Citroën

Home » Citroën

Citroën chiptuning

U rijdt met veel voldoening in uw Citroën, maar komt er gaandeweg toch achter dat er nog bepaalde dingen zijn die aan uw wagen ontbreken. Dat verhaal herkennen wij en daarom biedt chiptunen bij Chiptuning Experience hier altijd een oplossing voor! Met chiptuning van uw Citroën kunnen wij veel voor uw auto realiseren. Zo kunnen we uw motor van betere prestaties voorzien en prettiger laten aanvoelen. Maar er is nog veel meer wat we kunnen bewerkstelligen met Citroën chiptuning. Lees snel verder om de mogelijkheden voor de chiptuning van uw Citroën te bekijken!

Meer koppel en vermogen

Het komt vaak voor dat de auto vanuit de fabriek nog een aantal dingen mist die u eigenlijk nog wel aan de auto wilt toevoegen. Chiptuning Experience helpt haar klanten zodoende al jarenlang om toch het ultieme rijcomfort te kunnen bieden. Het gaat hierbij niet alleen om het krachtiger, zuiniger of soepeler maken van uw motor, maar we focussen ons bovendien op de software van uw auto. Dit zorgt voor 30% meer koppel en 20% vermogen, wat op den duur weer tot brandstofbesparing voor uw wagen leidt. Daardoor zal u achteraf nooit spijt hebben van de chiptuning van uw Citroën.

Citroën C1 chiptuning, Citroën C2 chiptuning of Citroën C3 chiptuning; alles is mogelijk bij Chiptuning Experience. En het blijft niet bij alleen chiptunen, want er zijn veel meer diensten waarvoor u bij ons terecht kunt. Wilt u de remmen of het onderstel van uw Citroën aanpassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor exclusief design voor uw wagen zit u bij ons goed. Zo monteren wij onder anderen exclusieve velgen, radardetectoren en uitlaatsystemen op uw auto.

Veilig en verantwoorde chiptuning van uw Citroën

We garanderen u dat Citroën chiptuning volledig veilig en verantwoord is. Doordat onze producten en diensten van het allerhoogste niveau zijn en de software uitvoerig is getest, verzekeren we u de allerbeste prestatie van uw wagen. Bij Chiptuning Experience kunt uit gaan van eerlijk en betrouwbaar advies, duidelijke communicatie en een goede service. Door de brok aan ervaring dat ons personeel inmiddels rijk is, hebben wij een breed kennisvlak over alles wat met tunen en optimaliseren van de wagens te maken heeft. We kunnen u daarom ook garanderen dat u na het tunen van de beste rijervaring bent voorzien.

Zet de laatste stap voor de meest comfortabele wagen!

Kunt u niet meer wachten om uw Citroën van alle gemakken en voordelen te voorzien die u maar wenst? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Chiptuning Experience! Maak een afspraak met één van onze experts en bekijk samen wat de mogelijkheden zijn om van uw Citroën uw droomwagen te maken. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u ook altijd even kijken op de pagina met meest gestelde vragen.

Chiptuning Experience Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van motorprestaties met standaard 2 jaar motorgarantie. Prestatieverbetering aan de motor levert u meer koppel ( 30% ) en meer vermogen (20%) wat uiteindelijk resulteert in brandstofbesparing voor personen auto’s en vrachtauto’s. Een besparing van 3 tot 15 % is bij een dieselmotor goed haalbaar. Neem de tijd voor onze informatieve website en doe gerust een offerte aanvraag

Menu