Remsystemen

Home » Personalisering » Remsystemen

Remsystemen

Meer remvermogen in uw auto is mogelijk door het aanpassen van het huidige remsysteem of door een compleet andere remmen set te monteren inclusief remklauwen, leidingen, schijven en blokken.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij leveren remsystemen van hoogwaardige kwaliteit van het merk Brembo. Ideaal als de auto door Chiptuning Experience Nederland voorzien is van meer vermogen.

Montage bedraagt gemiddeld 1 dag

Geavanceerde remsystemen

Het titanium, dat exclusief wordt gebruikt in de uitlaatsystemen en alle eindringen van de dempers, worden vervaardigd in overeenstemming met Japanse leveranciers als Kobe Steel. Dit titanium is sterker en meer hittebestendig dan het titanium dat beschikbaar is op de vrije markt. En het is 40% lichter dan gewoon staal.

We gebruiken hoogwaardig roestvrij staal voor onze meer betaalbare systemen. Carbon Fiber is een ander belangrijk onderdeel voor veel van onze uitlaatsystemen. Wanneer de ontwikkelaars van de afdeling Research & Development een optimaal design hebben bepaald, maakt Akrapovic in eigen beheer een exacte kopie van de buizen, waarbij het hoogst mogelijke prestatie niveau wordt gehaald.

Al met al meer remvermogen met een aangepast remsysteem
Voor meer informatie en mogelijkheden om een remsysteem te installeren, neem contact met ons op via het formulier, of bel direct naar onze klantenservice: +31 (0) 30-687 64 64.

Vraag een offerte aan

    Menu