= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Chiptuning Volkswagen Golf V GTI 200pk

Chiptuning informatie
Rij-ervaringen (3)

Specificaties chiptuning

Printen
  Origineel Geoptimaliseerd Verschil
Vermogen 147 Kw (200 PK) 181 Kw ( 246 PK) 34 Kw (46 PK)
Koppel 280 Nm 360 Nm 80 Nm
Topsnelheid 235 km/h 250 km/h 15 km/h
Acceleratie 0-100km/h 7,2s Vraag offerte aan!
Chiptuning € 499,-
Montagekosten € 100,-

Wilt u dat wij uw auto op locatie optimaliseren, dan rekenen wij € 75,- voorrijkosten.

3 Rij-ervaringen

 • Kees Jan

  Goedemorgen Jos, Hier even een berichtje vanuit het zuiden gisteren mijn VW Golf GTI laten tunen bij jullie. Mijn complimenten voor het beestachtige verschil wat een beleving. Op de terug reis enkele leuke sprintjes kunnen doen. Heel erg bedankt voor alles. Met vriendelijke groet,
  Kees-Jan

 • Joop van der Heijden

  Beste Jos,

  Doordat er een software upgrade van de motorelektronica beschikbaar was heb je mijn Golf GTI eerst weer fabrieksorigineel gemaakt (ge-detuned) na een eerdere tuning door jou uitgevoerd. Na de upgrade van de motorelektronica en het vervangen van een drukklep door de VW dealer heb je daarna de auto weer getuned op basis van de laatst beschikbare software van de motorelektronica met als resultaat een heerlijk rijdende auto. De response op het gaspedaal is gewelding en de auto gaat er zonder hokken of stoten direct van door bij het vloeren van het gaspedaal. De nieuwe tuning is heel duidelijk merkbaar. Dankzij je expertise en kennis loopt mijn GTI nu nog beter.

  Bedankt voor de goede zorgen en de service!

  Met vriendelijke groet,

  Joop van der Heijden

  Volkswagen Golf V GTI 200pk

 • John vd Steenhoven

  Twee maanden geleden mijn Golf MKV GTI laten tunen door deze proffesionals. Dit is mijn tweede MKV GTI die ik laat tunen. Eerste GTI was niet door CTE getuned maar door een concurrerend bedrijf in dezelfde regio. ik was toen erg tevreden over de vermogenstoename! Maar nu mijn huidige GTI door Jos…. Wat een wereld van verschil! Vermogen koppel en vermogen zo mooi uitgesmeerd.. in elke versnelling en elk toertental komt het beest onder de kap tot leven! Wat is dat apparaat snel geworden zeg! Je raakt er gewoon nooit aan gewend.. nee het wordt nooit gewoon. Wat een feest om in te rijden zeg!

  Ik raad iedereen aan om niet te kijken welke “prijsvechter” de meeste PK`s uit je blok trekt. Het gaat erom dat koppel en vermogen mooi in elkaar overlopen want dan heb je een fantastisch levendige auto. Deze kunst begrijpt Jos goed. Twee verschillende tuners en twee totaal andere rijervaringen. Ik zeg kijk niet op (een paar) honderd Euro en ga naar deze club, you will never be disappoionted!

  Jos en team, bedankt voor de geweldige ervaring op locatie en de dagelijkse kick die ik nu beleef!


Deel jouw chiptuning rij-ervaring

Naam (verplicht)
Email (Wordt niet gepubliceerd)(verplicht)
Website
 
 
 
 • Chiptuning aanvraag