MINI COOPER WORKS: TUNING & WRAPPING

Home » MINI COOPER WORKS: TUNING & WRAPPING

Mini Cooper SD met John Works pakket

De Mini Cooper SD is een kleine auto met grootse prestaties. Een krachtige 2 liter diesel  (143 pk) drijft deze geweldige auto aan. De Mini Cooper SD heeft wegligging van een super kart! De klant had de auto affabriek al laten uitvoeren met het John Works pakket, in basis betreft het hier een Chili uitvoering. Door dit pakket kreeg de Mini al een stoerder en sportiever uiterlijk. Het pakket bestaat onder andere uit:

  • John Works lichtmetalen velgen;
  • Voor- en achterbumper;
  • Side skirts;
  • Instaplijsten;
  • En diverse interieurdelen.

Car Wrapping

Onze klant had in de showroom bij Mini en een aantal keren op de openbare weg Mini’s  zien rijden met een bepaalde striping op de motorkap, dak en achterklep en –bumper. Zo kregen wij dan ook de vraag of wat dat konden verzorgen? Natuurlijk!

Nadat wij een aantal opzetjes hadden gemaakt voor de klant werd er gekozen voor een Carbon Striping met Titanium randen over de motorkap. Daarbij is ook het hele dak voorzien van een Carbon Wrapping. Het resultaat: een unieke Wrapping en striping die op de deze Mini Cooper SD John Works erg goed aansluit (zie de afbeeldingen hieronder).

Vermogensoptimalisatie

Motorisch is de Mini Cooper SD met zijn 2 liter diesel al een krachtpatser, maar Chiptuning Experience Nederland gaat nog een stapje verder. Dankzij chiptuning werd het motorvermogen opgedreven tot 180 pk, ofwel een winst van bijna 40 pk. Het koppel stijgt van 305 naar 375 Nm. De Mini Cooper SD sprint nu in minder dan 8 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h en heeft een topsnelheid behaalt van 223 km/h. Prestaties waarmee u zich heel serieus door het overige verkeer kan manoeuvreren!

Menu