= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Betrouwbare tuning met service eenvoudig vanuit úw werkplaats

Al jaren loopt Chiptuning Experience voorop in betrouwbare en veilige optimalisatie van de motorsoftware van personen- en bedrijfsauto’s. Op vier locaties in Nederland, maar ook daarbuiten in landen als België komen wij op locatie met onze serviceauto’s. Gespecialiseerde ingenieurs garanderen de best mogelijke kwaliteit voor de tuning van ruim 5.000 voertuigen per jaar. Die service, kwaliteit en betrouwbaarheid in tuning kunt u uw klanten ook bieden – vanuit uw eigen werkplaats.

De best denkbare apparatuur en software
Het aanpassen van motorsoftware is een specialisatie waarin slechts weinig techneuten bedreven zijn. Chiptuning Experience kiest dan ook voor hoogopgeleide ingenieurs die veilige en betrouwbare tuningpakketten op maat ontwikkelen voor ieder merk en type auto. Dit gebeurt op een ´vierwiel´ vermogenstestbank in een temperatuurgecontroleerde omgeving – wat aanzienlijk nauwkeurigere test- en meetresultaten biedt dan de algemeen gangbare NEDC meetmethode. Niet alleen kan Chiptuning Experience op deze manier de ECU van iedere auto nauwgezet doorgronden, het biedt de klant ook de zekerheid dat brandstofbesparingen en verbeteringen in trekkracht veilig en gegarandeerd zijn. Chiptuning Experience levert aan vele dealers in de Benelux en kan u ook voorzien van referenties

Installatie op locatie mét gedegen garantie
Voor de softwareoptimalisatie van de ECU van personenauto´s biedt Chiptuning Experience ´Chiptuning´ die op locatie kan worden geïnstalleerd – bijvoorbeeld bij u in de werkplaats. Eén telefoontje is voldoende om binnen drie dagen een vakmonteur met een professioneel ingerichte servicebus bij u in de werkplaats Chiptuning in het voertuig van uw klant te laten plaatsen.

Gemiddeld neemt dit maximaal twee uur in beslag. Maar niet alleen voor tuning kunt u ons inschakelen, ook voor de installatie van een Akrapovic sportuitlaat systeem bent u verzekerd bij ons van een professionele installatie en advies.

Meer informatie
Graag komen wij nogmaals bij u langs om de financiële voordelen voor te leggen. Indien u direct een afspraak voor installatie wenst te maken kunt u bellen met Simon Tins, uw persoonlijk adviseur op de vestiging Nieuwegein.

Wij zijn bereikbaar voor u:
Bellen: 030 687 64 64
Twitteren: @chiptuningnl

Facebook: facebook.com/ChiptuningExperience
E-mailen: [email protected]

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)