= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Audi S5 V8 400PK

 Audi S5 4.2FSI V8 ‘laat maar brullen die V8’

De 4.2 V8 FSI lijkt een bekende uit de RS4 en R8, maar deze is niet helemaal hetzelfde. In de S5 levert de V8 minder vermogen, namelijk 354 pk. Hoewel de S in de typeaanduiding S5 natuurlijk een hint is voor het sportieve karakter, is de S5 meer een chique verschijning met een puntje van kritiek ten aanzien van de V8: het geluid is mooi, maar wel een beetje zachtjes. We, onze klant en Chiptuning Experience Nederland, zouden graag iets meer horen van de acht cilinders die aan het werk zijn.

Audi S5 V8 Chiptuning & Akrapovic

Naar aanleiding van de wensen van onze klant hebben wij de volgende aanpassing doorgevoerd om de Audi S5 naar een nog hoger platform te tillen dan waar hij al stond:

–        Vermogensoptimalisatie (chiptuning) op maat;

–        volledig titanium uitlaatsysteem van Akrapovic;

–        Carbon Air Intake.

 

Vermogensoptimalisatie

De Audi S5 is met zijn roffelende V8 een geliefde en zeer sportieve auto die standaard al goed is voor ruim 350 pk en 440 Nm koppel. Echter gaat Chiptuning Experience Nederland nog een stapje verder. Dankzij een Akrapovic Evolution (Titanium) uitlaatsysteem met link pipes en wireless kit, Carbon Air Intake en chiptuning werd het motorvermogen opgedreven tot 385 pk, ofwel een winst van 45 pk. Het koppel stijgt naar bijna 500 Nm. Deze Audi S5 met zijn brullende V8 sprint nu onder de 5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van ruim 285 km/h.

Tot zover de avonturen voor het  4.2 FSI blok onder de kap van de S5 Coupé, want net als de S5 Cabrio en Sportback moet deze snelle jongen het nu, ‘helaas’, stellen met een V6′je. Gelukkig kan onze klant dat diepe geluid van de V8 nog beter laten weerklinken door zijn Akrapovic uitlaat om ons als autoliefhebbers te herinneren aan hoe het ook al weer was!

Alarm

Ook bij Chiptuning Experience Nederland kunt u terecht voor de installatie van een SCM-gekeurd alarm. Deze Audi S5 hebben wij voorzien van een Klasse 4 alarm. De bediening (in-/uitschakelen) van het alarm hebben wij ingebouwd in de originele handzenders van de Audi S5. Hierdoor krijgt u geen extra afstandsbediening aan uw ‘sleutelbos’, wel zo prettig vinden wij! Het alarm op deze Audi S5 geeft een optimaal comfort voor de bestuurder en de auto is beter beveiligd tegen inbraak en/of diefstal.

Contact aanvraag

Is naar aanleiding van de bovenstaande vermogensoptimalisatie uw interesse gewekt? Informeer dan  geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw auto.

 Audi S5 v8 Akrapovic Uitlaat

audi-s5-v8-achterkant Audi S5 Akrapovic Uitlaat

audi-s5-v8-carbon-airintake audi-s5-v8-database