Bugatti

Home » Bugatti

Kies een model:

Bugatti tunen bij Chiptuning Experience

Bent u in het bezit van een mooie Bugatti? En zit u eraan te denken om de performance te laten verbeteren? Dan kunt u bij Chiptuning Experience terecht voor het laten tunen van diverse modellen van dit bekende Franse automerk. Wij bieden meer koppel, meer vermogen en brandstofbesparing na elke tuning! Lees hieronder de mogelijkheden.

Diverse modellen

Bugatti staat voornamelijk bekend om de snelle prestaties en zeer stijlvolle wagens, en sinds 1998 is het merk in handen van het Duitse Volkswagen. Wij weten hoe we om moeten gaan met de exclusieve modellen van Bugatti. Door jarenlange ervaring en als expert op het gebied van auto tunen zit u dus bij ons goed.

Voordat er kan worden begonnen aan het tunen van uw Bugatti, wordt er eerst een analyse uitgevoerd waarna uw model de chiptuning kan ondergaan. De twee modellen die Chiptuning Experience voor u in behandeling kan nemen, zijn de Bugatti Chiron en de Veyron. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en worden altijd met u besproken.

Bugatti Veyron tunen

De Bugatti Veyron is een sportieve auto met een gemiddeld vermogen van 1001 pk. Met een topsnelheid van 400 km/h, is dit model dan ook zeer krachtig. Chiptuning Experience kan hier, naast het uitvoeren van andere handelingen om de auto te verfijnen, 20% vermogen aan toevoegen.

Bugatti Chiron tunen

De opvolger van de Bugatti Veyron, is de Chiron. De Chiron is een tweezits model en is een echte supercar. De auto is in het hoofdkantoor van Bugatti ontworpen en is voorgesteld op 1 maart 2016.

Bij Chiptuning Experience hebben wij ervaring in het tunen van de Bugatti Chiron 8.0 W16 van de generatie uit 2016. Na het tunen garanderen wij verbeterde prestaties, met 30% meer koppelvermogen en andere toevoegingen aan de standaard fabrieksinstellingen van de auto.

Hoe gaat het tunen van een Bugatti te werk?

Het tunen van een auto is nauwkeurig werk wat veel aandacht en kennis vraagt. Daarom beginnen wij bij Chiptuning Experience met een uitgebreide analyse van uw Bugatti waarbij wij in kaart brengen wat de huidige staat is waarin uw model verkeert. Op deze manier kan het tunen op een zo effectief mogelijke manier worden uitgevoerd.

Chiptuning Experience zorgt ervoor dat de manier van tunen gepast is voor het model en dat de juiste motorische toevoegingen worden uitgevoerd.

Na het uitvoeren van de analyse, stellen onze specialisten een rapport op waar alle belangrijke informatie en aandachtspunten in staan beschreven. Op basis van deze informatie, kan er een plan worden gemaakt om de chiptuning te starten.

Waarom een Bugatti Chiptunen?

Het tunen van uw auto kan vele voordelen opleveren. Natuurlijk is een verhoging van het vermogen één van de grootste redenen om uw auto onder handen te laten nemen. Maar ook de brandstofbesparing, koppelverbetering en andere motorische updates zijn goede redenen om aanpassingen aan uw auto te laten maken.

Het tunen kan gezien worden als een grote verbetering en toevoeging aan de standaard fabrieksinstellingen van de auto. Uw model wordt volledig naar uw wensen aangepast en kan het rijplezier en comfort aanzienlijk vergroten.

Chiptuning Bugatti? Neem dan contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het laten tunen van een Bugatti? Dan wilt u natuurlijk dat dit door professionals wordt gedaan. Dit is altijd een verstandige keuze wanneer u van plan bent iemand aan uw auto te laten sleutelen.

Bij Chiptuning Experience staan onze specialisten voor u klaar om een plan op te stellen met betrekking tot het personaliseren van uw auto. Dit gebeurt volledig naar uw wensen en wij zorgen ervoor dat u betrokken bent bij het gehele proces.

Chiptuning Experience Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van motorprestaties met standaard 2 jaar motorgarantie. Prestatieverbetering aan de motor levert u meer koppel ( 30% ) en meer vermogen (20%) wat uiteindelijk resulteert in brandstofbesparing voor personen auto’s en vrachtauto’s. Een besparing van 3 tot 15 % is bij een dieselmotor goed haalbaar. Neem de tijd voor onze informatieve website en doe gerust een offerte aanvraag

Menu