Chiptuning auto

Tuning (nieuwe) VW Golf VII Diesels

Bij Chiptuning Experience kunt u ook terecht voor de vermogensoptimalisatie van uw (nieuwe) VW Golf VII diesel, geen wonder want wij zijn dé specialist op het gebied van vermogensoptimalisatie! Momenteel hebben wij alleen (nog) een oplossing voor de diesel motoren van de (nieuwe) VW Golf VII. De benzine turbo motoren zijn nog in ontwikkeling maar de vooruitzichten zien er super uit! Het resultaat voor de (nieuwe) VW Golf VII diesels: meer vermogen, meer koppel en bij een gelijke rijstijl een lager brandstofverbruik!

Zo hebben we de (nieuwe) VW Golf VII diesel weten te optimaliseren naar een uitstekend resultaat. De reacties van de klanten die u reeds zijn voorgegaan zijn bijzonder positief.

Doordat de fabrikant het koppel bij deze TDI motoren behoorlijk heeft afgevlakt,  ligt de aandacht op de vermogensoptimalisatie vooral op de verbetering van het koppel. Wij brengen dit koppelverloop weer terug naar een natuurlijker verloop en halen het vlakke gevoel eruit. U gaat zeker ervaren dat de VW Golf VII in het gehele toerengebied meer trekkracht en vermogen heeft. In lage toeren profiteert u van de winst van het koppel (NM) en bij hoge toeren van de winst in het vermogen (PK’s).

Deze vermogensoptimalisatie resulteert in een hogere topsnelheid en een snellere acceleratie tijd. Bij een rustige rijstijl profiteert u van een lager brandstof verbruik. Vooral de winst van het koppel is bij deze optimalisatie belangrijk. De verbeteringen voor de (nieuwe) VW Golf VII kunt u door 1 klik op deze link zien:

http://www.chiptuningexperience.nl/category/chiptuning-auto/volkswagen/chiptuning-volkswagen-golf-vii/

Kunt u ook niet wachten met het optimaliseren van uw auto? Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren