Chiptuning auto

Chiptuning Volkswagen Polo 1.2TDI Bluemotion

Chiptuning voor uw Volkwagen Polo 1.2 TDI Bluemotion zonder bijtelling en 75PK

Chiptuning Experience Nederland heeft de vermogensoptimalisatie uitgevoerd voor de VW Polo 1.2TDI Bluemotion zonder bijtelling. Zo maakt u van uw auto zonder bijtelling een sportiever en nog zuiniger rijdende auto. Door de softwarematige optimalisatie worden de rijeigenschappen van deze motor sterk verbeterd.

Meer vermogen

Het vermogen van de Volkswagen Polo is toegenomen van 75PK naar 101PK. Al met al een mooie vermogenswinst van 26 pk. Daarnaast hebben we de koppel (de trekkracht) laten toenemen van 175Nm naar 230Nm.

Soepeler en sneller rijden na vermogensoptimalisatie

De rijbeleving van deze aangepaste auto is een wereld van verschil met het standaard vermogen. De auto rijdt soepeler en een heel stuk vlotter na de vermogensoptimalisatie van Chiptuning Experience.

Ook uw Volkswagen chiptunen?

Uw interesse gewekt voor het optimaliseren van Uw Volkswagen (Polo)? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren