buy claritin online 9. Different inferotemporal cells, they write, areselective for different face parts and interactions between parts, and even the same cell can respond maximally to different combinations of face parts. Thus, there is no single blueprint for detecting the form of a face. . . . This diversity of feature tuning provides the brain with a rich vocabulary to describe faces and shows how a high-dimensional parameter space may be encoded even in a small region of [the inferotemporal cortex]. Voltaren Darwin, C. 2004.The Variation of Animals and Plants Under Domestication. Vol. 2. Whitefish, Mont.: Kessinger Publishing. [Originally published 1868.]

Chiptuning auto

Software Ontwikkeling

Chiptuning Software ontwikkeling

Chiptuning Experience werkt samen met negen ontwikkelingscentra in Europa en hebben het alleenrecht in de Benelux. Het is dus niet zo dat wat Chiptuning Experience verkoopt, je ook ergens op de hoek in je auto kunt krijgen. Exclusiviteit daar draait het om.

Chiptuning Experience is op zoek gegaan naar betrouwbare ontwikkelingscentra in Europa, waarmee wordt samengewerkt aan de ontwikkeling van chiptuning software voor alle automerken. Daarom kan Chiptuning Experience chiptuning voor ieder merk aanbieden. Daarbij worden alle auto’s en voertuigen geheel naar de wensen van de klant aangepast.

Chiptuning op maat

In samenwerking met programmeurs, ingenieurs en monteurs wordt de chiptuning software ontwikkeld. Voor iedere auto wordt opnieuw een software update geschreven. Rekening gehouden wordt er met de unieke gegevens (chassisnummer, originele fabrieksinstellingen, automatische versnellingsbak, kilometerstand) van uw auto en uw specifieke wensen.

Testen met de 4-wiel vermogensbank

De software wordt speciaal geschreven en getest met behulp van een 4-wiel vermogensbank. Hierbij wordt voornamelijk rekening gehouden met de mechanische en thermische belasting van zowel de motor en de aandrijflijn zodat deze niet worden overbelast/overschreden. De vermogensoptimalisatie sluit perfect aan bij de originele software.

Tijdens de ontwikkeling vinden diverse metingen plaats. Tot slot wordt de auto uitvoering getest op drive ability. De software voldoet dan ook aan de TUV en DEKRA eisen. Chiptuning Experience garandeert daarom ook dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt.

De producten die wij leveren zijn zorgvuldig en langdurig getest en van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen geen standaard software en geen standaard chips. Wij leveren voor iedere auto een unieke chiptuning, speciaal op maat gemaakt het beste voor uw motor.

Vermogensoptimalisatie techniek

Chiptuning Experience Nederland werkt met de nieuwste technieken op het gebied van vermogensoptimalisatie. Tegenwoordig worden de meesten auto’s geoptimaliseerd via de diagnosestekker. De gegevens van het motormanagement worden uitgelezen en vervolgens gewijzigd. Het programmeren gebeurt geheel zonder demontage of solderen.

Aan de elektronica is na de vermogensoptimalisatie van buitenaf niets te zien en ook met een diagnoseapparaat bij de dealer kan de gewijzigde software niet worden herkend. Het vermogen en koppel zijn alleen te meten op een vermogenstestbank.