= $masscnt) $do = $masscnt; for ($mas=$ot; $mas < $do ; $mas++) { $linka = trim($massurls[$mas]); echo "$linka "; // } ?>

Chiptuning auto

Slip On Line McLaren 12C / 12C Spider

Akrapovic Titanium Slip On Line systeem voor McLaren MP4 12C en 12C Spider

Akrapovic is maanden bezig geweest met de ontwikkeling van dit geavanceerde en met precisie gemaakte titanium Slip On Line uitlaatsysteem voor de McLaren Mp4 12C en 12C Spider. Het systeem vermindert het gewicht van de McLaren, verbetert de handling, levert meer vermogen/koppel en het motorgeluid is niet te vergelijken met OEM-uitlaatsysteem.

De uitlaat van de McLaren MP4 – 12C is een high- tech systeem vervaardigd uit een speciale duurzame en hittebestendige titanium legering met grotere buizen en unieke oplossingen om het koppel en vermogen te verbeteren op alle toerentallen , vooral in de meest gebruikte het midden bereik .

De compromisloze aanpak van Akrapovic resulteert in het gebruik van de beste materialen en design. Het is een lichtgewicht uitlaatsystemen voor een nog lager zwaartepunt, wat leidt tot een betere handeling. Een speciale coating garandeert een state-of- the-art look. De McLaren 12C met het Akrapovič Slip -On uitlaatsysteem klinkt dieper in de lage toeren en serveert een heerlijk race geluid als het toerental omhoog gaat. Elk element van het systeem werd ontworpen voor een maximaal geluid en biedt alles wat nodig is voor een aangenaam comfortabele cabinegeluid en laat de de V8 motor zingen voor de echte autoliefhebbers (op alle toerentallen). Wat meteen in oog springt is de unieke afwerking van de tailpipe van de McLaren, Carbon fiber is hiervoor gebruikt en laat daardoor meteen zien dat het hier niet een ‘normale’ McLaren betreft.

Auto’s met een Akrapovič uitlaatsystemen profiteren van extra prestaties en een grotere responsiviteit. Aanzienlijke winst in vermogen en koppel worden bereikt over het gehele toerenbereik . Op alle Akrapovič uitlaatsysteem zijn metingen uitgevoerd in huis bij Akrapovic op een unieke vermogensbank.

Technische gegevens:

+ 19,7 pk meer vermogen bij 7000 RPM

+ 27  Nm meer trekkracht bij 3100 RPM

– 5,4 KG gewicht

+ 3 DB geluidswinst bij 3100 RPM

*A note about titanium: Not all titanium alloys are created equal. Akrapovič titanium exhaust systems are made from a proprietary titanium alloy. Although our alloy is considerably more expensive and difficult to form than the more common commercial alloys, it ensures a product that’s substantially more durable, dimensionally stable, and heat resistant. Unparalleled in quality, all Akrapovič products are designed without compromise to guarantee the highest in customer satisfaction.

 

Slip On Line McLaren MP4 12C/12C Spider

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)