= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Wie is Chiptuning Experience Nederland

2 weken retourrecht

Bij Chiptuning Experience Nederland bieden we u 2 weken retourrecht aan. Wanneer u na het maken van de proefrit niet tevreden bent over het resultaat van de Chiptuning, programmeren wij uw auto terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Deze garantie geldt voor 14 dagen. Dit kan de keuze omtrent chiptuning voor u eenvoudiger maken.

Chiptuning motorgarantie

Extra zekerheid biedt Chiptuning Experience Nederland door optioneel een motorgarantie verzekering aan te bieden van NSA. NSA is een organisatie die zich bezig houdt met o.a. verzekeringen van voertuigen na Chiptuning. Meer informatie en prijzen kunt u vinden op https://www.nsagarantie.ch. Verder kunt u ook uw vragen m.b.t. motorgarantie aan ons stellen. Doe dit via onderstaande contactgegevens of via het contactformulier.

Goede en Flexibele bereikbaarheid

We zijn doordeweeks tussen 8.30 en 18.00 geopend. Op zaterdag zijn wij open van 9.00 – 14.00. Mocht u dit willen, dan kunnen we in de avond of in het weekend ook op andere tijden voor u openen. Neem contact met ons op om buiten de normale tijden een afspraak te maken.

Chiptuning op locatie

Bent u niet in staat om voor uw chiptuning naar onze locatie in bijvoorbeeld Nieuwegein te komen? Geen probleem. Wij kunnen ook de chiptuning op locatie uitvoeren. Laat ons weten wanneer en hoe laat we bij u moeten zijn en wij zorgen voor de rest.

Meer dan alleen chiptuning

Bij Chiptuning Experience Nederland zijn we niet alleen in staat om u te helpen met het chiptunen van uw auto, maar kunnen u ook helpen met bijvoorbeeld het monteren van Akrapovic uitlaten, carwrapping, het monteren van ritregistratie en stinger systemen en nog veel meer. Kijk hiervoor bij onze producten pagina.