Chiptuning auto

Akrapovic uitlaat BMW

Akrapovic uitlaten voor BMW

Akrapovic is één van de bekendste, en volgens ons ook de beste makers van uitlaatsystemen voor Auto’s. Officieel is Akrapovic begonnen met het maken van uitlaten voor motoren, maar inmiddels maken ze alweer bijna 11 jaar ook uitlaatsystemen voor luxeauto’s. En speciaal voor een aantal BMW-modellen heeft Akrapovic op maat gemaakte uitlaten ontworpen. Elke Akrapovic uitlaat voor de BMW zijn per onderdeel zorgvuldig ontworpen en geproduceerd door de beste designers en de beste vakmannen. Op deze manier heb je altijd de beste uitlaat voor jouw BMW.

Alle uitlaten van Akrapovic zorgen ervoor dat je auto lichter wordt, meer pk’s krijgt maar bovenal zorgen ze voor extra grommend vermogen van jouw BMW. Zo zorgt Akrapovic er tijdens het ontwerpen van het uitlaatsysteem er al voor dat de uitlaat wordt afgesteld voor het beste geluid.

Chiptuning Experience

Chiptuning Experience installeert alle Akrapovic uitlaten onder bijna elke BMW. Vele mooie voorbeelden van geplaatste uitlaten zie je in de afbeeldingen hieronder. Bij uitlaten van Akrapovic voor BMW, heb je twee opties voor het materiaal van de uitlaatpijpen, een titanium uitlaatpijp of een uitlaatpijp van carbon zo kun je je uitlaat voorzien van een persoonlijke tint.

Akrapovic BMW

Chiptuning Experience Nederland heeft veel ervaring met het plaatsen van Akrapovic uitlaat systemen bij BMW modellen. Wij hebben reeds veel BMW’s voorzien van een dergelijke Akrapovic uitlaat. Klik op een afbeelding hieronder voor meer informatie.

Wilt u ook een Akrapovic uitlaat onder uw BMW? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier of bel ons direct op +31 (0) 30-687 64 64.

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)
BMW F32 435i

Akrapovic BMW F32 435i

BMW M6 F12/F13

Akrapovic BMW M6 F12/F13

BMW F10 M5

Akrapovic BMW F10 M5

BMW M6 Gran Coupé

Akrapovic BMW M6 Gran Coupé

BMW F30 3.35i

Akrapovic BMW F30 3.35i

BMW 335i Akrapovic E90/E91/E92

BMW 335i Akrapovic E90/E91/E92

BMW M6 Akrapovic E63/E64

BMW M6 Akrapovic E63/E64

BMW M3 Akrapovic

Akrapovic BMW M3

BMW X6 Akrapovic

Akrapovic BMW X6

BMW X5 M Akrapovic

BMW X5 M Akrapovic

BMW X6 M Akrapovic

BMW X6 M Akrapovic

BMW 1M Akrapovic

BMW 1M Akrapovic

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren