= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Powerbox of Chiptuning

Schade aan de automatischeversnellingsbak is niet ondenkbaar met een powerbox. Met Chiptuning past u direct aan in het motorregelapparaat en dus in het brein van de motor. Daarom is Chiptuning altijd een veilige methode tov een powerbox. Een Powerbox kunt u absoluut niet zien als een uitgebalanceerd professioneel product op maat.

Powerbox geeft valse meetwaarden

Een powerbox is een elektronische module die tussen of aan de bedrading van de originele computer (Electronic Control Unit, ECU)wordt gemonteerd. Hij verandert bepaalde signalen die van of naar de computer gaan. Op deze manier geeft hij ’valse’ meetwaarden door aan de computer waardoor de motorbeveiliging en andere controlesignalen verstoord kunnen raken. Het spreekt voor zich dat dit niet zonder gevaar is. De dieselinspuiting kan ontregeld raken. Hierdoor ontstaat een onevenwichtige toename van het vermogen en het motorkoppel. De verbranding is niet meer optimaal, met als gevolg een roetpluim uit de uitlaat.

Vermogensoptimalisatie van Chiptuning Experience Nederland

De vermogensoptimalisatie van Chiptuning Experience biedt veel meer mogelijkheden. Deze techniek baseert zich op het totale motormanagement. Hierdoor is het mogelijk om wijzigingen door te voeren aan alle kenvelden uit het originele motormanagementsysteem en niet slechts aan één kenveld – bijvoorbeeld de brandstofverdeling en –inspuiting – zoals dat bij vele goedkopere tuningsystemen (waaronder de Powerbox) vaak het geval is.