Minoxidil Physician involvement in killing had also long divided opinion, back to the time of ancient Greece and Rome. Hippocratess thoughts eventually held sway, and many medical schools still honor his tradition by having graduating doctors swear an oath descended from the one attributed to him: I will not give a lethal drug to anyone if I am asked, nor will I advise such a plan. Acyclovir 400mg & 800mg - U.S. Shipping Epivir No RX, FREE Shipping!

Chiptuning auto

10 Redenen om te kiezen voor Akrapovic uitlaat systemen

Akrapovic

Het uitspreken van deze naam staat synoniem aan de complexiteit van hun uitlaatsystemen.
Op dit moment is Akrapovic de nummer 1 op het gebied van high end uitlaatsystemen wereld wijd. Je kunt gerust zeggen: De Bentley onder de uitlaten met de afwerking van een Rolex.

Innovatief design

Akrapovic is leider in het uitlaatsysteem design. Het ontwerp en materiaal is het belangrijkste binnen deze onderneming. De gepatenteerde zeshoekige dempers van Akrapovic voor de motor op de aftermarket, met zijn nieuwe vorm ter vervanging van de standaard ovale veranderde het concept van uitlaatsystemen. Het conische ontwerp bevestigd de inzet voor een geweldig design. Akrapovic levert voor uw motor of auto de beste prestaties, er is geen mooier uitlaatsysteem!

Meer kracht

De Akrapovic uitlaatsystemen zijn speciaal ontworpen om u te voorzien van een hoger niveau qua prestaties. We noemen het pure kracht. Dit is een combinatie van minder gewicht, de juiste materialen en het beste ontwerp om een optimale gasstroom te verzekeren. De juiste katalysatoren en de beste vorm. Meer pk’s. Betere prestaties. Pure kracht!

Uniek geluid

De uitlaatsystemen van Akrapovic klinken als geen andere. Precies de juiste ‘noten’ op het juiste moment. Een dieper en resonerend geluid. Het geluid van pure kracht. Maak je eigen sound met Akrapovic!

Bewezen winnaars

Racen is het bloed dat door de aderen van Akrapovic stroomt. Sinds de oprichting heeft Akrapovic met veel succes raceteams ondersteund. Tot nu toe zijn er 57 wereldkampioenen die hebben vertrouwd op Akrapovic als het er echt toe doet. Fabrieksteams of privateers, het is de keuze van de kampioenen, op de weg of onverhard. Er is immers geen betere proeftuin voor uw uitlaatsysteem dan de meest veeleisende racecircuits te wereld!

Onderzoek, ontwikkeling en testen

Akrapovic investeert veel in onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van uitlaatsystemen. Ze hebben de beste mensen in dienst die voortdurend innoveren en daarmee het bedrijf verder naar voren ‘rijden’. Nieuwe materialen, nieuwe technologieën, nieuwe processen en nieuwe producten zijn de uitkomst van deze aanpak. Door vele metingen en testen zorgen ze ervoor dat de uitlaatsystemen aan de meest strenge wettelijke normen en eisen voldoen!

Alleen het beste materiaal

Akrapovic gebruikt alleen de beste materialen. Ze maken gebruik van hittebestendige titanium legeringen voor alle belangrijke onderdelen van de uitlaatsystemen, niet alleen de buitenste delen zoals veel van onze concurrenten doen. Ze gebruiken ook roestvast staal en ultralichte koolstofvezel. Het carbon fiber is pregeïmpregneerd en ultralicht, met een hoge treksterkte en temperatuurbestendigheid.

Hightech

Akrapovic is een pionier in het ontwikkelen en het gebruik van technologie om er nog meer voordeel uit te halen voor de eindgebruiker. Ze ontwikkelen de technologie in huis. Hydrofroming is een dergelijk proces, waar de header tubes worden gevormd door gebruik te maken van waterdruk. Deze manier voor het vormen van het materiaal creëert de ideale vorm voor een optimale uitlaatgasstroom zonder verlies aan treksterkte. Ze zijn ook pioniers in de plastische vervorming van titanium en het lassen.

‘State of the Art’ fabriek

De productie van de Akrapovic uitlaatsystemen worden onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles. Dit kan mede doordat ze de systemen zelf ontwerpen en produceren in eigen huis. Hierdoor kunnen ze uitlaatsystemen ontwikkelen die aan hun eigen specifieke wensen voldoen voor maximale prestaties gecombineerd met de beste kwaliteit. In het onderzoekscentrum van Akrapovic zorgen ze ervoor dat de uitlaatsystemen voldoen aan de normen en eisen. Hierdoor krijgen de systemen een goedkeuring en certificering.

Passie en ervaring

Er zijn er maar weinig die kunnen tippen aan de passie, ervaring en toewijding van het Akrapovic team. Ze hebben al 20 jaar van toewijding aan de beste uitlaatsystemen achter zich en een verlangen naar perfectie in het ontwerp, de prestatie en het geluid achter al de producten. De medewerkers bij Akrapovic werken met passie aan hun producten, voor het racen en de klanttevredenheid.

Aandacht voor elk detail

Het draait om de details! Niet alleen in het ontwerpen en het testen maar ook in de montage tot aan de verpakking. Het carbon fiber wordt met de hand geassembleerd met een zorgvuldige controle van de kwaliteit en afwerking. Daarna wordt het ondertekend door de persoon die het gedaan heeft. Dat is pas echt aandacht voor details!

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)