunt u terecht voor het chiptunen van uw Chevrolet. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om de diverse modellen van Chevolet te tunen om zo de motorprestaties, het koppelvermogen en het rijcomfort te optimaliseren. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het tunen van uiteenlopende automerken, waaronder Chevrolet. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van expertise en een betrouwbare service. Klik hierboven op het gewenste model en bekijk wat er mogelijk is voor uw auto.

Heeft u vragen over het chiptunen van uw Chevrolet? Neem gerust contact met ons op via 030 687 64 64 en per mail [email protected].

Voordelen van Chevrolet chiptuning

  • Meer koppel (30%)
  • Meer vermogen (20%)
  • Meer trekkracht
  • Een hogere topsnelheid
  • Besparen op brandstof
  • Meer comfort en meer rijplezier
  • Standaard 2 jaar motorgarantie

Chevrolet tunen: diverse modellen

Geef uw Chevrolet een mooie upgrade door hem te laten chiptunen. We zijn gespecialiseerd in het chiptunen van diverse modellen van Chevrolet. Hierbij tunen we de auto volledig naar uw wens.

Chevrolet Spark chiptuning

In 2009 werd de eerste Chevrolet Spark geproduceerd en sindsdien is dit stadsvoertuig erg populair. Dit komt voornamelijk omdat de Spark hoog comfort biedt tegen een zacht prijsje. De auto is compact en heeft een frisse uiterlijk. Bovendien is ook verkrijgbaar als BiFuel. Wilt u meer vermogen halen uit uw Chevrolet Spark? Onze deskundigen chiptunen uw Chevrolet voor meer comfort en sneller acceleren. Bovendien kunt u een hogere topsnelheid behalen en wordt de Spark nog zuiniger in gebruik. Alle varianten van de Spark zijn bij ons bekend en komen in aanmerking voor chiptuning Chevrolet stijl! Wij zijn immers de expert op het gebied van Chevrolet tunen.

Chevrolet Camaro tunen

Het tunen van uw Chevrolet Camaro levert een forse vermogenswinst op tot wel 40%, zorgt ervoor dat uw Camaro een stuk soepeler rijdt en levert u meer rijplezier op! Bovendien profiteert u na het tunen van een lager brandstofverbruik. Bij het chiptunen van de Chevrolet Camaro houden we rekening met de unieke gegevens van de Camaro om zo het beste resultaat te behalen.

Chevrolet Malibu chiptuning

Bij ons kunt u terecht voor Chevrolet Malibu chiptuning op maat, waardoor we uw voortuig voorzien van meer koppel, meer vermogen en er tegelijkertijd voor zorgen dat u zuiniger kunt rijden. Zo geniet u van een auto die soepeler rijdt én met meer pit. Voor iedere Chevrolet die we chiptunen wordt de software op maat geschreven. Zo kunt u rekenen op een duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw Chevrolet Malibu.

Hoe werkt Chevrolet chiptuning?

Haal meer uit uw Chevrolet door hem te chiptunen door onze professionals. Bij Chevrolet chiptuning passen we de motormanagementsoftware aan zodat we een optimalisatie kunnen realiseren op álle vlakken. Niet alleen kunnen we motor door middel van chiptuning meer koppel en vermogen geven, we zorgen er hiermee ook nog eens voor dat de auto zuiniger en efficiënter werkt.

Met Chevrolet tunen lezen we de auto volledig uit door middel van zeer nauwkeurig apparatuur. Op die manier bepalen we de huidige toestand van uw Chevrolet zodat we uw auto op efficiënte wijze kunnen chiptunen. Hierbij schrijven we een uitgebreid en nauwkeurig rapport waarmee we de toegepaste tuning uitvoeren. Het bewerken van de programma’s gebeurt op maat en hierbij houden we altijd rekening met de unieke gegevens van de auto. Na het chiptunen van uw Chevrolet wordt er een proefrit gedaan om alle effecten te controleren en na te lopen.

Wenst u vermogenstoename, koppelverbetering en brandstofbesparing? Breng uw auto langs bij ons voor Chiptuning Chevrolet!

Overige automerken chiptunen

Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in het chiptunen van diverse automerken, waaronder Alfa Romeo, Mercedes, Citroën, Peugeot en Renault. Bekijk onze pagina automerken voor een volledig overzicht.

Uw Chevrolet chiptunen? Neem contact op

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in Chevrolet chiptuning? Chiptuning Experience is bij uitstek het beste adres voor het chiptunen van verschillende modellen van Chevrolet. Voor meer informatie over het chiptunen van uw Chevrolet model neemt u contact op met onze specialisten. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Chiptuning Experience Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van motorprestaties met standaard 2 jaar motorgarantie. Prestatieverbetering aan de motor levert u meer koppel ( 30% ) en meer vermogen (20%) wat uiteindelijk resulteert in brandstofbesparing voor personen auto’s en vrachtauto’s. Een besparing van 3 tot 15 % is bij een dieselmotor goed haalbaar. Neem de tijd voor onze informatieve website en doe gerust een offerte aanvraag

Menu