Chiptuning auto

Rij-ervaring toevoegen

Rij-ervaringen

 Robert - Volvo S80 2006-2009 >> Chiptuning Volvo S80 D5 euro 4 185pk

Afgelopen zaterdag bij Jos alweer mijn vierde auto laten chiptunen. Opnieuw weer genieten van de extra kracht onderin de toeren en het gemak hoe deze Volvo zijn snelheden bereikt.
Ik ben weer dik tevreden met deze chiptuning...en het is echt de moeite waard, want je bespaart werkelijk op brandstof verbruik. Ik haal nu met gemak 1 op 19 met deze D5 motor. Kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken met Jos.

 Arno - Chiptuning Auto >> Chiptuning Opel Astra J 1.4 T 140pk

Beste Jos,

Afgelopen vrijdag mijn Astra GTC 1.4T laten optimaliseren en wat een verbetering. Vanaf begin toerenbereik al meer koppel ter beschikking en dat miste ik, in vergelijking met mijn vorige GTC 2.0T. Heb nu weer hetzelfde aantal pk's en zelfs 30nm meer.

Met Jos klein rondje gereden en merkte op de snelweg al een hele verbetering met betrekking tot het inhalen. Dat gaat vlot en veilig zonder terugschakelen, precies wat ik wil.

Professionaliteit en kennis staat voorop bij Jos en zijn team. Nogmaals dank en ik hoop er nog veel plezier aan te beleven.

Groet Arno.

 Brandon - Nieuws >> Rij-ervaringen

Hoi Jos,
Onlangs mijn BMW 320D EDE laten chippen bij Chiptuningexperience van 163pk naar 220pk. Wat een verschil zeg! De auto voelt niet meer zo 'geknepen' aan. Het voelt aan als een 330d, echt heerlijk! Het grootste verschil zit tussen 80 en 150km/u waar de auto eerst niet vooruit te branden was, nu is inhalen niet moeilijk meer.
Ik raad Chiptuning experience zeker aan, het kost wat maar je koopt wel een heleboel kwaliteit.
Met de volgende auto kom ik zeker weer langs bij jullie!

Brandon Hoogendoorn

 Brandon Hoogendoorn - Nieuws >> Rij-ervaringen

Vandaag mijn BMW 320D EDE F30 llaten chippen naar 220pk, wat een verschil zeg in vergeleken met de 163 paarden die de auto eerst had! Auto rijdt veel lekkerder en inhalen is voortaan super makkelijk!

Goede vakkundige mensen!

Kortom tevreden klant!

Brandon Hoogendoorn

 Guus de gast - Nieuws >> Rij-ervaringen

vandaag mijn mercedes A klasse laten chippen. En weer zeer tevreden! Wat een verschil van 122pk naar 175pk dit is de 3e auto die ik laat doen! Voor mij niemand anders aan mijn auto een ECHTE! Vak man ! Top!!!!!!!

 Maurice van Welie - Nieuws >> Rij-ervaringen

Beste lezer,

Paar maanden geleden heb ik mijn VW Golf 6 1.4TSI 122PK DSG laten chippen door Jos naar ongeveer 150PK. Zowel de motor als de DSG bak is aangepast. Ik was altijd benieuwd naar de verschillen. Na het chippen merkte ik direct op dat ik met minder gas dezelfde acceleratie had en bij goed het gas intrappen de auto stuk sneller was. Voorheen reed ik gemiddeld 1:14.5/1:15 wat nu makkelijk 1:15.5/1:16 is geworden.

Na een beurt bij de VW dealer hadden ze er nieuwe software ingezet omreden een coulance regeleing die nog open stond. Hierdoor was de chiptuning compleet gewist en de auto dus de standaard instellingen weer had. Bij het wegrijden merkte ik meteen de verschillen en wist ik ook meteen wat de chiptuning mij opgeleverd had. Wel een vervelende manier om erachter te komen maar ook wel heel duidelijk!

Na contact met Jos kon ik mijn auto kosteloos opnieuw laten chiptunen! Super service!

Mvg,

Maurice van Welie
VW Golf 6 1.4TSI 150PK 2009

 Rutger - Nieuws >> Rij-ervaringen

Afgelopen week de software van mijn BMW 116i (136pk) uit december 2014 laten veranderen. De auto beschikt nu over 210pk. Wat een wereld van verschil...hij reageert stuk sneller op gaspedaal...inhalen is nu kinderspel..;-)

Zeer goede service en lekkere koffie

Groeten Rutger
BMW 116i(f20) 210pk dec-2014

 Erwin - Nieuws >> Rij-ervaringen

Hoi Jos

Vorige week m'n golf 7 2.0 TDI laten "chippen" en ik ben erg tevreden over het resultaat,nu 180pk maar voornamelijk het koppel krijgt er een 'boost' bij, heerlijk!!

Jullie leveren fantastisch werk voor een keurige prijs!

Groeten, Erwin

 Jeroen - Nieuws >> Rij-ervaringen

Vandaag de auto laten tunen (Seat Ibiza ST 1.2 TDI Ecomotive). Op de terugweg heb ik genoten! Inhalen zonder terug te schakelen, de auto trilt minder met optrekken en hij gaat lekker van de plek nu (voor zover dat kan met een 3 cilinder). Top gedaan!

 Casper - Nieuws >> Rij-ervaringen

Enkele weken geleden mijn A3 1.8T laten chiptunen, had ik eerder moeten doen!
nu circa 210PK ipv 180 en 320 NM ipv van 235, een verschil wat je goed merkt als je het gas intrapt ;) daarbij genomen rijd hij rustiger in lage toeren en is het verbruik (bij rustig/normaal rijgedrag) nu ongeveer 700/750 km per tank (50liter) ipv van 600km... was het geld wel waard, bedankt!

 ron van den Berg - Chiptuning Porsche Cayenne 958 >> Chiptuning Porsche Cayenne 3.0TDI 240pk 2010- e.v.

Vandaag mijn Porsche Cayenne Diesel (6/2013) laten "optimaliseren".
Eerste rijervaring: het was al een klasse auto en nu is 'ie nog beter geworden, vlotter en levendiger en het verbruik is minder geworden.
Tussen acceleratie is super.

 Patrick - Nieuws >> Rij-ervaringen

Jos,

Paar weken geleden mijn Peugeot 207 THP laten chippen bij je. In èèn wordt geweldig, in alle versnellingen bij laag toerental veel koppel. De 300nm die jij voorschrijft heeft de auto zeker!!!!!

Patrick

 Jean Walstock - Chiptuning BMW 5 Serie >> Chiptuning BMW 5 Serie E60 525d 197pk

Beste,

Op advies naar Chiptunning om mijn BMW 525D aan te passen. Resultaat, verbruik is gedaald naar 1:18 en de rij eigenschappen zijn sterk verbeterd.

Geweldige service door vakkundig personeel !!!

Jean

 Jiorgos spanos - Nieuws >> Rij-ervaringen

Vandaag bij mijn panamera GTS een akrapovic uitlaatsysteem laten bouwen bij Jos,geluid,service,uitleg,vriendelijkheid alles was top.een echte prof in ze werk.
Groet uit Veghel

 Barry van Breukelen - Chiptuning Mercedes Vito >> Chiptuning Mercedes Vito 122 CDI V6 224pk

Vorig jaar mijn 122 CDI laten tunen door Chiptuning Experience Nederland. Het geeft de auto zoveel meer trekkracht en loopt stukken zuiniger dan voor het tunen. Normaliter reed ik met de auto zo'n 600 km op 1 tank. Nu is dit 700 kilometer.

Voor iedere autoliefhebber en een liefhebber van zijn/haar portomonee een aanrader!

 Jean - Nieuws >> Rij-ervaringen

Ha Jos, ik heb vorige week m'n volvo C70 T5 bij/door jou laten tunen en het resultaat is super! De auto trekt als een speer en ben even duitsland ingereden om echt even te testen. De kilometerteller gaat zelfs boven het maximum van 260km/u uit (grappig om te zien), dus op de tomtom was deze net geen 250, maar toch super!!!! bedankt, Jean

 Piersma - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2007-2011 2.0 TFSI 180pk

Zou standaard geleverd moeten zijn, meer plezier, zuiniger en met de caravan zeer relaxed, naar Italie 95% in de 5-de versnelling met 105-110 op de teller.
Zou niet meer zonder willen!
Als de auto voor een beurt naar de dealer moet, dan niet vergeten te melden dat de auto gechipt is, heb ik wel vergeten en nu is alles weer teruggezet naar de fabrieksinstellingen en mag ik naar Nieuwegein ( 200km vv.) de chiptuning weer terug laten zetten. Toch doe ik dit graag!

 Kosters - Nieuws >> Rij-ervaringen

Een poosje terug mijn auto laten chippen door Jos, helemaal super.

Ik had hoge verwachtingen en ik merkte in het begin met een proefrit direct verschil.
Echter na wat meer kilometers werd dit zelfs nog meer merkbaar.

Ik heb in de polo van een vriend gereden, ongechipt.. voelde zo veel langzamer aan, omdat dit koppel veel lager ligt.

Ik zou nooit meer terug willen naar de standaard fabrieks uitvoering zonder chip. Top product!

Groeten L. Kosters
VW Polo 6r 1.2 tdi Bluemotion 75/101pk

 M.C. ten Have - Nieuws >> Rij-ervaringen

Mijn Ford Focus ST laten optimaliseren bij Jos en echt
ik kan dit iedereen aanraden.
De turbo komt er zeer geleidelijk in over een groter
toeren gebied en de toegenomen koppel is echt geweldig de auto blijft gaan wat een merkbaar verschil.

Jos en Simon bedankt.!!!

 Johnny - Chiptuning BMW 5 serie F10/11 >> Chiptuning BMW 5 Serie F10/11 535d 313pk

Beste Simon en Jos,

Hartelijk dank voor het optimaliseren van mijn BMW 535d F11.

Op aanraden van onze gezamenlijke kennis ben ik in contact gekomen met Simon. Ik geeft toe: ik ben nieuw in de ‘chiptuning’ en wist niet wat ik moest verwachten. Simon deed mij een keurig voorstel op de mail met alle informatie die ik nodig had. We hebben telefonisch contact gehad en Simon kwam heel deskundig en betrouwbaar over. We hadden afgesproken in Nieuwegein waar ik direct het gevoel had met een serieuze partij te maken te hebben.

De inbouw van de externe case nam wat meer tijd in beslag dan gepland – dit hadden de heren niet kunnen voorzien. Aangezien ik op tijd weg moest hebben de heren alles op alles gezet om het op tijd af te krijgen. Netjes weggewerkt, verzekering geregeld, testrit gemaakt – alles, alles op tijd. Super!

Ik ben van 313pk 630nm naar 375pk met 760nm gegaan. En dat is te merken. De auto is vooral pittiger geworden. Soepeler schakelen, minder zenuwachtig en veel meer power onderin. De F11 is van zichzelf heel smooth, stil en comfortabel. Dat is niet anders geworden. Mede door die hoge mate van comfort merk je niet direct dat je te maken hebt met een 375pk monster. De auto verrast mij nog steeds iedere keer als ik er in rijd. Met een grote glimlach de weg op!

Simon en Jos, dank voor jullie advies en de keurige service. De volgende auto gaan we ook doen! ;-)

Groeten!

 Leo van Langh - Nieuws >> Rij-ervaringen

Na 2 jaar nog steeds heel blij met de tuning van mijn auto. Na een bezoek aan de merkdealer voelde de auto (bmw 335i coupe) anders aan, toch laten checken door Jos. gelukkig geen software update uitgevoerd maar wel gelijk een upgrade van de software door Jos gedaan. TOPSERVICE! Ik weet nu ook dat het heel veel werk het is om de motorsoftware goed te optimaliseren!
Veel dank!

 Robert - Volvo V70 2004-2008 >> Chiptuning Volvo V70 2.4D AWD A/T euro 4 163pk Stage II

In september 2013 mijn pas aangeschafte Volvo V70 D5 (163PK/340Nm) AWD laten chiptunen door Jos. Opnieuw een ware verbetering van de sprintkracht van de auto. Voor het chiptunen sprintte de auto van 0 - 100 km/u in goed 11 sec. en nu doet hij er goed 9 sec over. En dat hij een stuk sneller is, dat merk ik meteen hier in de bergen van Oostenrijk. Je geeft een keer gas en je ziet de achterliggers in de binnenspiegel verdwijnen. Ook qua verbruik is de auto zuiniger geworden, rijd nu gemiddeld 1 op 21 en voorheen was dat rond de 1 op 18. Ik kan het iedereen aanraden om bij Chiptuning Experience de auto te laten chiptunen.

 Bert van Ditmarsch - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf V 1.9 TDI 105pk bluemot

Half jaartje geleden Golf V variant Sportline Business aangeschaft maar was niet vooruit te krijgen mijn oude Golf 3 met 110 pk was een stuk vlotter dus even op internet rond gekeken en bij Chiptuning Experience Nederland een afspraak gemaakt.

Bij de eerste keer de koppeling op laten komen voelde ik al direct verschil maar het echte verschil komt pas bij 1800 toeren dan heb je echt een onuitputtelijk vermogen hij blijft dan net zolang doortrekken tot dat alles is bereikt aan vermogen! Van 105 naar 140 pk maar belangrijker van 250 naar 310 NM doet het hem!
Of hij zuiniger is geworden weet ik niet want ik ben al snel over gegaan op Chiptuning (lees nieuwe software)
ik had in ieder geval een prettige ervaring in Nieuwegein.

En hierdoor alweer 30.000 km rijplezier

 Steven - Nieuws >> Rij-ervaringen

Ik heb mijn Porsche 991 bij Chiptuning Experience laten voorzien van een K&W Schroef set voor een verbeterde wegligging en een meer sportieve looks, ik ben uitermate tevreden over het resultaat. De auto stuurt op de snelwegen veel strakker.

 Robert - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E46 330d 204pk

Ik heb mijn BMW 330 XD laten chiptunen door Chiptuning Experience. Na het chiptunen een ritje gemaakt en al snel merk je het verschil. Even wat cijfers: van 0-100 km/u deed de auto voor het chiptunen er ongeveer 8,0 sec. over, na het chiptunen is daar 1 sec vanaf gehaald, maar ook qua zuinigheid is het aan te raden om de auto te laten chiptunen, want mijn auto is ongeveer 20% zuiniger geworden. Ik heb in elk toerengebied voldoende trekkracht tot mijn beschikking. GEWELDIG WEER GEDAAN CHIPTUNING EXPERIENCE!!!

 Tom Mulder - Chiptuning Seat Ibiza >> Chiptuning Seat Ibiza II 1.2 TDI 75pk

Dinsdag 13 augustus 2013,
Heb ik mijn Seat Ibiza 1.2 TDI uit handen gegeven aan Jos.
1 één wordt SUPERRRRRRR ,- echt een aanrader!
dit maakt zuinig rijden nog aantrekkelijk.

Verschil nu :
versnelling 1 = weg scheuren
versnelling 2 = relax rijden
versnelling 3 = nu komt het echte werk je merk aanzienlijk meer koppel nu
versnelling 4 & 5 intrappen en gas geven zo moet een auto rijden ! super geen problemen meer met 3 passagiers in de auto met optrekken.
motor klinkt veel minder zwaar als hij moet werken.

Binnenkort snel terug komen , neeeeeh niet om het er uit te laten halen.
maar voor de inbouw van Xenon verlichting!

Jos en Simon bedankt voor jullie gastvrije welkomst!

En tot snel, groetjes Tom

 Colin Tan - Chiptuning Audi A6 >> Chiptuning Audi S6 2006-2008 5.2 FSI Quattro 435pk a/t

Onlangs mijn S6 laten chippen.
kort samen gevat:
pikt beter op en is zuiniger, het beste is toch wel het aangepaste schakel gedrag van de bak. Hij schakelt zoooo veel mooier als voorheen.de schakeltijd lijkt wel gehalveerd
bedankt Simon en Jos

 Colin Tan - Nieuws >> Rij-ervaringen

Paar weken terug mijn Audi S6 5.2 V10 laten chippen.
Ondanks dat het een atmosferische motor is loopt hij toch een stuk beter nu. het verbruik is beter( zuiniger als voorheen) Het mooiste vind ik wel het verbeterde schakel-karakter. Hij is zo veel soepeler als voorheen, zonder nerveus te worden. De schakeltijd lijkt wel gehalveerd, kortom alle lof voor Simon en Jos.

 Paul Aldenkamp - Nieuws >> Rij-ervaringen

2 maanden geleden bij Jos geweest voor mijn BMW X5 35d biturbo, nou heeft deze standaard al 286 pk en 580 nm, maar ik vond de automaat niet zo prettig opschakelen in D, trage reactie in het gaspedaal, contact gehad met Jos, en uitleg gekregen dat dit veel beter word na de tuning omdat hierbij ook de schakelmomenten van de automaat worden aangepast.

De stap genomen, de tuning uitgevoerd, en dan naar huis. Ongelovelijk zoveel trekkracht, dat je denkt dat je een hele andere auto hebt, de schakelmomenten zijn perfect nu! En de auto is een echt kanon! 0/100 in 6 sec. 340 pk 680 nm

Stom dat ik eerst nog twijfelde Jos , jij had het al eerder bewezen bij mijn TT 2.0 tfsi daar maakte je ook al van 200pk >270pk.

Je bent top Jos!

 M. Balci - Nieuws >> Rij-ervaringen

Dank je wel Jos,

Mijn Polo 1.2 TDI bluemotion rijd als een 4 cilinder.
Volgende stap is 18" velgen, eibach verlagings veren met de juiste schroefset eronder.

 Harry Bovenlander - Nieuws >> Rij-ervaringen

Door Jos en Simon is mijn Volvo C70 met de geknepen motor van 140 pk goed onder handen genomen. Nu was ik niet zozeer geinteresseerd in brandstofbesparing, maar wel in een snellere respons op het gaspedaal en een veel levendigerer motorkarakter. Zowel de software van de Denso ECU als ook die van de automatische versnellingsbak zijn opnieuw afgesteld; de auto voelt niet alleen veel sneller aan, maar rijdt ook sneller met name bij de tussenacceleraties. Ik zit nu weer op de oorspronkelijke 170 pk, waarvoor deze ongeblazen motor bedoeld was. Daarmee is het nog steeds geen strepentrekker, maar ik kan nu weer lekker meekomen met het overige verkeer. Kortom : deze investering was goed besteed. Ga naar Jos en Simon als je deskundigheid, klantvriendelijkheid en resultaat belangrijk vindt.

 Jeroen van den Eshof - Nieuws >> Rij-ervaringen

Simon en Jos; bedankt voor het vinden van het het gewenste geluid van mijn Clio RS door het monteren van een Akrapovic slip on uitlaatsysteem.
Algemeen ; prima bedrijf met enthousiaste mensen, die goed luisteren naar de wensen van de klant.

 Peter 't Jong - Nieuws >> Rij-ervaringen



De Audi S5 3.0TFSI, standaard 333pk dus al geen beperkte hoeveelheid PK's ge-chipped en nu 425pk. Echt nu oneindige versnelling, het houdt niet op, op alle momenten een trekkracht die het rijden tot een beleving maakt. De inbouw was zo gebeurd en ziet er professioneel en solide uit!

Mijn S5 was goed maar is nu beter!

Peter

 Henk - Nieuws >> Rij-ervaringen

Dag Jos & Simon,

Allereerst bedankt voor de snelle en goede service vandaag (22-05-2013).
Mijn Audi 2.7 tdi quattro rijdt als een zonnetje, ik vond het een moeilijke keuze, omdat ik zuinig op mijn auto bent en er toch wat gaat veranderen aan de auto.
Ben nu 2,5 uur verder en ben onder de indruk van het resultaat.
Alles gaat toch wat vlotter, hij reageert beter en een beetje gas erbij doet wonderen.
Kan nog niks zeggen over het verbruik, maar dat komt tzt wel.
Jullie hebben een keurig bedrijf en zeer klantvriendelijk.

Bedankt mannen ga zo door.

Groet Henk.

 SJ - Nieuws >> Rij-ervaringen

Beste Simon,

Hartelijk dank voor de goede service!
Mijn 3 Cylinder SEAT IBIZA ECOMOTIVE rijdt na de aanpassing als een 4 Cylinder, GEWELDIG!


Groeten SJ
SEAT IBIZA ECOMOTIVE 1.2TDI 75pk 2012

 Mels - Nieuws >> Rij-ervaringen

Hoi Jos & Simon,

De Opel Astra 1.7CDTI 110pk rijdt heel veel prettiger zo'n lesauto. ik hoef nou niet meer te roepen naar de leerlingen bij het invoegen:"geef gas, meer, blijf gasgeven..." Ze geven nou gas en kunnen direkt op de juiste snelheid invoegen. Eindelijk! Ik had het een jaar eerder moeten doen.

Bedankt!

Met vriendelijk groet,

Mels Bos

 Hans - Nieuws >> Rij-ervaringen

Wij hebben een Volvo V70 ( D4 ) en een Volvo XC 70 ( D3 ) laten tunen bij Chiptuning Experience Nederland.

Vanaf het eerste oriënterende telefonische contact een prima ervaring.
Beide auto`s zijn nu bijna een maand voorzien van tuning en zijn aanzienlijk krachtiger, soepeler en sneller, het rijden is een feest.

Een aanrader !

 Marco van Kampen - Chiptuning Seat Ibiza >> Chiptuning Seat Ibiza II 1.2 TDI 75pk

Mijn Ibiza ST van 2011 laten chippen bij Jos en Simon.
Dit is precies wat die 3 cilinder nodig heeft!
Veel minder schakelen en veel meer bruikbaar koppel, heerlijk.
En hij rijdt nog steeds 1 op 23.
Al met al een aanrader voor deze auto!
Jos en Simon, THANX!

 C de Bruin - Chiptuning Audi RS6 >> Chiptuning Audi RS6 5.0TFSI 580pk Stage 2

Heb mijn Audi RS6 bij Carstore laten tunen door ChiptuningExperience(stage2)
Je weet niet wat je meemaakt. De RS6 blijft gaan. Heb er in Duitsland al 308 km/h mee gereden maar weet zeker dat er nog een veel hogere snelheid mee te halen valt. Super gevoel elke dag weer.

 Theo Kraai - Nieuws >> Rij-ervaringen

Op woensdag 27 maart had ik afgesproken om met mijn Volvo V60 D5 205PK Geartronic R-Design (47.000km) langs te komen in het filiaal in Nieuwegein (trouwens lastig te vinden voor de meeste navigatie-systemen. De straat Betuwehaven wordt onderbroken door de Sallandhaven).

Ik meldde mij zoals afgesproken om 16:00u. Ik kon mijn auto gelijk naar binnen rijden, dus hoefde niet langer dan nodig te wachten.

Ik kreeg gelijk wat te drinken aangeboden en kon in de klantruimte plaats nemen. Daar lag voldoende leesvoer en ik had natuurlijk ook mijn smartphone bij me.

Maar in de werkplaats (mee)kijken is natuurlijk veel leuker. Dat heb ik dus ook gedaan! Allereerst werd het "brein" uit de auto verwijderd en deze werd keurig op de "operatietafel" gelegd en ontdaan van het deksel, zodat men bij de elektronica kon.
Het brein werd wakker geschud door 2 voedingsdraden op de print aan te sluiten en aan de achterzijde werden er 2 stekers ingeprikt die waren verbonden met een laptop en een "andere kast".
Het computerprogramma werd opgestart en vanaf toen werd de operatie "remote" uitgevoerd door het lab in Zwitserland. In dat lab wordt nl. de Volvo D5 motor geoptimaliseerd.

Ik kon trouwens kiezen uit 2 soorten optimalisaties:
1. Vermogen - 151kW (205PK) -> 176kW (240PK), 420Nm -> 490Nm en aanpassing geartronic - brandstofbesparing 4% - 8%
2. Brandstofbesparing - vermogen gelijk, meer koppel en aanpassing geartronic - - brandstofbesparing 8% - 12%

Ik heb voor optie 1 gekozen.

De originele software werd veiliggesteld (en de volgende dag keurig naar mij toe gemaild) en daarna werd het nieuwe programma vanuit Zwitserland geladen. Toen dat gedaan was kon de voeding van de elektronica af, het deksel erop en werd deze teruggezet in mijn auto.

Om 17:30u kon ik samen met Simon een rondje proefrijden. We zaten gezellig te kletsen en ik lette eigenlijk niet zo goed op of er verschil merkbaar was. Ondanks dat was het verschil overduidelijk. Met name de souplesse van het schakelen viel direct op.
Ook reageerde de auto direct op de stand van mijn rechtervoet. Voorheen moest de auto een fractie van een seconde "nadenken" als er op het gaspedaal werd getrapt. Dat was nu totaal weg.

Ik rijdt nu anderhalve week met mijn geoptimaliseerde Volvo V60 en ik kan niet anders zeggen dat het de investering meer dan waard is! De auto rijdt echt veel soepeler en het brandstofverbruik overtreft mijn verwachting. Ik ben van 7.4 liter per 100Km teruggegaan naar 6,8.
Dus een besparing van ruim 8%. Dat betekent dat ik, met de huidige dieselprijs van bijna € 1,50, de investering heb terugverdient binnen 100.000km. Alles daarna is winst. Maar eigenlijk is het vanaf de eerste kilometers al winst als je naar het toegenomen rijplezier kijkt ;-)

Kortom, dit is een goede investering en ik kan het iedereen aan raden!

 John vd Steenhoven - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf V GTI 200pk

Twee maanden geleden mijn Golf MKV GTI laten tunen door deze proffesionals. Dit is mijn tweede MKV GTI die ik laat tunen. Eerste GTI was niet door CTE getuned maar door een concurrerend bedrijf in dezelfde regio. ik was toen erg tevreden over de vermogenstoename! Maar nu mijn huidige GTI door Jos.... Wat een wereld van verschil! Vermogen koppel en vermogen zo mooi uitgesmeerd.. in elke versnelling en elk toertental komt het beest onder de kap tot leven! Wat is dat apparaat snel geworden zeg! Je raakt er gewoon nooit aan gewend.. nee het wordt nooit gewoon. Wat een feest om in te rijden zeg!

Ik raad iedereen aan om niet te kijken welke "prijsvechter" de meeste PK`s uit je blok trekt. Het gaat erom dat koppel en vermogen mooi in elkaar overlopen want dan heb je een fantastisch levendige auto. Deze kunst begrijpt Jos goed. Twee verschillende tuners en twee totaal andere rijervaringen. Ik zeg kijk niet op (een paar) honderd Euro en ga naar deze club, you will never be disappoionted!

Jos en team, bedankt voor de geweldige ervaring op locatie en de dagelijkse kick die ik nu beleef!

 Marcel - Nieuws >> Rij-ervaringen

Een maand geleden een VW Touran 1.2 TSI laten tunen. Van 105 naar ongeveer 140 pk, dit is echt een aanrader voor deze motor. Meer vermogen en nog belangrijker meer koppel. De auto is zo veel beter te rijden en het brandstofverbruik is ongewijzigd bij een vlottere rijstijl. Dit is alweer de 4de auto die Chiptuning Experience heeft getuned, top kwaliteit en service!

Marcel.

 Freddy van Mastrigt - Nieuws >> Rij-ervaringen

Vorig week mijn Gti mk6 bij Simon laten chippen en de begrenzer laten verwijderen! Na enige "uitdagingen" omdat mijn gti in de U.S. de eerste 15dkm gereden heeft, is beide boven verwachting goed gelukt!! Stage 2 werd aangeraden en bevalt zeer goed! 265 pk maar top nog niet gereden, verwacht dat dit rond de 245 km/h gemeten met gps moet kunnen liggen nu!
Kortom, zeker een aanrader! Mede dankzij de goede service en kwaliteit!!

 nick - Nieuws >> Rij-ervaringen

Hoi Jos,

Hierbij nog even mijn complimenten over jullie gedane werk. De auto heeft fors meer vermogen en geeft mij veel voldoening. De DSG bak voelt veel beter aan dan in de standaard afstelling !

Top en een heel groot compliment voor jullie service !!

Skoda Superb 1.8 TSI 2011

 Bart C - Nieuws >> Rij-ervaringen

Naast mijn Q7 een Peugeot 208 1.6 diesel gekocht van 2012.
Eeen leuk klein autootje wat nu na de tuning enorm zuinig is, Nederlandse wegen met gematigde snelheid 1 op 22 gehaald! De auto heeft nu een enorm fijn koppel, vooral onderin dus hoef je weinig terug te schakelen. Hij is snel, rustig zuinig en ik vermoed dat wanneer de auto echt ingereden is ( nu pas 2300 km op teller) erg nog meer power uit komt.

Net als bij de 4.2 TDI van Audi id ook deze Peugeot zeer tevreden met zijn RedBull onder de motorkap. Dit wordt de BC2!
en beiden zijn erg tevreden. ( de grap is voor Simon en Jos, die dit wel zullen snappen)

Best Regards,
Bart Creemers

 Michael - Chiptuning Volkswagen Caddy >> Chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk

Nou mijn 4de auto alweer laten tunen door ChiptuningExperience (Jos en Simon). Gewoon geweldig!!! Schakelen hoort er bijna niet meer bij als je op de snelweg zit. De motor loopt veel rustiger en reageert veel beter op gaspedaal.
Tuning door chiptuning experience, voor iedereen een aanrader!

Groeten Michael

 Paul - Chiptuning Mercedes GLK >> Chiptuning Mercedes GLK 220 CDI 170pk

Simon (en Jos),

De Jaguar en de Mercedes zijn er op vooruit gegaan.

Qua vermogen (koppel) en brandstofverbruik.

Bravo, goed werk en dank.

Groeten Paul

 Jim - Chiptuning Volkswagen Transporter T5 >> Chiptuning Volkswagen Transporter T5 1.9 TDI 86pk

Hallo Jos,

De VW bus trekt nu super ! en vooral van 60 na de 110 km/h en meer vermogen bij de 120 na de 140 !

Fijne Feestdagen

Met vriendelijke groet,

Jim van Kooten

 R. Batenburg - Chiptuning Volkswagen Passat >> Chiptuning Volkswagen Passat B6 1.6 TDI 105pk

Chiptuning Experience are the experts. 2 weken geleden m'n Passat Bluemotion 1.6 TDI onder de capabele handen laten nemen door CE. Nu al wat Autobahn achter me gelaten en je komt echt vooruit. Voor een ieder die nog twijfels heeft => zeker doen.

 R. Batenburg - Chiptuning Volkswagen Passat >> Chiptuning Volkswagen Passat B6 1.6 TDI 105pk

Chiptuning Experience are the experts. Nu 2 weken geleden m'n Passat 1.6 TDI Bluemotion onder de capabele handen van CE laten nemen en het resultaat is perfect. Een aanrader voor een ieder die nog twijfels heeft. Doen

 Alex Verhaagen - Chiptuning Peugeot 308 >> Chiptuning Peugeot 308 1.6 – 16V THP 150 PK

Beste Simon,

De auto draait fantastisch en ik merk zeker de effecten van de chiptuning al na bijna 2 weken rijden met de nieuwe software:

•Vooral de uitermate rustige loop van de motor en soms opeens fluisterstille auto, is opmerkelijk
•Er tekent zich ook al een gunstiger verbruik af, alleen kan ik dat na 2 tanks leegrijden nog niet in cijfers uitdrukken
•Groter koppel bij lagere toerentallen goed waarneembaar
•Beduidend snellere acceleratie, in sportstand van de automaat minstens net zo snel als GTi versie
•Koude start beter en niet zo rauw klinkend

Kortom: een slaand succes! En dan te bedenken dat ie nog niet eens op de rollenbank is geweest.

Met vriendelijke groet,

Alex Verhaagen

 Niels - Chiptuning Seat Ibiza >> Chiptuning Seat Ibiza II 1.2 TDI 75pk

Afgelopen week mijn Seat Ibiza ST 1.2 TDI Ecomotive laten chippen door Jos.
Wat een verschil!! Dit had ik veel eerder moeten doen..

Aanzienlijk meer vermogen tijdens het inhalen en de auto rijdt een stuk lekkerder.
Nu nog even het verbruik in de gaten gaan houden of hij echt zuiniger is geworden.

Jos bedankt

 Gerard - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2001-2004 1.8 5V Turbo 163pk

Alweer zo'n 2,5 jaar geleden na eerdere goede ervaringen met Chiptuning Experience, mijn Tiguan 1.4TSI laten chiptunen. Na wat problemen met deze auto heeft de dealer blijkbaar de software weer origineel gemaakt. Dat was uiteraard niet de bedoeling. Na melding kon ik meteen weer een afspraak maken om de auto opnieuw te laten chiptunen.

De auto rijdt weet als een beer. Tuning is goed te merken in trekkracht en soepelheid. Zeer aan te raden.
Volgende auto weer.

 Dave - Chiptuning BMW 1 Serie >> Chiptuning BMW 1 Serie 123d 204pk

Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn 123D (E82) heb laten optimaliseren door Jos. Destijds uitstekende service en kennis van zaken. Hoewel de auto is uitgevoerd met een twin-turbo, merkte je voor de tuning dat de gas respons relatief traag is. Vooral dit zorgde voor een groot onderscheid toen ik voor de eerste keer ermee wegreed na de tuning. Uiteraard zie je de 42 extra pk's ook goed terug als je op de autosnelweg rijdt en een inhaal manouevre maakt. Afgelopen week had de dealer een software reset gedaan, waarbij hij niet kon garanderen of ook de tuning reset was. Ook hier weer uitstekende service en advies gekregen van Jos. Kortom: als je een 123d rijdt is Chiptuning Experience bijna een must.

 Bart Creemers - Chiptuning Audi Q7 >> Chiptuning Audi Q7 2006-2009 3.0 TDI 211pk

Nu , ruim een zwangerschap later rijdt de AUDI Q7 4.2.TDI nog steeds perfect. accelaratie is zo enorm dat ik met lede ogen aanzie hoe het rubber van mijn banden vliegt! 900 Ncm.
Op de teller in Duitsland 275 km per uur gereden. waanzinnig. Binnenkort servicebeurt, hopelijk laat de dealer nu mijn tuning met rust!

 André De Schepper - Chiptuning Skoda Superb >> Chiptuning Skoda Superb II 1.8 TSI 160pk

Op 14/05/12 tuning laten uitvoeren op Skoda Superb 1.8 TSI 160pk , na 10.000 km bedank ik de firma voor het Super(b) resultaat.

Mvg.

André de Schepper.

 Ron Sluimer - Chiptuning Volkswagen Polo >> Chiptuning Volkswagen Polo 6R 1.2 TDI 75pk

Even een berichtje van een SUPER tevreden klant!! Jos heeft al meerdere auto's van mij gedaan en altijd naar tevredenheid. En zal zeker jullie bedrijf bij andere aanbevelen. O, Ja de VW Polo Bleumotion 1.2TDI loopt heel erg mooi en ook zuiniger en de Xenon is ook een vooruitgang. Dank je! Jos en Simon. Met vr Gr Ron Sluimer

 Paul Flipsen - Chiptuning Auto >> Chiptuning Opel Astra J 1.4 T 140pk

Beste Jos,

Zoals beloofd verslag van de eerste ervaringen met m'n getunede Astra.
Afgelopen zondag heb ik een flinke toer gemaakt in de Duitse Eifel met 4 personen in de auto.
Dankzij de extra PK's en het hoger koppel rijdt het net effe lekkerder over steile, bochtige wegen.
Omdat ik veel in bergachtig België en Duitsland rijdt is het tunen van mijn auto een succes!

Afgelopen dagen tijdens het woon-werkverkeer tevens gemerkt dat accelereren in de hoge versnellingen beter gaat.
Dat betekend minder schakelen en ik heb het idee dat het tankmetertje net iets trager terugloopt!
Exacte cijfers over het verbruik kan ik je nu niet geven, heb dit niet echt bijgehouden.

Al met al ben ik echter dik tevreden over jouw "gesleutel"!

Bedankt hiervoor,

Groet, Paul Flipsen.

 kevin - Chiptuning Audi A1 >> Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 122pk

Ongeveer een maand terug een Audi A1 1.4 tfsi 122 pk laten chippen! Auto was de eerste paar 100km nog een beetje onrustig ( inleren ), maar nu is ie heel soepel te rijden. De S-tronic versnellingsbak reageert nog wat sneller op het gas en de auto voelt gewoon een stuk sneller aan!

Chiptuning experience is zeker een aanrader! Bedankt

 Robin - Chiptuning Seat Leon >> Chiptuning Seat Leon II 2.0 TDI 170pk

Voor mijn Seat Leon FR heb ik de chiptuning uit laten voeren door Chiptuning Expierence. Na een zoektocht online kwam ik uit bij dit bedrijf in Nieuwegein. De auto is mijn alles, dus ik wilde er zeker van zijn dat de chiptuning software op maat wordt geschreven.

Na een gesprek met Jos was al snel duidelijk dat dat standaard is voor hen. Ik betaal graag meer voor kwaliteit en kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben! Ik merk duidelijk dat de auto nog sportiever rijdt, en wat ik zelf eerst niet kon geloven, is dat de auto duidelijk zichtbaar zuiniger is gaan rijden. Bedankt Jos!

 Bart Creemers - Chiptuning Audi Q7 >> Chiptuning Audi Q7 2006-2009 3.0 TDI 211pk

Nu is de Q7 met 340 PK en 800 Nm niet bepaald een trage auto ( hoewel, 2500kg zwaar). Ik heb toch de auto laten tunen bij Chiptuning Experience waarbij ik 100Nm erbij gekregen heb. Nu 900Nm, bijna even sterk als de 6 lter 12 cillinder diesel!.
De auto rijdt nu met zo een fijne souplesse, gretigheid en een enorme (tussen)acceleratie alsof de auto 1000 kg weegt. Fantastisch, eindelijk zoals ik de auto altijd al zou willen hebben.
Na een totale software update van de Audi dealer was alles helaas verdwenen. Maar met de nieuwe software en opnieuw de tuning is het een hele fijne auto geworden. topsnelheid heb ik nog niet kunnen uittesten maar zal boven 250 km/h liggen. in Nederland 1 op 10 diesel is ook niet beroerd. Chiptuning
Experience heeft me erg goed geholpen tijdens de problematiek met de software update en heeft opnieuw een nieuwe tuning erin gezet! Prima service! dank jullie wel.

 Ron Sandrin - Chiptuning Audi TT >> Chiptuning Audi 2010-e.v. TT 2.0 TFSI 211pk

Ervaring met Chiptuning Experience Nederland heb ik zeker. Drie verschillende aanpassingen heb ik aan ze toevertrouwd. De eerste keer voor deze Audi chiptuning wat de trekkracht aanzienlijk verbetert, daarna heb ik Bilstein B16 dempers laten monteren voor een optimale wegligging en later de geweldige Akrapovic uitlaat laten monteren.
Het resultaat is fantastisch! Ik ben uiterst tevreden met alle werkzaamheden omdat alles zo zorgvuldig is uitgevoerd en ik elke dag van de enorme prestatie verbetering geniet.
Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn wat Chiptuning Experience Nederland leveren.
Jos, bedankt!

 CJ Grothaus - Chiptuning Audi A8 >> Chiptuning Audi A8 2002-2007 6.0 W12 FSi Quattro 450pk a/t

Ik rij sinds nov 2009 een Audi S8 met 450PK gechipt door chiptuningexperience met BMC luchtfilters naar +/- 480PK.
Het is fantastisch. De acceleratie is top en en de top is rond 315 km/h, dan houdt ie op. 0 - 100 is sneller dan een originele RS6 :-) ............
Ik heb nu een Milltek sportuitlaat in januari 2012 eronder laten zetten en das helemaal te gek.
De acceleratie is ongekend goed, de tussensprints zijn pittiger en het geluid is Heaven on Earth.
Ik was eerst heel sceptisch maar het resultaat spreekt voor zich.

Good job Jos :-) ....

grt

CJ

 Jeroen Blanken - Chiptuning Skoda Superb >> Chiptuning Skoda Superb II 1.8 TSI 160pk

Hallo,
Op 19 februari j.l. naar Jos om onze Skoda Superb 1.8 tsi onder handen te laten nemen. En met resultaat! We waren eerder bij een andere grote tuner langs geweest maar die konden de auto niet tunen omdat ie nog "te nieuw" was.
De Skoda Superb is standaard geen scheurijzer dus een paar pk's erbij kan geen kwaad. De auto hangt nu meer op het gas, klingt ietwat rauwer en is een stuk gretiger. Dat laatste voornamelijk op de snelweg. Ideaal met inhalen. Afgelopen zomer vanuit Spanje een uurtje achter een Porsche Cayenne aangereden. Op de teller rond de 210, en geen centje pijn. Het bleef allemaal lekker stabiel en we hadden het gevoel nog het nodige over te hebben. De tuning is ons goed bevallen, een volgende auto gaat zeker weer richting Nieuwegein.
Oja, een weekje later via Jos de grill in matzwart laten wrappen. Staat de auto goed.
Jos, bedankt!

 Leo van Langh - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E92 335i 306pk

Na 1000 km te hebben gereden na het tunen en het monteren van de Akrapovic uitlaat geniet ik steeds meer van de power en het mooie geluid.
Een rondje rijden op zandvoort was voor mij de(eerste) ultieme rijervaring. SUPER!
Dank daarvoor!

 Martin - Chiptuning Seat Ibiza >> Chiptuning Seat Ibiza III 2.0 TDI FR 143pk

Chippen was vlot geregeld voor een nette prijs.

Tevens aanvullende garantie afgesloten omdat het een lease auto betreft.

Snelwegrijden in z'n 6 gaat heerlijk.

0-100 voelt wat sneller aan. Maar het echte verschil zit in de hoge snelheden. Eerst was 200 in z'n 6 langzaam haalbaar, nu een stuk vlotter.

 Peter de Vrueh - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Passat B5 1.8 T 150pk

Dinsdag 31-05-2011 melde ik me bij Jos in Nieuwegein om de chip van mijn VW Passat 1.8T te laten optimaliseren. Op zich al een vlotte station, echter in vergelijk met mijn vorige auto was het een aardige stap terug. Toen ik hem ophaalde rekende ik al op een behoorlijke vermogens toename echter werd ik flink verast door verschil. Nee...., dit is een understatement.... Ik schrok gewoon toen ik in zijn twee, voor de eerste keer, mijn gaspedaal volledig intrapte! Echt bizar wat er nu door dit 1800 cc blok geleverd wordt! Jos, enorm bedankt voor je service. Waarschijnlijk heb ik nog nooit zoveel plezier aan €450,= beleefd, als ik dat de komende tijd ga doen. :0) Nogmaals, thanks.

 René Muller - Chiptuning BMW X5 >> Chiptuning BMW X5 3.0d 235pk

Vanochtend mijn auto teruggebracht omdat de tuning verwijderd was na een software update van de bmw garage. Een aantal dagen rondgereden zonder tuning en wat ben ik blij dat mijn bolide weer getuned is !!! De rijeigenschappen zijn echt zo veel beter ! Jos bedankt voor de service !

 Timo - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Passat B5 1.9 TDI 130pk

Vandaag bij Jos geweest in Nieuwegein. Ik werd gelijk geholpen (na afspraak) en binnen het uur was ik weer onderweg naar huis met een fantastisch rijdende Passat. Wat een koppel!!!!!!!
Vooral onderin de toeren is hij sterker geworden. Je voelt dat de motor soepeler loopt. TOP!!!!
Ik weet nu al dat mijn volgende auto weer bij CHIPTUNNINGEXPERIENCE onder handen geworden gaat worden. Ik had dit veel eerder moeten doen!

 Harald - Chiptuning Mini Clubman >> Chiptuning Mini Clubman Cooper S R50 1.6T 175pk

Hoi Jos,

De auto loopt echt super.
Dank voor de tuning, ik kom binnenkort even terug op het uitlaatsysteem.

Mvg,

Harald

 Floris Bikker - Chiptuning Auto >> Chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk

Heb adres door gekregen van Matthijs Aldewereld

 Steven - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2007-2011 1.8 TFSI 160pk

Beste Jos, De auto rijd als een speer. Ben erg blij met de optimalisatie; een aanrader voor deze auto. Bedankt! Steven

 celo - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk

hallo,ik wil graag bij mijn vw sharan 2.0 tdi bj 29-12-2006 met 106000km graag willen tunning,maar geeft het geen problemen na xxx aantal duizend km of kan de huidige turbo,luchtmassameter,het wel aan met die extra pk daar heb ik een beetje twijfels over.ik heb jullie bedrijf net op tv gek op wielen gezien,ik hoop dat ik nog antwoordt krijg.
alvast bedankt voor de medewerking
(graag ook de prijs van tunning)


vr gr celo

 Frans Komen - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E92 335i 306pk

Beste Jos,

Heel hartelijk dank voor het GRATIS opnieuw tunen van mijn BMW 335i coupé nadat hij in de garage gereset was.
Perfecte service!!
Het is nu weer genieten!!

Frans

 Sebastian Jordan - Chiptuning Auto >> Chiptuning Mini Cooper S R50 170pk

Jos,

Afgelopen vrijdag heb je de Mini van mijn vriendin onder handen genomen.

Echt Top!! Die auto rijdt nu veel lekkerder.

Groeten

Sebastian Jordan

 Ruvi Chen - Chiptuning Opel Corsa >> Chiptuning Opel Corsa D 1.3 CDTI 75pk

April dit jaar heb ik twee Corsa's laten tunen. Ze zijn sneller, stiller, ze verbuiken minder en rijden schitterend! Prima bedrijf, prima service!

 Robert - Chiptuning Auto >> Chiptuning Mercedes (W210) E 200 CDI 115pk

Ik heb sinds december 2009 mijn Mercedes laten chiptunen door chiptuningexperience en daar ben ik ontzettend blij mee. De auto is verandert van een slome 200 CDI naar een lekkere vlotte auto en het verbruik is een stuk beter geworden. Ik ben chiptuningexperience enorm dankbaar voor deze powerboost. Ik ben goed behandelt en nadien had ik nog een vraag en die konden ze mij ook vakkundig beantwoorden. Ik ben dik tevreden over dit bedrijf en mijn volgende auto zal zeker weer door chiptuningexperience onderhanden worden genomen.

 Martin Schuit - Chiptuning Renault Master >> Chiptuning Renault Master 2.5 dCi 100 PK

Beste ,

Graag wil ik u mededelen over mijn ervaringen met Chiptuning Experience.

Ben in het bezit van renault Master 2.5 cdi L2H2
Je wordt vlot geholpen, duidelijk ervaring, Wat beloofd is wordt waargemaakt er is duidelijk verschil met ervoor in trekkracht en het brandstof gebruik is goed opvallend minder (Als je rijdt als voorheen natuurlijk).

Een aanrader voor iedereen. Groetjes en Bedankt Jos

Martin Schuit
Renault Master 2.5DCI 100pk

 Alexander Stevens - Chiptuning BMW 5 Serie >> Chiptuning BMW 5 Serie E60 530d 218pk

Buiten het feit dat Jos een zeer getalenteerde jongeman is die weet wat hij doet, is het resultaat van zijn chiptuning aan m\'n BMW 530d zeer goed merkbaar. Duidelijk meer turbodruk (ook bij lage toeren) en met kick-down blijft \'ie\' maar doortrekken tot hij uiteindelijk ver boven (de verdwenen) snelheidsbegrenzer van 250 km/h uitkomt. En dat voor een diesel !
Merkbaar meer pk\'s en veel meer koppel: dat is toch wat je wilt als je je auto laten \'chippen\'. Als extraatje merk ik dat hij nog zuiniger is gaan rijden ook.
Kortom een prima resultaat voor een schappelijke prijs.

Aanrader !

Alexander Stevens / Veronica TV-Radio


BMW E60 530d 218PK

 Joop van der Heijden - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf V GTI 200pk

Beste Jos,

Doordat er een software upgrade van de motorelektronica beschikbaar was heb je mijn Golf GTI eerst weer fabrieksorigineel gemaakt (ge-detuned) na een eerdere tuning door jou uitgevoerd. Na de upgrade van de motorelektronica en het vervangen van een drukklep door de VW dealer heb je daarna de auto weer getuned op basis van de laatst beschikbare software van de motorelektronica met als resultaat een heerlijk rijdende auto. De response op het gaspedaal is gewelding en de auto gaat er zonder hokken of stoten direct van door bij het vloeren van het gaspedaal. De nieuwe tuning is heel duidelijk merkbaar. Dankzij je expertise en kennis loopt mijn GTI nu nog beter.

Bedankt voor de goede zorgen en de service!

Met vriendelijke groet,

Joop van der Heijden

Volkswagen Golf V GTI 200pk

 RB - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk

Hoi Jos,

Nog ontzettend bedankt. Wat een ervaring en top dat het jouw wel is gelukt. De motor loopt goed en is een genot om mee te rijden. De 2de en 3de versnelling zijn mooie versnellingen geworden. Kan de motor nu rustig op 1800 toeren laten opkomen en kom nu echt nauwelijks meer boven de 3000 uit. Stadsverkeer is heel rustig rijden (een diesel gevoel). Hoewel ik het wel even heb uitgeprobeerd om te kijken wat er na de 3000 toeren gebeurd en dan heeft de motor een 2de en 3de leven. Goed werk!! Nogmaals bedankt.

Groeten, RB

Volkswagen Touran 1.4TSI

 Chris - Chiptuning Auto >> Chiptuning Ford S-Max 2.5T 220pk

Mijn S-Max was al getuned door een andere chiptuner. Als ik bij lage toerentallen het gas intrapte begon de auto te bokken. Alleen bij hoge toeren was het extra vermogen aan te spreken. Maar al met al liep de motor na de tuning dus niet soepel meer.

Nadat Jos de auto onder handen heeft gehad, kan ik het gas bij alle toerentallen weer helemaal intrappen. De motor reageert veel soepeler over de gehele breedte. Onlangs in Duitsland vol 245km/u op de teller gehad. Mijn auto is nog opvallend veel zuiniger geworden, nadat de chiptuning door Jos is overgedaan. Dat had ik niet verwacht, omdat de auto al eerder was gechiptuned. Kennelijk zit er nog een hoop verschil tussen chiptuning en chiptuning.

Anyway, dit was zo'n goede ervaring, dat ik de BMW 645 die ik inmiddels voor zakelijk gebruik heb aangeschaft, ook door Jos onder handen heb laten nemen. Net zo soepel, maar dat gaat met 360pk natuurlijk nergens meer over

Chris
BMW 645 (360pk)
Ford S-Max 2.5T (270pk)

 Chris - Chiptuning BMW 6 Serie >> Chiptuning BMW 6 Serie E63 645i 333pk

Mijn S-Max was al getuned door een andere chiptuner. Als ik bij lage toerentallen het gas intrapte begon de auto te bokken. Alleen bij hoge toeren was het extra vermogen aan te spreken. Maar al met al liep de motor na de tuning dus niet soepel meer.

Nadat Jos de auto onder handen heeft gehad, kan ik het gas bij alle toerentallen weer helemaal intrappen. De motor reageert veel soepeler over de gehele breedte. Onlangs in Duitsland vol 245km/u op de teller gehad. Mijn auto is nog opvallend veel zuiniger geworden, nadat de chiptuning door Jos is overgedaan. Dat had ik niet verwacht, omdat de auto al eerder was gechiptuned. Kennelijk zit er nog een hoop verschil tussen chiptuning en chiptuning.

Anyway, dit was zo'n goede ervaring, dat ik de BMW 645 die ik inmiddels voor zakelijk gebruik heb aangeschaft, ook door Jos onder handen heb laten nemen. Net zo soepel, maar dat gaat met 360pk natuurlijk nergens meer over

Chris
BMW 645 (360pk)
Ford S-Max 2.5T (270pk)

 Joep Brouns - Volvo V50 2004-2007 >> Chiptuning Volvo V50 1.6D 109pk

Beste Jos, Gisteren heb je mijn V50 1.6D onder handen genomen. Van origine natuurlijk een redelijk trage auto, echter, nadat je de computer geherprogrammeerd had, kon ik via 100 km Duitse autoweg naar mijn werk. Dat was voor het eerst écht plezierig! In alle versnellingen voel je 'm goed trekken maar wat het leukst was, was dat hij in de 4 en de 5 er ook nog écht aan trekt; eindelijk reed ik eens van auto's weg. Het autorijden is écht een stuk plezieriger geworden en voor iedereen met een Volvo S40 / V50 1.6D: ff laten chiptunen!

Volvo V50 1.6D

 Docshop Racing - Chiptuning Volkswagen Transporter T4 >> Chiptuning Volkswagen Transporter T4 150pk

De 2006 R32 loopt als een kogel !

Je had inderdaad gelijk jos, na ongeveer 400 kilometer begon je het pas echt te merken.

Op de teller kom ik nu tot bijna 270km en laat nu alle afgeregelde grpte duitsers achter me !

Leeukste is die ogen in de achteruitkijkspiegel te zien als je er achter blijft met een golf !

Greg sends his regards, de T4 Diesel gaat nu echt vooruit met grote stappen in elke versnelling !

Jos hartelijk dank, superservice op locatie !

Voor iedereen aan te bevelen !

Volkswagen Golf V R32 en Volkswagen T4 2.5TDI

 E.J. de Jong - Chiptuning Volkswagen Transporter T5 >> Chiptuning Volkswagen Transporter T5 2.5 TDI 130pk

Beste Jos,

Ik ben de eigenaar van een Volkswagen Transporter T5. Deze Transporter heb ik in 2006 gekocht met standaard 130 PK. Ik heb deze toen laten tunen door het bedrijf Chiptuning Experience Nederland naar 168 PK.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in de afgelopen 2 jaar en 395.00km zuiniger heb gereden.
Met een volle tank (80 liter) heb ik in plaats 950 km, 1100 km gereden.

Met deze brief zou ik willen aangeven dat je met een getunede wagen, meer kilometers kan halen uit een volle tank.
En zeker met al het koerierskilometers en de huidige brandstofprijs is dit erg fijn.

Lest mij te zeggen dat ik nu weer een nieuwe Transporter heb gekocht en dat ik deze zeker weer laat tunen door Chiptuning Experience.

Met vriendelijke groeten,

E.J. de Jong

 Paul Samethini - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E46 320d 150pk

Hallo Jos, Het heeft geduurd maar zoals beloofd hierbij als nog mijn ervaringen met de nieuwe chip voor mijn BMW 320 E46 150pk diesel touring uit 2003. De ervaring is buitengewoon, trekkracht onderin is onnoemelijk veel omhoog gegaan (van 330nm naar 463nm. Ik heb de auto op de roller testbank gehad bij Erik Botman. Daar is uitgekomen dat mijn auto op de krukas 225,2 pk heeft en op de wielen 200.9 pk, dit is erg veel. De auto heeft nu enorm veel trekkracht onderin en rijdt echter super. Ik kan het daarom ook iedereen aanbevelen dit via jou te doen. Met vriendelijke groet, Paul Samethini

 Marco - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volvo S80 2.5T AWD A/T 210pk

He jos ik heb de volvo s80 5d bij je laten chippe maar ik kreeg haast geen verschil toen ik bij je weg ree MAAR jij zij dat het aan mijn lucht massa meter lag dus even een andere luchtmassameter er op ( moest natuurlijk nog bestelt worde duurt een paar dagen pffff) maar nu trekt hij de stene uit de straat super man ik ben nu echt blij met de s80 dus nog bedankt voor de chip helemaal super gr marco

 Coen de Korte - Chiptuning Auto >> Chiptuning Mini Cooper S R50 163pk

Jos, Mag ik je alweer bedanken voor deze heerlijk tuning aan mijn CooperS! En je bent GOED en PROFFESIONEEL bezig my friend! Hiervoor al een keer mijn golf tdi laten chippen door je. Dit was al een feest want hij werd EN zuiniger EN sneller en het leek alsof het een benzine motor was geworden.. NIKS inkakken bij 3500 toeren! Maar de mini is een ander verhaal. De auto had al best wat vermogen voor zijn formaat maar miste juist in de hogere toeren wat vermogen.. Nu.. Nadat jij de mini LETTERLIJK onderhanden genomen hebt schreeuwt hij juist om door alle toeren heen te gaan.. niet meer inkakken bij 4000 toeren maar juist goed vast houden dat vermogen. Ik ben een blij man weer Jos, door jou! Nogmaals bedankt en ik weet zeker dat ik met mijn volgende auto weer bij je op de stoep sta!! tot snel en dan gaan we snel weer een stukje rijden Groeten en tot ziens!

Coen de Korte

 Edward - Chiptuning BMW X5 >> Chiptuning BMW X5 3.0d 235pk

Beste Jos. Wat een verschil. Inmiddels 6 weken met getunede auto gereden. In een woord geweldig. Auto rijdt alsof er een compleet andere motot inzit. Met name het accelereren gaat vele malen sneller. Ik kan het iedereen aanraden. Succes.

Groet Edward

 Laurens - Chiptuning Audi A3 >> Chiptuning Audi A3 2005-2008 2.0 TDI 140pk

Beste Jos.

Dank voor het chiptunen van mijn A3 2.0 TDI.
Erg duidelijk waarneembaar na het aanpassen van de software.
Erg tevreden over het resultaat en je service.

Gr. Laurens

Audi A3 2.0 TDI 140pk 2006

 Hans - Chiptuning BMW 5 Serie >> Chiptuning BMW 5 Serie E60 535d 286pk

Je koopt een nieuwe BMW. 286pk, 570Nm.... dan heb je toch wat. Maar ja, je wilt er uit hebben wat er in zit; dus chiptunen. Vermogen 318pk, 650Nm. Nou, dat merk je. Niet dat je nou in Nederland met grote regelmaat alle registers open kan trekken, maar het is toch wel lekker onder de kap. En 'n genot om in te rijden. Lekker soepel, veel trekkracht en dus comfort. En ik weet dat het geen argument mag zijn, maar toch zo'n 10% zuiniger. In Duitsland op 'n bijna verlaten A32 toch maar even uitgeprobeerd. Hemel, wat 'n kanon. De teller loopt tot 260km/uur, maar daar ging die ruimschoots overheen. Topsnelheid..... ik denk zo'n 290 km/uur en dan wordt de weg wel heel smal. Al met al DIK tevreden. Dan na 2 maanden geeft de boordcomputer een defecte aanhangermodule aan. Naar de garage voor reparatie. Als service wordt gelijk maar even de motorsoftware geupdate. Helaas, weg tuning. Je rijdt de garage uit en dan merk je pas wat het verlies van 80Nm betekent. Voor je gevoel niet meer vooruit te branden. Let wel, voor je gevoel. Jos gebeld, probleem voorgelegd en 5 dagen later verhopen. Keurig opnieuw getuned....GRATIS. Dat noem ik nog een service. Jos, grote klasse!!!!

Greetz, Hans.

 Remco Peek - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2001-2004 1.9 TDI 100pk

Hoi Jos,Na elkaar lange tijd niet gezien te hebben hebben we door die te gekke baan van jou weer contact. Wat een prof. bedrijf heb je vriend! Eerst was ik geen voorstander van tuning maar nadat ik jou bezig heb gezien en hoe jij dit uitvoert...grote klasse!
Ook mijn auto was erg blij met je. Hij trekt nu heerlijk door en inhalen is een feest geworden. Vooral boven de 2000 omw.min beginnen de paarden te trappelen en ga je de Newtonmeters voelen. Daarnaast neemt de motor ook mooier en stiller op als je de koppeling op laat komen. Groeten Remco Peek

Audi A4 1.9 TDI 100pk

O ja: ik krijg nu 10% minder zegeltjes bij de Shell maar dat neem ik voor lief!

 Johan Tuin - Chiptuning Ford S-MAX >> Chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 140pk

Hallo Jos,

Ik wou je nog even laten weten, de auto rijdt perfect .
Meer vermogen vanuit lagere toerentaal en veel meer doortrekkracht.
De topsnelheid ligt nu ruim boven de 200km/h.

Ik ben zeer tevreden.

Met vriendelijke groet,
Johan Tuin

 Gert van den Oosterkamp - Volvo V70 2004-2008 >> Chiptuning Volvo V70 2.5T AWD 210pk

Hi Jos,

Nog bedankt voor de chiptuning. Hij rijdt super!!
Lijkt wel of hij ook soepeler rijdt.
Vooral vanaf 80 naar 140 is hij als een raket, tenminste zo ervaar ik dat.

Met vriendelijke groet,
Gert van den Oosterkamp

 Dimitry Untilov - Chiptuning BMW 7 Serie >> Chiptuning BMW 7 Serie E65 745d 300pk

Beste Jos,

Als eerst, vanuit harte bedankt voor je professionele werk.
Je software werkt uitstekend en het resultaat is zeer hoog waardeerbaar.

Tussen de oude 700 NM - 300 PK en de New 800 NM - 340 PK zit zeker een groot verschil. Je hoeft niet eens een proefrit te doen om het verschil te waarderen. Zodra je op het gas pedaal drukt om weg te rijden dan voel je al dat de auto directer is geworden.
Maar dat is nog niet alles, nadat je 300-400 km hebt gereden en je motor heeft zich kunnen aanpassen aan de New software van de auto. Dan opeens zie ook nog is dat de auto zuiniger is geworden met ongeveer 1,5 - 2 l/100km.

Na de New software is de auto een echt beest geworden. Ik kan nu met gemak stoeien tegen andere auto's in het optrekken vanuit stilstand en dat allemaal met een gewicht van 2 TON!

Ik ben tevreden met de New prestaties van mijn auto en raad het zeker aan de anderen.

 Arnold - Chiptuning Volkswagen Caddy >> Chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk

Hey jos,

ik ben [weer] zeer tevreden over de update van mijn caddy tdi.
de caddy loopt super. en is net weer even wat sneller als mijn 2 vorige caddy,s
helemaal top. 1 nadeel. en dat is dat ik nu wel erg kort met me voorbanden ga doen. hihi
in een woord super en wat een koppel nu.

 Jeff Stekkinger - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2001-2004 1.9 TDI 115pk

Jos,Vorig jaar (2007) heb ik mijn auto eindelijk laten chippen. Het gaat hier om een Audi A4 Avant TDI 115 pk uit 2000. Ik had er inmiddels bijna 200.000 op de teller staan, dus was ik in het begin wat huiverig of chippen met deze kilometerstand wel verstandig was. Ik heb hier en daar enkele goede reacties gehoord, dus besloot ik om mijn Audi een extra boost te geven. Het aantal pk’s is geloof ik gestegen naar 150, maar wat uiteraard belangrijker is, is de koppel. Maar liefst 370 Nm! En dat is zeker merkbaar. De auto rijdt net als vroeger: rustig wanneer dat gewenst is en trekkracht wanneer het moet. De trekkracht is merkbaar gestegen. Je voelt je terug in je stoel gedrukt. Vooral in de versnelling 2 en 3 voel je hem gaan. Het is elke dag toch wel genieten. Het gaat mij niet echt om de top (nog niet uitgeprobeerd), maar meer om de trekkracht. Verder loopt de motor soepel en vertoont geen haperingen. Ik ben uiterst tevreden en ik raad het ook iedereen aan. Ik zou niet anders meer willen. Ik ben zojuist terug gekomen uit Oostenrijk en op de Autobahn is het zeker ook nuttig om in je 4 of 5 nog wat extra te kunnen geven. Zeker wanneer die grotere broers op jouw bumper zitten. Ik heb bij thuiskomst nogmaals het verbruik gemeten. In Duitsland heb ik gemiddeld 160 km gereden en met uitschieters naar 180 km en zelfs een paar in de file gestaan: 1 op 17! Normaal had ik een verbruik van 1 op 16,5. Kortom: bij mijn eerst volgende auto zal ik zeker weer overwegen om weer te gaan chippen.

Jeff Stekkinger

 Erika Wilms Floet - Chiptuning Auto >> Chiptuning Mini Cooper S R50 163pk

Hoi Jos,

Afgelopen vrijdag was het dan zover, mijn Mini Cooper-S zou getuned worden
van 163 naar 197 pk. Na een klein uurtje had Jos het voor elkaar en konden
we een proefritje maken, het verschil was voor mij direct voelbaar en ik
had de mini nog niet eens verder kunnen "doortrekken" in zijn 4. Vrijdagmiddag
naar huis (altijd druk) het laatste stukje even kunnen gassen, geweldig.
Thuis gekomen wilde vriend-lief ook even in mijn opgevoerde zeepkist (ach
zo noemt hij nou eenmaal mijn mini) maar ook hij vond het geweldig.

Groet Erika Wilms Floet

 Kees Jan - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf V GTI 200pk

Goedemorgen Jos, Hier even een berichtje vanuit het zuiden gisteren mijn VW Golf GTI laten tunen bij jullie. Mijn complimenten voor het beestachtige verschil wat een beleving. Op de terug reis enkele leuke sprintjes kunnen doen. Heel erg bedankt voor alles. Met vriendelijke groet,
Kees-Jan

 Maarten Verkauter - Chiptuning Volkswagen Transporter T5 >> Chiptuning Volkswagen Transporter T5 2.5 TDI 130pk

Hallo, Vorige week mijn Volkswagen bus 2.5TDI 130pk laten tunen bij jullie vestiging in Utrecht. Het lijkt wel of ik een hele nieuwe motor er voor terug heb. De motor reageert veel beter en vlotter. De trekkracht onderin vooral met aanhanger is heerlijk. Tot ziens Groet,
Maarten Verkauter

 Sjaak - Chiptuning Volkswagen Passat >> Chiptuning Volkswagen Passat B5 1.9 TDI 90pk

Hey Jos,
De passat loopt goed hoor. reageerd lekker op het gaspedaal. en gaat soepel en wat hoger de toeren in. ben weer zeer tevreden over je.

mvg. weer en nog steeds een tevreden klant. tot de volgende auto..

Gr. Sjaak

 Dick Groen - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Passat B6 2.0 TDI 140pk

Goedendag Jos en collega's,
De passat 2.0TDI is een hele andere auto voor me gevoel. Heel fijn rijden wat extra koppel en vermogen.
Heel fijn dat jullie ook deze auto via de OBD stekker konden optimaliseren. Dick Groen

 M. Oomen - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk

Hallo Jos,

Nadat ik jullie bericht hoorde, dat ik de gelukkige winnaar was van een chiptuning van mijn VW Jetta 105 pk was ik erg verrast ! Direct een afspraak gemaakt, en ik moet zeggen dat het verschil enorm is. Vooral de trekkracht onderin spreekt mij enorm aan, waardoor het (weer) leuk is om even snel in te halen ! Kortom een superleuke verrassing, en ik ben erg enthousiast over het resultaat, en de geleverde service aan huis. Top geregeld, dus ga zo door !

Thanks,
M.oomen
Volkswagen Jetta 1.9TDI 105pk

 Jan Pieter - Chiptuning BMW 5 Serie >> Chiptuning BMW 5 Serie E60 530d 231pk

Heren, Maandag hebben jullie mijn BMW 530d op locatie getuned. Moet zeggen wat een heerlijk verschil de motor en automaat zijn een stuk soepeler en directer geworden alles reageert veel beter. Woensdag was ik even in Duitsland 260km/h was geen probleem harder nog niet geweest echt geweldig. Bedankt! JP

 Gert V. - Chiptuning Audi A3 >> Chiptuning Audi A3 2003-2005 1.9 TDI 105pk

Beste Jos,

Bedankt, het is echt in 1 woord gezegd SUPER !!!
Mijn Audi A3 1.9 TDI toen nog 105 PK, gaat nu pas echt als een Tierelier.!!!
Ongelooflijk wat je met een Goede Tuning kan bereiken.
Ik vind ook dat je erg netjes en professioneel te werk bent gegaan.
Dat geeft tog een stukje rust en zekerheid, niet dat er zomaar effe iemand aan je auto zit !!!

Nogmaals Bedankt, en zet het voort !!!

Groetjes
Gert

Audi A3 1.9TDI 105pk

 Bart Altena - Renault Laguna 2001-2005 >> Chiptuning Renault Laguna 1.9 dCi 100pk

Beste Jos,

Ik heb even gewacht met het plaatsen van een reactie. Vorig jaar heb mijn auto getuned en ik wilde eerst zelf eens ervaren wat het nou het verschil is en of ik een kostenbesparing merk over de lange termijn. Ik kan je zeggen dat ik naast de verbetering in koppel en vermogen ik een aanzienlijke verbetering zie in de kosten die ik bespaar in de brandstof. In navolging op de tuning heb ik dit jaar Xenon verlichting door je laten plaatsen en ook hier ben ik erg tevreden mee. Ik merk een beduidend verschil in zicht met voorheen. Ik snap niet waarom ze dit niet verplicht stellen. Ik ben erg tevreden over de service die je me hebt geboden. Als ergens de slogan “Klant is koning” opgaat, dan is het wel bij jou! Bedankt,

Bart Altena
Renault Laguna 1.9DCI 100pk

 Marcel E. Moersman - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Touareg 5.0 V10 TDI 313pk

Beste Jos,
Er is een spreekwoord dat luidt: " geloven is een gave".
Nou jij hebt het echt waargemaakt. 2 wekengeleden heb jij mijn mooie VW touareq V10 gechipt. Hij rijdt als de brandweer. Prachtig! Vorige week op de Duitse autobanen heerlijk 245 km op de "Kenwood satellieten" te lezen en het eind was nog niet te voelen.
Bedankt en vertel iedereen dat jij Touareg kan "tunen".
Succes,
Marcel E. Moersman

Volkswagen Touareq V10 TDI

 Robert - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Polo 9N 1.8 T GTI 150pk

Beste Jos,
Ik heb er nu zo'n 800km op zitten. In begin moest de auto nog wel even wennen aan de nieuwe software maar na zo'n 400km waren de kleine dipjes volledig verdwenen. Ik ben dus erg tevreden, de polo is overpowered piepende banden in zijn 1e en 2e en de ESP moet vaker zijn best doen wat een koppel voor zo'n bakkie 295nm rond de 2500tpm en de 45extra pk's doen het ook goed. Extra hooi eten ze niet, precies evenveel op lange afstanden, alleen kost het mij wel meer omdat ik ze graag zo nu en dan verwen. Gewoon belachelijk autootje is het geworden maar dat wilde ik, bedankt, groetjes Robert

 Patrick - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2001-2004 1.8 5V Turbo 163pk

Zo'n twee weken geleden mijn Audi 1.8 T laten tunen en voorzien van xenon...
Wat een verademing zeg... De auto loopt fijner en reageert lekker op het rechterpedaal. Ook de xenon is iedereen aan te raden.. wat een licht.

Bedankt jos en ik zal je iedereen aanbevelen!

 Michel van de Meent - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2001-2004 2.5 TDI 180pk

Na ruim een jaar plaats ik mijn ervaring met de tuning van mijn Audi 2,5 TDI Avant Quattro Automaat uit 2002. Van oorsprong was de auto een 132 KW. Op papier dus een snelle bak. In de praktijk echter een ietwat luie auto met een trage responce en hoog verbruik.

Na de tuning ben ik er totaan de dag van vandaag enorm over te spreken. De wagen presteert ongelofelijk goed. De motor is veel krachtiger en toch zo'n 1 tot 1,5 liter op de 100 KM zuiniger. Metname de tuning van de automaat heeft ervoor gezorgd dat de responce van de auto in z'n totaliteit veel directer en gretiger is.

De temperatuur van de motor is nooit hoger geworden dan voor de tuning het geval was. Dit is dus ook onder controle.

Met name de service die Chiptuning Experience is geweldig. Ze zijn snel en erg ervaren. Na een service beurt van de Audi garage leek er iets aan de automaat software te zijn gereset. Dat was iritant want de auto reageerde niet meer als voorheen. Ik heb dit met ze overlegd en ze hebben alles weer voor minimale kosten gerepareerd. Echt een super service!!

Voor mij blijft Chiptuning Experience de eerste waar ik te rade ga als ik weer iets aan deze of een andere auto wil laten doen.

Oh ja, Nog een opmerking:
Als je auto is getuned, probeer dan de betere diesel brandstoffen. In mijn geval werkt de Total Diesel Exellium het best. Deze is klopvaster dan de Shell V-power en het scheelt 0,5 liter op de 100 KM extra. Je heb dan ook iets meer koppel.

Aral super diesel schijnt nog beter te zijn maar deze is in Amsterdam niet beschikbaar...

 Blokzijl Bram - Chiptuning Volkswagen Transporter T4 >> Chiptuning Volkswagen Transporter T4 102pk

Nadat ik mijn vw T4 had tot kampeerbus had omgebouwd was chiptuning geen overbodige luxe. Resultaat uidelijke verbetering van de acceleratie en betere prestatie tijdens bergtrajecten.inmiddels is de bus ingeruild voor een renault roadmaster dci 140 kampeerbus met een 3liter motor. Ben benieuwd of chiptuning bij zo'n krachtpatser zin heeft.

 Marius Goes - Chiptuning Peugeot 307 >> Chiptuning Peugeot 307 2.0 HDI 90 PK

Hey,

Na bijna anderhalf jaar vond ik het tijd voor een reactie, mijn peugeot 307 2.0 d is door chip tuning onder handen genomen, van 90 pk naar 115 pk het lijkt niet veel maar het is een wereld van verschil.
Het meeste verschil merk je tussen de 80 en 120 km per uur, hij accelereert dan een stuk sneller. een ander groot voordeel is dat het verbruik, bij normaal gebruik een stuk verbeterd is van 1 op 17 naar 1 op 18 wat met de huidige dieselprijzen toch leuk meegenomen is, en hierdoor heb ik de tuning kosten al voor een deel weer terug verdiend.

Kortom: een aanrader !!

Groet,

Marius Goes.

 Arjen van der Kieft - Chiptuning Citroën Berlingo >> Chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDI 90 PK

Chiptuning gesponsort door Chiptuning Experience Nederland, Jos bedankt!

Niet alleen snel op het ijs maar nu ook op de weg!
Mijn Citroen Berlingo rijd nu een stuk feller en bij een de zelfde een rustige rijsteil een stuk zuiniger.

 Jerry Franzen - Chiptuning Volkswagen Transporter T5 >> Chiptuning Volkswagen Transporter T5 2.5 TDI 130pk

hoihoi Chiptuning Experience Nederland..ik heb mijn volkswagen T5 2.5TDI door jullie laten chippen...en ik rij nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk.
hoewel mijn bus eigenlijk zuiniger zou moeten rijden.... merk ik er weinig van, maar dat ligt aan mijn eigen rijstijl...en dat komt omdat ie zo lekker snel is.....
gr en ga zo door met jullie bedrijf...
Tot over 3 jaar want dan mag ik weer een nieuwe bus kopen...
ps bedankt voor de autowasbon... een heel tevreden klant

 Marc - Chiptuning BMW X5 >> Chiptuning BMW X5 3.0sd 286pk

Hallo Jos,

De chiptuning en vrijschakeling van mijn Digitale TV ging zoals beloofd. Mijn X5 3.0SD rijdt nu echt als een monster. De 320PK uit de 6-cylinder biturbo die ik nu heb komt bij het gasgeven meteen vrij. Ik heb zelfs al gemerkt dat bij het overschakelen de 22inch wielen soms even spinnen bij al die brute kracht. Het is fantastisch om met zo'n groot bakbeest door de polder te jakkeren. De grootse power zit hem in acceleratie van 80km/u. Ik zou wel eens een vergelijkingscurve willen zien met een Porsche of een Ferrari in dit bereik. Een Stinger DSI is dan ook geen overbodige luxe nu. Het geluid van de motor is prachtig en heeft niets weg van een diesel. Van 0 naar 100 in 6 seconden met een huiskamer op wielen en diesel is echt lachen als je naast een getunede snelle bak staat. Actieradius bij een volle tank van ongeveer 750 km op de snelweg. Who needs more?

Kortom, een zeer grote verandering. Een aanrader voor iedereen. Zowel BMW diesels als Jos.

m.v.g.

Marc
BMW X5 3.0SD 286pk

 Vincent - Chiptuning BMW 1 Serie >> Chiptuning BMW 1 Serie 123d 204pk

Beste Jos,
ik heb vorige week mijn BMW 123d bij jullie laten chiptunen en het verschil is direct merkbaar. Op korte termijn merk je de verbeterde acceleratie en op de wat langere termijn het verminderde verbruik. Het verbruik is bij gelijk gebruik met zeker 10% gedaald! De auto is over zijn volledige toerengebied een stuk sneller dan voorheen wat het auto rijden nog leuker maakt. Ik raad alle autoliefhebbers aan hun auto bij Chiptuning Experience te laten tunen want het resultaat is simpelweg verbazingwekkend.

Vincent
BMW 123d 204pk

 Bas Koppelman - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf IV 1.9 TDI 100pk

Ik heb mijn VW Golf 1.9TDI 100pk laten tunen door je. Snel gefixt, prima vermogen en een scherpe prijs! Ik ben helemaal tevreden.

 Richard - Chiptuning Peugeot 207 >> Chiptuning Peugeot 207 1.6 – 16V THP 150 PK

Hey Jos, ik wilde je nog bedanken voor de snelle en deskundige service bij het tunen van mijn 207 turbo.
hij gaat als een raket. Ik hoop dat dit ook voor jullie bedrijf geldt nu en in de nabije toekomst. groeten uut zeeuws-vlaanderen.

Peugeot 207 1.6THP

 Mike Trommelen - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2001-2004 2.5 TDI 180pk

beste jos

je hebt mijn audi 2.5tdi snel en volgens afspraak getuned.het is duidelijk te merken dat hij veel meer trekkracht heeft en zuiniger rijd door lager toerental....
hartelijk bedankt hiervoor

 Marco Haveman - Chiptuning BMW 5 Serie >> Chiptuning BMW 5 Serie E60 520d 150pk

Chiptuning Experience tegengekomen op de Autorai 2007. Afspraak was snel gemaakt en tuning gebeurde op locatie. Perfecte service en mijn BMW 520 d is qua rijgedrag er gigantisch op vooruitgegeaan. Echt de moeite waard !

 C Willems - Chiptuning Seat Leon >> Chiptuning Seat Leon II 2.0 TFSI 200pk

Hoi Jos,
Even een berichtje van een zeer tevreden seat-leon rijder,vergeleken met de orginele 200 pk,is het nu een heel andere auto,ook je service betreffende teugtunen(terug roepaktie Seat)was oke`.

groeten Cees.
Seat Leon FR 200pk

 Wim Wingen - Chiptuning Ford Transit >> Chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 115pk

Hallo Jos & Rik,

Enkele weken geleden kwam ik voor de Xenonlampen, waarna de chiptuning volgde. De eerste rij-ervaringen zijn uiterst lovend, maar de ultime test komt rond de kerst naar Zwitserland, naar 1500 mtr hoogte en dan kan hij zich echt bewijzen,maar zoals gezegd tot nu toe al een grandiose verbetering.
Wim Wingen
Camper op basis van Ford transit 2,2 TDCI 110 pk

Zoals beloofd hier het verloop van de reis naar Zwitserland en terug. De vlakke weg was al geen probleem, maar de manier waarop nu de bergen op gereden kon worden was niet alleen een genot maar echt een verrassing. Ondanks het rustig rijden 90-100 km/u konden andere Campers van hetzelfde formaat mij totaal niet volgen bergopwaarts, terwijl in veel gevallen de cruisecontrol aan stond. Alles bij elkaar een fantastisch resultaat en een prima investering want het gemiddelde verbruik van die reis lag op 9,5-10 ltr/100 km
en dat ondanks de bergen !( tot 2000 mtr!!.)
Bedankt.!

 Nico - Chiptuning Auto >> Chiptuning Honda CR-V 2.2i-CTDI 140pk

Onlangs mijn Honda CR-V 2.2diesel (2007, nieuwste model) laten chiptunen. De beloofde koppeltoename is duidelijk merkbaar. Tevens kent de motor een veel mooier toerenverloop. Reeds vanaf 1400/1500 toeren zwelt het koppel al lekker aan (voorheen vanaf 2000) en vanaf de 2100 is het koppelverloopronduit progressief. Kortom: een nog veel soepelere en alerte wagen dan standaard af fabriek. Erg lekker. Daarnaast lijkt de diesel minder geluid te maken, vanwege een waarschijnlijk betere verbranding.
Betreft verbuik kan ik het niet erg goed vergelijken met de situatie voor het chippen. Ik had pas 2 tanken gereden voor het chippen. De Honda verbruikt 7-7.3ltr/100Km op de snelweg en 8liter/100Km in de stad. Voor zo'n dikke 1600Kg een prima waarde. Kortom: het geld dubbel en dwars waard. Bedankt!

 Harm Jan - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E46 330d 204pk

Gisteren mijn bmw 330d laten chiptunen.
Ik vond de auto al snel en was zeer benieuwd naar het uit eindelijke resultaat. Toen de nieuwe software eenmaal geladen was moest ik maar even een proefritje maken. Werkelijk waar onvoorstelbaar!! wat een power!!
De auto trekt nu werkelijk onbeschoft hard van z,n plaats.
Hij reageert voortreffelijk op het gas en is soepeler door het complete toerental berijk! SUPER GEDAAN!

 Alexander Reens - Chiptuning BMW X5 >> Chiptuning BMW X5 3.0d 235pk

Met een BMW X-5 heb je toch niet al te veel te klagen dacht ik. Knap eigenlijk wat ze uit een 3 liter diesel kunnen halen. Maar het kan dus nog beter. En volgens mij is dat iets waar het in het leven ook over gaat. Er zoveel mogelijk uit zien te halen. Binnen 1.5 uur had ik een heel andere auto. Het voelde direct als een warme deken. Geen haperingen in het gas meer. In een vloeiende lijn naar de 250 per uur (maar dan niet in NL) of gewoon een beetje cruisen, het gaat allemaal soepeler.
Als de auto af en toe naar de deaer moet ben ik altijd zenuwachtig als ik hem terug krijg. Ze zullen toch niet een software update gedaan hebben?! Op zich niet zo erg want Jos zet de software in een mum terug. Maar van Amsterdam naar Nieuwegein rijden met de oude software is nu ineens een straf geworden.

 Robert - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Polo 9N 1.8 T GTI 150pk

Beste Jos, nu bijna 15000km gereden (13000 na de chip) en nog steeds erg tevreden wat een kracht voor een polo! Helaas heb ik al maanden niet op vol rendement kunnen optrekken in zn 1 en 2 omdat ik zo dom ben geen winterbanden te nemen. Ik kan je een leuke specificatie geven voor de 0-100 sprint. Ik heb een poos terug 6,3seconde geklokt, het bewijs heb ik op youtube . Dus 1,5seconde sneller naar 100, dankzij 45pk en 85nm koppel extra in een carretje van 1130kg.

 Jeroen - Chiptuning Seat Altea >> Chiptuning Seat Altea 2.0 TDI 140pk

Hallo Jos,
ik heb afgelopen vrijdag mijn Seat Altea XL 2.0 TDI (140pk naar 170pk) bij jullie laten chiptunen en het verschil was direct merkbaar. De auto is over zijn volledige toerengebied een nog sneller dan voorheen wat het auto rijden nog leuker maakt. Ik raad alle autoliefhebbers aan hun auto bij Chiptuning Experience te laten tunen want het resultaat is simpelweg verbazingwekkend.

Jeroen
Seat Altea XL 2.0TDI 170pk

 P.E. Bieze - Chiptuning BMW X5 >> Chiptuning BMW X5 3.0d 235pk

Hallo Jos,
Inmiddels alweer 35000 km gereden sinds dat je mijn BMW X5 hebt getuned. Ja je bent er gewoon aan gewend, totdat je bij een service beurt een standaard X5 meekrijgt.... Wat een verschil! Met name in de trekkracht onderin. PS hij rijdt trouwens na de tuning ook zuiniger!
Nogmaals dank. MVG Paul

 Maurits van 't Hof - Volvo XC70 2002-2007 >> Chiptuning Volvo XC70 2.4 D5 185pk

Prima service, snelle "levering".
Resultaat meer dan tevreden, de Volvo XC 70 rijdt een stuk zuiniger. En met de caravan is het een "makkie".

 G. Colijn - Chiptuning Jeep Cherokee >> Chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 158 PK

Hoi Jos,

Een beetje late reactie van mijn kant maar wat ben ik blij met de tuning van mijn cherokee crd,zeker na de hulp en de begeleiding voor het veranderen van de koppelomvormer en nogmaals de tuning daarna en dit allemaal zonder exstra kosten.Top jos en je ziet met zeker weer met m,n nieuwe auto.

Jeep Cherokee 2.8CRD

 Perry - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E46 330xd 184pk

Mijn BMW 330XD laten tunen! Wat een verschil in vermogen. De auto rijdt een stuk rustiger maar heeft een bom meer vermogen wanneer ik die wil gebruiken; een wolf in schaapskleren. echt geweldig en aan te raden aan iedereen met die BMW 3 liter diesel motor

 John - Chiptuning Auto >> Chiptuning Mercedes S 320 CDI (W221) 235pk

Ook ik ben heel erg tevreden over Chiptuning Experience Nederland en Jos natuurlijk. Eerst is Xenon in mijn Mercedes S klasse ingebouwd en later de tuning, de auto was met dezelfde rijstijl en aantal gereden kilometers 9 % zuiniger !!

Mercedes S 320CDI

 J. I. - Chiptuning Audi A6 Allroad >> Chiptuning Audi A6 All-road 2.7 TDI 180pk

A6 All Road 2.7tdi laten chippen.
een fijne auto om te rijden, werd er nog prettiger door.
verbruiksverschillen waren niet het meest opvallend.
voor herhaling vatbaar dus.

Audi A6 All-road 2.7TDI

 Sportis Nederland BV - Chiptuning Mercedes Vito >> Chiptuning Mercedes Vito 111 CDI 109pk

Hallo Jos ,
Al meer dan 45000 km gereden met mijn vito wat een verschil zeg,Ook met zware boten trekt hij ontzettend goed. Als er een nieuwe auto komt bel ik je zeker weer.

Mercedes Vito 111CDI

 Bart - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2001-2004 2.5 TDI 180pk

Heb bij Jos the "ChipBoss" 4 auto's laten chippen.

Te weten: Audi 1.9 TDI SUPER !!!
Audi 2.5 TDI ONGELOOFELIJK !!!
Hyndai Santa Fé ....pfffff echt bizar 185 pk met 430 nm....

Daarna nog een BMW 320 D aut. van 150 pk naar meer dan 180 pk met een koppel waar je u van zegt !

Ben er binnenkort weer en ga dan een 530 D doen

groeten aan alle autoliefhebbers en je weet het ...

There's only ONE chipper

 Bart - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E46 320d 150pk

Heb bij Jos the "ChipBoss" 4 auto's laten chippen.

Te weten: Audi 1.9 TDI SUPER !!!
Audi 2.5 TDI ONGELOOFELIJK !!!
Hyndai Santa Fé ....pfffff echt bizar 185 pk met 430 nm....

Daarna nog een BMW 320 D aut. van 150 pk naar meer dan 180 pk met een koppel waar je u van zegt !

Ben er binnenkort weer en ga dan een 530 D doen

groeten aan alle autoliefhebbers en je weet het ...

There's only ONE chipper

 Bart - Chiptuning Auto >> Chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDI 150pk

Heb bij Jos the "ChipBoss" 4 auto's laten chippen.

Te weten: Audi 1.9 TDI SUPER !!!
Audi 2.5 TDI ONGELOOFELIJK !!!
Hyndai Santa Fé ....pfffff echt bizar 185 pk met 430 nm....

Daarna nog een BMW 320 D aut. van 150 pk naar meer dan 180 pk met een koppel waar je u van zegt !

Ben er binnenkort weer en ga dan een 530 D doen

groeten aan alle autoliefhebbers en je weet het ...

There's only ONE chipper

 Bert - Chiptuning Auto >> Chiptuning Renault Scenic 2.0 dCi 150 PK

Chiptuning Renault Grnade Scenic 150pk diesel automaat. Tuning verliep perfect, vermogen nam voelbaar toe; de automaat had even 300km nodig om aan de tuning te wennen.
Verbruik op papier lager, maar in de praktijk gelijk of iets hoger door een veranderde rijstijl..

 Henk Smit - Chiptuning Hyundai Tucson >> Chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDI 112pk

Beste Jos,
Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn Hyundai Tucson 2.0CRDI aut. laten optimaliseren en dat bevalt prima!! De service was erg goed, en erg makkelijk dat het voor de deur kan gebeuren.

Gr Henk Smit

 Ton - Chiptuning Fiat Ducato >> Chiptuning Fiat Ducato 2.8 TDI 128 PK

Ik heb mijn Fiat Ducato Camper 2.8 jtd laten chippen van 130 naar 160 PK. Prima krachttoename. ben zeer tevreden.

 E. Kurt - Chiptuning Auto >> Chiptuning Ford Focus 1.6 TDCI 90pk

Nou mensen heb mijn Ford Focus tdci laten tunen en wat een KICK geeft je dat zeg. Ben zeer te spreken over de uitkomst. Vooral als ik in z'n 2 doortrek dan voel je echt de POWER.

Thanks Jos en succes verder

 Fred - Chiptuning Mercedes Vito >> Chiptuning Mercedes Vito 109 CDI 82pk

Mercedes Vito 109, Duidelijk verschil in koppel daar door niet zo snel over te schakelen.
Zeker aan te raden!!

 J. Untied - Chiptuning Auto >> Chiptuning Skoda Octavia 1.8 T 150pk

onze Skoda Octavia laten chippen.......wat een verschil vooral in het hogere toeren gebied.qua brandstof verbruik is het ongeveer gelijk gebleven,auto is ietsjes gevoeliger op het gas en ook met aanhanger perfecte trekkracht.

J.Untied

 Eugene Pije - Chiptuning Auto >> Chiptuning Land Rover Defender 90 2.4 TD

sinds een aantal weken is mijn defender model 2008 met 2.4 diesel door jullie aangepast. wat een verschil, vooral het koppel. het verbruik is bij dezelfde rijstijl met zware tandemasser met 11%!!!! verbeterd.
de motor loopt ook mooier. succes met jullie bedrijf.

Landrover New Defender 2.4d

 Eugene Pije - Chiptuning Auto >> Chiptuning Land Rover Defender 110 TD5

sinds een aantal weken is mijn defender model 2008 met 2.4 diesel door jullie aangepast. wat een verschil, vooral het koppel. het verbruik is bij dezelfde rijstijl met zware tandemasser met 11%!!!! verbeterd.
de motor loopt ook mooier. succes met jullie bedrijf.

Landrover New Defender 2.4d

 M.J. - Chiptuning BMW X5 >> Chiptuning BMW X5 3.0sd 286pk

In maart mijn BMW X5 3.0sd laten tunen. Heel erg bedankt. De auto heeft echt geweldig veel koppel en veel meer vermogen wat een SUPER auto nu. Bedankt voor de geweldige service.

Groeten Marius

 Bas - Chiptuning Auto >> Chiptuning Seat Leon II 2.0 TFSI Cupra 240pk

Hoi Jos,

Eindelijk nu even berichtje over de Seat Cupra 2008.
Na het aangepast inlaat systeem en het volledige supersprint uitlaat systeem met de nieuwe aangepaste software is de auto helemaal top! 326pk in versnelling en met elke snelheid is de auto zo snel..! Top bedankt ga zo door.

Bas

 P. Gaalman - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf IV 1.9 TDI 90pk

2 jaar geleden mij Golf V 1.9TDI 90 pk laten laten tunen naar 115 pk. Voordeel Ik ben goedkoper uit dan een 105 pk tdi aanschaffen + je betaalt er geen bijtelling voor aan de belasting. Kortom je bent meer pk's voor minder geld.

 H. van Dijk - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2007-2011 1.8 TFSI 120pk

Jos,

Toch nog even een reactie,
De witte Audi A4 1.8TFSI 120 pk is nu werkelijk een beest. Maar geen agressief beest het koppel verloop is perfect, altijd meer dan voldoende koppel voorhanden. Ik ben zeer tevreden.

 Marcel - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2007-2011 1.8 TFSI 160pk

Beste Jos,

Na een vervelende ervaring met de vorige tuner is mijn Audi A4 1.8 TFSI Multitronic 160PK nu helemaal goed getuned naar ruim 210PK. De rollenbank heeft dat ook bevestigd. De auto heeft na jou optimalisatie geen nerveuze en zenuwachtige reactie op het gaspedaal maar loopt nu mooi en vloeiend. Top werk!

Marcel.

 Ricardo Wolter - Chiptuning Mercedes C Klasse >> Chiptuning Mercedes (W203) C 220 CDI 143pk

hoi jos

bedankt voor he tunen van mijn mercedes c220 cdi 143pk.
Heb nu genoeg koppel in elke versnelling. Ook loopt de motor veel rustiger. Geweldig ga zo door

Groeten Ricardo

 Peter van Leeuwen - Chiptuning Mercedes C Klasse >> Chiptuning Mercedes (W202) C 43 306pk

Hoi Jos

Mijn mercedes C43 AMG is een bommetje nu. Hij rijd echt super nu en erg snel dus erg bedankt voor je service ga zo door..

groetjes Peter van Leeuwen

Mercedes C43 AMG

 Lukas - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf IV 1.9 TDI 90pk

Hoi jos,

Het Extra vermogen Bevalt erg goed... ! vooral op de snelwegen rijd het erg goed, De motor loopt altijd soepel en ik heb zelfs gemerkt dat ie al wat zuiniger loopt (met dezelfde rijstijl ) Top werk ! bedankt!

Gr Lukas

Volkswagen Golf 1.9TDI 90pk

 Koen - Chiptuning Auto >> Chiptuning Volkswagen Golf IV 1.9 TDI 115pk

Heb een jaar geleden mijn Golf Variant TDI 85kw laten tunen en ben zeer tevreden...vanaf 1600 toeren voel je het koppel in elke versnelling...op een volle tank haal ik 950 kilometer...110 km/h in 6 is 1 op 20!!
Groeten, Koen uit Oosterhout NB

 Dorus - Volvo XC60 2008-2009 >> Chiptuning Volvo XC60 D5 AWD 185pk

Ha die Jos,

Alle beloftes heb je waargemaakt. Mijn Volvo rijdt een stuk beter en bij inhalen geen probleem. Veeeeeel meer koppel en voldoende snelheid. Bij de 210 nog ruimte over en dat zuinige klopt wel maar dan moet ik wat beheerst zijn met het gaspedaal. Al met al een goede investering en prima service van jou en je team. Tot horens.

Dorus - Volvo XC60 D5

 Freddie - Chiptuning Auto >> Chiptuning Ford Focus 1.8 TDCI 115pk 250Nm

Heej hoi,

Vorige week mijn auto laten chippen bij jos.
Zeer tevreden de zelfde dag nog een beetje in duitsland even de top uitproberen met geweldig resultaat Auto is een kogel op de weg.

Al met al zeer tevreden over de montage en service.
Bedankt Jos en hele team.

Ford Focus 1.8 Tdci nov 2005

 Freddie - Chiptuning Auto >> Chiptuning Ford Focus 1.8 TDCI 115pk 280Nm

Heej hoi,

Vorige week mijn auto laten chippen bij jos.
Zeer tevreden de zelfde dag nog een beetje in duitsland even de top uitproberen met geweldig resultaat Auto is een kogel op de weg.

Al met al zeer tevreden over de montage en service.
Bedankt Jos en hele team.

Ford Focus 1.8 Tdci nov 2005

 Arjen van der Vegt - Chiptuning Auto >> Chiptuning Saab 9-3 1.9 TiD 120pk

Hey

Heb een maand geleden mijn Saab 9-3 1.9 tid laten chippen van 120pk naar 150pk.

Echt een wereld van verschil de motor loopt veel rustiger en hoef lang niet zoveel meer te schakelen.

Verbruik is wel beter, maar dan moet ik me rechtervoet wel in bedwang kunnen houden

Echt super gedaan, ga zo verder

Groeten

 Ricardo Wolter - Chiptuning Mercedes C Klasse >> Chiptuning Mercedes (W203) C 220 CDI 143pk

Dit is de 2de auto die ik bij Jos heb laten tunen! En het verschil is weer fantastisch. Ook de automaat is aangepast reactie vermogen is sterk verbeterd!

Kan het iedereen aanbevelen

Mercedes sportcoupe 220cdi 143pk

Groeten Ricardo

 Marco - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2007-2011 1.8 TFSI 120pk

Beste Jos,

Hij loopt als een GTI. Mooie lineaire vermogensopbouw. Ook bij lage toerentallen veel soepeler en toch niet nerveus !

Bedankt !

Gr Marco
Audi A4 1.8TSI 120pk S edition

 R. Vissers - Chiptuning Auto >> Chiptuning Mitsubishi Grandis 2.0 DI-D 136pk

Na een ander Chiptuning bedrijf bezocht te hebben, die tot mijn grote teleurstelling beweerde dat mijn auto niet gechipt kon worden wegens een fout in de computer, kwam ik uiteindelijk bij jullie terecht. Het is jullie wel gelukt mijn Mitsubishi Grandis 2.0 DI D van meer vermogen te voorzien. Dat andere bedrijf had duidelijk niet de goede software en voldoende knowhow in huis. Jullie duidelijk wel!

Ik heb er net 10 km mee gereden en voel nu al duidelijk verschil. Kom er nog op terug over een paar weken.

Een blije en tevreden klant. Thks Jos


Mvg Richard

 F.J. Durham - Chiptuning Seat Leon >> Chiptuning Seat Leon II 1.9TDI 105pk

Vandaag bij Chiptuning Experience xenon inlaten bouwen en de chip aangepast.
Ik moet zeggen dat het resultaat echt geweldig is,het is net alsof er een andere motor inzit!
Reactie op het gaspedaal is veel beter en ik kan het niet laten om soms even flink door te trekken(met mate natuurlijk,ben welzuinig op me 1.9 tdi)
Xenonverlichting is echt helemaal te gek,superzicht en niet storend voor de medeweggebruiker.
Kortom helemaal top gedaan!

Seat Leon 1.9TDI 105pk

 Joffrey - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E92 335i 306pk

Allereerts een super service en dan nog die toename... Niet te beschrijven , echt super gedaan. Iedere BMW 335i eigenaar moet dit echt laten doen! Morgen naar de ring , verhaal volgt!

Jos Bedankt!

 Matthew - Chiptuning Audi A4 >> Chiptuning Audi A4 2007-2011 1.8 TFSI 120pk

Hey Jos

De audi A4 1.8TFSI 120 pk is nu echt een kanon!!
met de volgende wagen kan je me zeker weer verwachten

groeten

matthew

 Frans Komen - Chiptuning BMW 3 Serie >> Chiptuning BMW 3-Serie E92 335i 306pk

Beste Jos,

Mijn BMW 335i coupé is nu een beest geworden, je moet goed je snelheidsmeter in de gaten houden want het is zo verleidelijk en verslavend om diep in je stoel gedrukt worden bij acceleren. Hij was al niet kinderachtig standaard maar nu lijkt het of ik in een M3 rijd. Blij dat ik het heb laten doen door je!

Geweldig!

Groeten Frans

BMW 335i

 Paul - Chiptuning Audi TT >> Chiptuning Audi 1998-2006 1.8 5V Turbo 150pk

Hey Jos,

Super bedankt voor de aanpassingen die je hebt gedaan aan mijn audi tt 2.0 tfsi, na het aanpassen van elektronica waar ik heel tevreden over was toch de uitlaat met race kat genomen, best een investering maar dubbel en dwars waard. je hebt de chiptuning aangepast op het systeem en het vermogen is formidabel 280 pk 390 nm en top ruim 268 km/h wat een beest in sportstand en toch heel goed mee te rijden in de stad. Mooi geluid, zacht als je rustig gas geeft, racy bij volgas. je hebt al je belofte,s waar gemaakt ook toen ik de uitlaat iets anders wilde hebben. Jij gaat met je klanten om, hoe je zelf ook graag behandeld wil worden. Je ben top Jos

Gr Paul

Audi TT 2.0TFSI DSG

 Tim - Chiptuning BMW 5 Serie >> Chiptuning BMW 5 Serie E60 550i 367pk

Hey jos,

Maandje geleden de 550i bij je laten chippen...
De rijeigenschappen met name als je rustig rijd zijn sterk verbeterd.. het is nu net of die op de juiste momenten even in zn sport stand staat.. waardoor hij net wat sneller reageert..
Het was al een monster, maar als ik nu het gas intrap...
Ik had verwacht dat het bij de 250 km/h wel een beetje op zou houden maar hij accelereert dan nog vol door, sterker hij schakelde nog even over bij 240 km/h..
geweldig werk geleverd.. kan niet wachten tot ik er mee het circuit op mag..

Groeten Tim,
BMW 550i

 Jan Willem - Chiptuning Renault Trafic >> Chiptuning Renault Trafic 1.9 dCi 80 PK

week of 2 geleden me gele traffic busje op zaterdag van 83 naar om de nabij de 110 pk laten opwaarderen,nou gaat prima hoor stukken beter,trekt langer door en met een aanhanger van 3 ton blijft ie lekker doortrekken.
Wou ik ff laten weten,suc6 verder en zeker een aanrader.
Hoihoi

Jan Willem
Renault Trafic 1.9DCI 82pk

 Derrik van Bemmel - Chiptuning Audi A3 >> Chiptuning Audi A3 2003-2005 1.9 TDI 105pk

Beste Jos, onlangs heeft Chiptuning Experience Nederland mijn Audi A3 1.9 tdi "ge-chipped". Mijn auto had een vermogen van 105PK en dat zit nu rond de 140PK maar waar ik vooral erg tevreden over ben is de toename aan acceleratie zonder dat de auto "onrustig" gaat rijden. Daarbij is het brandstofverbruik ook wat minder geworden. Inmiddels heeft Xenonexpert mijn auto ook voorzien van Xenon verlichting en dat bevalt ook ontzettend goed. Enorm bedankt voor de goede service!

Derrik van Bemmel


Audi A3 1.9 TDI 105pk

 Rob - Chiptuning BMW X5 >> Chiptuning BMW X5 3.0d 235pk

Hoi Jos,

Nog bedankt voor het terug zetten van de software mijn bmx x5 3.0 diesel gaat weer als een raket koppelweer helemaal terug en hij rijdt ook weer een stuk zuiniger wat ik je al vertelde ik haal vaak 1 op 12. Weer een erg tevreden klant

Groeten Rob
BMW X5 3.0d 235pk 2008


Deel jouw chiptuning rij-ervaring

Naam (verplicht)
Email (Wordt niet gepubliceerd)(verplicht)
Website
 
 
 

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren