= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Chiptuning BMW X5 3.0d 235pk

Chiptuning informatie
Rij-ervaringen (5)

Specificaties chiptuning

Printen
  Origineel Geoptimaliseerd Verschil
Vermogen 173 Kw (235 PK) 206 Kw ( 280 PK) 33 Kw (45 PK)
Koppel 520 Nm 600 Nm 80 Nm
Topsnelheid 216 km/h 224 km/h 8 km/h
Acceleratie 0-100km/h 8,3s Vraag offerte aan!
Chiptuning € 599,-
Montagekosten € 100,-

Wilt u dat wij uw auto op locatie optimaliseren, dan rekenen wij € 75,- voorrijkosten.

5 Rij-ervaringen

 • Rob

  Hoi Jos,

  Nog bedankt voor het terug zetten van de software mijn bmx x5 3.0 diesel gaat weer als een raket koppelweer helemaal terug en hij rijdt ook weer een stuk zuiniger wat ik je al vertelde ik haal vaak 1 op 12. Weer een erg tevreden klant

  Groeten Rob
  BMW X5 3.0d 235pk 2008

 • Hallo Jos,
  Inmiddels alweer 35000 km gereden sinds dat je mijn BMW X5 hebt getuned. Ja je bent er gewoon aan gewend, totdat je bij een service beurt een standaard X5 meekrijgt…. Wat een verschil! Met name in de trekkracht onderin. PS hij rijdt trouwens na de tuning ook zuiniger!
  Nogmaals dank. MVG Paul

 • Alexander Reens

  Met een BMW X-5 heb je toch niet al te veel te klagen dacht ik. Knap eigenlijk wat ze uit een 3 liter diesel kunnen halen. Maar het kan dus nog beter. En volgens mij is dat iets waar het in het leven ook over gaat. Er zoveel mogelijk uit zien te halen. Binnen 1.5 uur had ik een heel andere auto. Het voelde direct als een warme deken. Geen haperingen in het gas meer. In een vloeiende lijn naar de 250 per uur (maar dan niet in NL) of gewoon een beetje cruisen, het gaat allemaal soepeler.
  Als de auto af en toe naar de deaer moet ben ik altijd zenuwachtig als ik hem terug krijg. Ze zullen toch niet een software update gedaan hebben?! Op zich niet zo erg want Jos zet de software in een mum terug. Maar van Amsterdam naar Nieuwegein rijden met de oude software is nu ineens een straf geworden.

 • Edward

  Beste Jos. Wat een verschil. Inmiddels 6 weken met getunede auto gereden. In een woord geweldig. Auto rijdt alsof er een compleet andere motot inzit. Met name het accelereren gaat vele malen sneller. Ik kan het iedereen aanraden. Succes.

  Groet Edward

 • Vanochtend mijn auto teruggebracht omdat de tuning verwijderd was na een software update van de bmw garage. Een aantal dagen rondgereden zonder tuning en wat ben ik blij dat mijn bolide weer getuned is !!! De rijeigenschappen zijn echt zo veel beter ! Jos bedankt voor de service !


Deel jouw chiptuning rij-ervaring

Naam (verplicht)
Email (Wordt niet gepubliceerd)(verplicht)
Website
 
 
 
 • Chiptuning aanvraag