Chiptuning auto

Porsche Fest 2013

Chiptuning Experience zal in samenwerking met Akrapovic in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 september as. tussen 10:00 – 17:00 uur aanwezig zijn op Porsche Fest 2013 op Autotron Rosmalen standnummer 23.

Aanleiding is het 50-jarige bestaan van de Porsche 911, die in deze halve eeuw is uitgegroeid tot een icoon in de autowereld.

“Het Porsche Fest wordt een prachtig eerbetoon aan het 50-jarig jubileum van de Porsche 911, die in deze halve eeuw is uitgegroeid tot een icoon in de autowereld”, vertelt organisator Jan Blijenberg. “Maar het evenement is veel méér dan dat. In de ExpoDome van Autotron Rosmalen staan ruim honderd stands met een grote diversiteit aan (Porsche-)specialisten en handelaren. Verder zal Porsche Centrum Eindhoven de gehele invulling van Eventron voor haar rekening nemen”.

Vertier voor jong èn oud

Porsche Fest is een evenement voor het hele gezin! Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zo is er een reuze springkussen en een verkeerstuin voor de kleintjes.

Parkeerterrein of showroom?

Duizenden Porsches zullen op 7 en 8 september de gang naar Rosmalen maken. Het evenemententerrein is afgeladen met bijzondere Porsches als de 356, 924, 944 en 928. Maar ook huidige kanonnen als de Cayenne, Boxster en Panamera ontbreken niet. “Daardoor ontstaat er op het evenemententerrein een prachtige melange van Porsches die een mooi beeld geven van het sportwagenmerk.”

Er is voor eigenaren met hun Porsche een beperkte mogelijkheid om op het evenemententerrein te parkeren. Er is op het evenemententerrein plaats voor ongeveer 500 Porsches. Daarbij wordt de regel ‘ wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ gehanteerd. Overige Porsches en andere merken kunnen terecht op het algemene parkeerterrein.

Concours d’Elégance

Natuurlijk ontbreekt een Concours d’Elégance niet tijdens het Porsche Fest. Op zondag kan iedereen die een 911 bezit meedoen aan het concours. De jurering is in handen van zeer ervaren deskundigen. Daarnaast is het voor de bezitter van een klassieke of jongere Porsche mogelijk om deze te laten taxeren. Namens de Vredestein Klassieker Taxatiedagen is taxateur Huib Adolfs aanwezig om de Porsches eens goed onder de loep te nemen.

Meer informatie?

Meer informatie over Porsche Fest vindt u op www.porschefest.nl .

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren