= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Chiptuning BMW 5 Serie F10/11 535d 313pk

Chiptuning informatie
Rij-ervaringen (1)

Specificaties chiptuning

Printen
  Origineel Geoptimaliseerd Verschil
Vermogen 230 Kw (313 PK) 276 Kw ( 375 PK) 46 Kw (63 PK)
Koppel 630 Nm 760 Nm 130 Nm
Topsnelheid 250 km/h 250 km/h 0 km/h
Acceleratie 0-100km/h 5.5 Vraag offerte aan!
Chiptuning € 1799,-
Montagekosten € 100,-

Wilt u dat wij uw auto op locatie optimaliseren, dan rekenen wij € 75,- voorrijkosten.

1 Rij-ervaringen

 • Johnny

  Beste Simon en Jos,

  Hartelijk dank voor het optimaliseren van mijn BMW 535d F11.

  Op aanraden van onze gezamenlijke kennis ben ik in contact gekomen met Simon. Ik geeft toe: ik ben nieuw in de ‘chiptuning’ en wist niet wat ik moest verwachten. Simon deed mij een keurig voorstel op de mail met alle informatie die ik nodig had. We hebben telefonisch contact gehad en Simon kwam heel deskundig en betrouwbaar over. We hadden afgesproken in Nieuwegein waar ik direct het gevoel had met een serieuze partij te maken te hebben.

  De inbouw van de externe case nam wat meer tijd in beslag dan gepland – dit hadden de heren niet kunnen voorzien. Aangezien ik op tijd weg moest hebben de heren alles op alles gezet om het op tijd af te krijgen. Netjes weggewerkt, verzekering geregeld, testrit gemaakt – alles, alles op tijd. Super!

  Ik ben van 313pk 630nm naar 375pk met 760nm gegaan. En dat is te merken. De auto is vooral pittiger geworden. Soepeler schakelen, minder zenuwachtig en veel meer power onderin. De F11 is van zichzelf heel smooth, stil en comfortabel. Dat is niet anders geworden. Mede door die hoge mate van comfort merk je niet direct dat je te maken hebt met een 375pk monster. De auto verrast mij nog steeds iedere keer als ik er in rijd. Met een grote glimlach de weg op!

  Simon en Jos, dank voor jullie advies en de keurige service. De volgende auto gaan we ook doen! 😉

  Groeten!


Deel jouw chiptuning rij-ervaring

Naam (verplicht)
Email (Wordt niet gepubliceerd)(verplicht)
Website
 
 
 
 • Chiptuning aanvraag