Volkswagen

Home » Volkswagen

Chiptuning Volkswagen

Bent u van plan om uw Volkswagen te laten tunen? Dan kunt u altijd terecht bij Chiptuning Experience. Onze expertise en jarenlange ervaring hebben ons tot specialist op het gebied van chiptunen gemaakt. Dagelijks analyseren en tunen wij auto’s van de VAG (Volkswagen Auto Group). Onze dienstverling biedt een totaalpakket aan van; het verkrijgen van meer koppel, meer vermogen en het besparen van brandstof. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw volkswage? Bekijk hier onder voor welke modellen u bij ons terecht kan.

Chiptuning Experience heeft veel ervaring in het tunen van de vele verschillende Volkswagen modellen. Er wordt gezorgd dat de prestatie van uw auto na het personaliseren optimaal is verbeterd.

Het beste uit uw auto halen

Veranderingen aan uw auto laten aanbrengen kan voor velen als een riskante zaak worden gezien. Bij Chiptuning Experience wordt dit daarom door professionals gedaan die veel ervaring hebben in het uitvoeren van de handelingen.

Wij zorgen voor een uitgebreide test van uw auto vóórdat wij gaan tunen en na afloop maken wij een testrit om erachter te komen of er nog iets aangepast moet worden.

Kortom, bij Chiptuning Experience is uw auto in goede handen. Wij garanderen een verbeterde motorprestatie met 2 jaar motorgarantie na het moment van tunen.

Een Volkswagen tunen

Bij Chiptuning Experience upgraden wij Volkswagens van diverse modellen. Wanneer u er over na zit te denken om een Volkswagen te laten tunen, kunt u een kijkje nemen op tussen onze modellen om erachter te komen of uw auto ertussen staat.

De populairste modellen voor chiptuning VW

Volkswagen is de grootste autofabrikant van Europa. De vele modellen zijn zeer bekend over de hele wereld en daarom hechten wij bij Chiptuning Experience veel waarde aan het zo goed mogelijk personaliseren van uw Volkswagen. Omdat deze auto’s zo veel gereden worden, is het belangrijk om deze aan te kunnen passen naar eigen wensen. Hier kan Chiptuning Experience voor zorgen.

Er zijn enorm veel modellen van Volkswagen die in aanmerking komen om te tunen. Een aantal van de modellen die Chiptuning Experience vaak voorbij ziet komen, zijn de Caddy, de Golf, de Polo, de T-Roc en tot slot de Volkswagen Up!. De specialisten van Chiptuning Experience hebben jarenlang ervaring in het personaliseren van Volkswagens en bieden voor ieder model een oplossing

Caddy tunen

De Volkswagen Caddy kan perfect gebruikt worden als bedrijfsauto. De wagen heeft een grote laadruimte en deze wordt vaak gebruikt om goederen in te vervoeren. Bij het tunen van de Volkswagen Caddy wordt er tot 20% vermogen toegevoegd aan het huidige vermogen van de auto. Het huidige vermogen verschilt per model. Daarnaast kunt u tot 30% meer koppel verwachten na het laten tunen van uw Caddy.

Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen meerdere generaties en vele modellen van de Volkswagen Caddy.

Volkswagen Golf tunen

De Volkswagen Golf! is één van de meest populaire Volkswagen auto’s op de markt. De auto heeft een relatief ruime binnenkant, met plaats voor vier personen én bagage. Het model is erg geliefd onder de jongeren door zijn sportieve uitstraling en toch betaalbaar is.

Polo tunen

Één van de bekendste merken van Volkswagen, is zonder twijfel de Volkswagen Polo. Dit model is sinds 1975 op de markt beschikbaar en is een populaire en compacte auto die wereldwijd wordt verkocht. De Polo staat erom bekend dat deze vaak wordt getuned.

Chiptuning Experience maakt een onderscheid in vele generaties van de Volkswagen Polo die er op de markt zijn. Na het volledig laten aanpassen van uw Volkswagen Polo, merkt u een duidelijke verbetering in de prestaties van de auto.

Alle mogelijkheden voor de chiptuning op een rijtje

Wanneer u geïnteresseerd bent in het laten tunen van uw Volkswagen, kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u ervoor kiezen om een afspraak in te plannen en meer uit de chiptuning halen door alle mogelijkheden met onze specialisten door te nemen.

Chiptuning Experience Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van motorprestaties met standaard 2 jaar motorgarantie. Prestatieverbetering aan de motor levert u meer koppel ( 30% ) en meer vermogen (20%) wat uiteindelijk resulteert in brandstofbesparing voor personen auto’s en vrachtauto’s. Een besparing van 3 tot 15 % is bij een dieselmotor goed haalbaar. Neem de tijd voor onze informatieve website en doe gerust een offerte aanvraag

Menu