= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Chiptuning BMW 1 Serie 123d 204pk

Chiptuning informatie
Rij-ervaringen (2)

Specificaties chiptuning

Printen
  Origineel Geoptimaliseerd Verschil
Vermogen 150 Kw (204 PK) 181 Kw ( 246 PK) 31 Kw (42 PK)
Koppel 400 Nm 486 Nm 86 Nm
Topsnelheid 238 km/h 252 km/h 14 km/h
Acceleratie 0-100km/h 7,0s Vraag offerte aan!
Chiptuning € 599,-
Montagekosten € 100,-

Wilt u dat wij uw auto op locatie optimaliseren, dan rekenen wij € 75,- voorrijkosten.

2 Rij-ervaringen

 • Vincent

  Beste Jos,
  ik heb vorige week mijn BMW 123d bij jullie laten chiptunen en het verschil is direct merkbaar. Op korte termijn merk je de verbeterde acceleratie en op de wat langere termijn het verminderde verbruik. Het verbruik is bij gelijk gebruik met zeker 10% gedaald! De auto is over zijn volledige toerengebied een stuk sneller dan voorheen wat het auto rijden nog leuker maakt. Ik raad alle autoliefhebbers aan hun auto bij Chiptuning Experience te laten tunen want het resultaat is simpelweg verbazingwekkend.

  Vincent
  BMW 123d 204pk

 • Dave

  Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn 123D (E82) heb laten optimaliseren door Jos. Destijds uitstekende service en kennis van zaken. Hoewel de auto is uitgevoerd met een twin-turbo, merkte je voor de tuning dat de gas respons relatief traag is. Vooral dit zorgde voor een groot onderscheid toen ik voor de eerste keer ermee wegreed na de tuning. Uiteraard zie je de 42 extra pk’s ook goed terug als je op de autosnelweg rijdt en een inhaal manouevre maakt. Afgelopen week had de dealer een software reset gedaan, waarbij hij niet kon garanderen of ook de tuning reset was. Ook hier weer uitstekende service en advies gekregen van Jos. Kortom: als je een 123d rijdt is Chiptuning Experience bijna een must.


Deel jouw chiptuning rij-ervaring

Naam (verplicht)
Email (Wordt niet gepubliceerd)(verplicht)
Website
 
 
 
 • Chiptuning aanvraag