Chiptuning auto

Milltek Sport uitlaten voor de Range Rover Sport

Milltek Sport heeft nieuwe uitlaatsystemen voor de Range Rover Sport uitgebracht. Deze uitlaten van roestvrij staal zullen de Land Rover betere prestaties bezorgen.  Verder zorgt de uitlaat voor een nog sportiever geluid, zonder dat het vervelend wordt voor de passagiers.

Het uiterlijk is wellicht nog wel het mooiste van de Milltek Sport uitlaatsystemen. Milltek heeft er zorg voor gedragen dat de uitlaat perfect aansluit bij de rest van het uiterlijk van de Range Rover Sport. En dat is Milltek goed gelukt. De uitlaat sluit perfect aan bij de auto en geeft hem een nog mooier uiterlijk.

Verder is er gekozen voor een diameter van 60mm voor de dubbele pijpen die de uitlaatgassen wegleiden van de moter en die ervoor zorgt dat de turbo sneller wordt aangesproken.

 

Zuiniger rijden

Naast dat de auto meer vermogen krijgt, zorgt de uitlaat er ook voor dat het verbruik lager wordt. Dit komt omdat er minder gas nodig is om dezelfde snelheid te bereiken.

De uitlaat past bij alle 2.7 en 3.0 modellen.

Contact

Chiptuning Experience Nederland is dé specialist op het gebied van Milltek uitlaatsystemen. Bent u geïnteresseerd in een Milltek uitlaat voor uw Range Rover Sport of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren