BMW

Home » BMW

Chiptuning BMW

Wilt u uw BMW laten tunen door een ervaren specialist? Wij zorgen ervoor dat uw BMW een optimale tuning ondergaat. We maken het verschil door te laten zien wat een optimale BMW tuning doet met het vermogen en uw rijplezier. Onze experts hebben jarenlang ervaring op alle vlakken, waaronder optimalisatie van het motormanagement, de nieuwste aansturingssoftware en het vermogen van het voertuig. Wij werken risicovrij en zorgen voor pure prestatie verbetering.

De belangrijkste voordelen van BMW tuning

Wanneer u de BMW tuning laat uitvoeren door Chiptuning Experience geniet u van diverse voordelen. Waar u zeker van profiteert is meer vermogen en meer rijgenot. Maar wij leveren geen standaard software, wij werken enkel op maat, waardoor uw BMW een gepersonaliseerde tuning ondergaat. Met BMW tuning worden defecten voorkomen, zijn storingen verleden tijd en wordt de montage verricht door een tuning professional. Daarbij krijgt u altijd 2 jaar motorgarantie en 3 jaar softwaregarantie.

De voornaamste voordelen op een rij:

  • Verbeterd rijgenot (meer souplesse, minder schakelen)
  • Motor hoeft minder hard te werken voor dezelfde prestaties
  • Meer vermogen
  • Meer koppel
  • Economischer brandstofverbruik
  • Motorgarantie van 2 jaar
  • Softwaregarantie van 3 jaar
  • Geen invloed op APK
  • Gereduceerd brandstofverbruik (bij turbodiesel kan dit tot wel 14% oplopen)

Hoe gaat BMW chiptunen in zijn werk?

Komt u bij ons langs voor BMW chiptunen, dan regelen wij dit van A tot Z. Allereerst voeren wij een volledige check uit en analyseren we de huidige toestand van uw BMW. Hieruit kunnen we constateren wat de technische specificaties zijn en wat er nodig is om deze te optimaliseren. Daarnaast wordt er door ons gekeken naar de mogelijke motorische updates voor uw BMW. Aan de hand van deze analyses maken wij een uitgebreid rapport op die wij met u delen. Tot slot bepalen wij samen met u welke BMW tuning we gaan starten en hoe deze eruit komt te zien.

Meer dan alleen chiptuning

Bij Chiptuning Experience kunt u niet alleen terecht voor het BMW chippen. Wij bieden een allround service, waarbij u onder meer terecht kunt voor het vervangen van diverse uitlaatsystemen en het monteren van diverse sportonderstellen. Daarnaast voeren wij ook esthetische toepassingen uit, waaronder carwrapping, ramen tinten en car detailing. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden voor uw BMW.

Welk BMW-model wilt u laten tunen?

Bent u in het bezit van een BMW-model en wilt u deze laten chippen door ervaren specialisten? Laat dan uw BMW tunen bij Chiptuning Experience. Hier kunt u terecht met vrijwel ieder BMW-model. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Zo zijn de BMW series 1 t/m 7, maar ook de BMW M, X en Z modellen al veelvuldig bij ons aan bod geweest.

Welk topmodel wilt u bij ons onderbrengen voor een gepersonaliseerde BMW tuning? Plan eenvoudig een afspraak in met een van onze experts. Wij doen een volledige check, van inspectie tot aan rapportage. De beste voorbereiding is het halve werk en van groot belang voor het beste rendement na de chiptuning van uw BMW.

Stel uw vragen of plan nu een afspraak in met ons

Bent u net zo overtuigd van BMW tuning als wij en wilt u nu een afspraak maken? Neem dan contact op met +31 (0) 30-687 64 64 of stuur een mail naar [email protected]. Contact opnemen kan ook middels ons contactformulier, vul hier uw vragen in of laat ons weten dat u een afspraak wilt plannen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Chiptuning Experience Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van motorprestaties met standaard 2 jaar motorgarantie. Prestatieverbetering aan de motor levert u meer koppel ( 30% ) en meer vermogen (20%) wat uiteindelijk resulteert in brandstofbesparing voor personen auto’s en vrachtauto’s. Een besparing van 3 tot 15 % is bij een dieselmotor goed haalbaar. Neem de tijd voor onze informatieve website en doe gerust een offerte aanvraag

Menu