Bentley

Home » Bentley

Chiptuning Bentley

Bentley chiptuning, dé manier om uw elegante wagen te voorzien van nog meer kracht en vermogen. Bij Chiptuning Experience kijken we met een specialistisch oog naar alle mogelijkheden hiervoor. De beste aansturingssoftware, optimaal rijcomfort en motormanagement optimalisatie, dat is natuurlijk wat u wilt. Dit verzorgen wij allemaal op maat. Heeft u specifieke eisen voor deze upgrade en wilt u uw Bentley laten chiptunen om betere prestaties te krijgen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons!

Bentley chiptuning voor uitmuntende prestaties

Bent u er klaar voor om te genieten van een optimaal verbeterd rijcomfort? Een nog slimmere wagen met meer vermogen en uitmuntende prestaties? Chiptuning Experience zorgt ervoor dat uw Bentley zijn perfecte balans bereikt. We werken hiervoor aan een ideale afstemming van de parameters die de software van uw motormanagement gelijktrekken. Dit is nodig om de optimale doseringsverhoudingen te kunnen waarborgen. Wat uiteindelijk resulteert in een mooie vermindering van het brandstofverbruik; dezelfde rijstijl, minder toeren.

De mogelijkheden van chiptunen zijn;

 • Een vermogensverbetering van meer dan 25%
 • Tot 30% meer winst te behalen uit de trekkracht
 • Een mooie brandstofbesparing bij een betere afstemming
 • Nog meer rijcomfort

Tuning Bentley; de populairste modellen

De Bentley staat alom bekend als een van de meest luxe en elegante wagens ter wereld. Een complete auto dat veel charmes kent. Toch is er uit de diverse modellen van dit prachtmerk nog veel meer te halen middels Bentley chiptuning. Welk model u ook rijdt, met maatwerk chiptuning kiest u voor een uitmuntende upgrade van uw wagen.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende Bentley modellen:

Maatwerk Chiptuning Bentley

Bij Chiptuning Experience werken we aan de meest toonaangevende automerken en daar kan Bentley zeker niet bij ontbreken. Onze specialiteit zit in maatwerk Bentley tuning en dat betekent een hoogwaardige verandering op alle vlakken. Met maatwerk pakken we de belangrijkste werkzaamheden op, om uw auto de boost te geven die hij verdient.

 Maatwerk bij Chiptuning Experience betekent:

 • Een volledige diagnostisering van uw Bentley
 • Uitlezen van de Bentley & de motormanagementsoftware
 • Meting van de huidige toestand van uw Bentley
 • Uitgebreide Bentley chiptuning planning & rapport
 • Na de Bentley chiptuning een complete meting van de aangepaste auto
 • Laatste check inclusief bijstellen en/of extra afstellen
 • Een testrit na afloop van de tuning

Waarom Bentley tunen bij Chiptuning Experience?

Het is geen geheim dat er bij chiptuning van Bentley een hoge zorgvuldigheid komt kijken. Enkel chiptuning experts kennen de kneepjes van het vak, daarom zit u helemaal juist bij Chiptuning Experience. Uw Bentley komt in de vertrouwde handen terecht van mensen met jarenlange ervaring in de autowereld. Dankzij de vele merken die wij al getuned hebben, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat de ervaring ruimschoots aanwezig is op alle vlakken. Benieuwd wat wij voor uw Bentley kunnen doen?

Plan een afspraak met onze experts

Wilt u bij ons langskomen voor de tuning van uw Bentley? Plan dan nu een afspraak met ons in. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0) 30-687 64 64. Wij zien u graag terug bij Chiptuning Experience!

Chiptuning Experience Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van motorprestaties met standaard 2 jaar motorgarantie. Prestatieverbetering aan de motor levert u meer koppel ( 30% ) en meer vermogen (20%) wat uiteindelijk resulteert in brandstofbesparing voor personen auto’s en vrachtauto’s. Een besparing van 3 tot 15 % is bij een dieselmotor goed haalbaar. Neem de tijd voor onze informatieve website en doe gerust een offerte aanvraag

Menu